-
vy husy hloupý je hezkej uznávám ale vaše planý řečičky sou fakt hrozny i když sem do něj zamilovana *5* *5* *5* *5*
-
Hej Ondra mi potvrdil na FB žádost o přátelství. ♥ :))
-
-
:DDD a jak vis ze to neníi fake ?! :D :D :D si veris holka
-
-
Moc bych si přál aby si byl gay a i tvuj kamos z ulice Miki :))
-
-
Jako proč to je zbytečné ne Ooooo *14*
-
-
Ahoj Ondro moc te miluju. *14* *14* *14* *1* *1* *1*
-
Ahoj ondro mas stejne narozeniny :-)
-
Ahoj dneska jsem ho viděla v Praze na muzikálu Děti ráje byl fakt boží tak kdyb jste ho někde zastihli tak ho pozdravuju ta holka kolem který poskočil až skoro do nebe ahoj. *14* *3*
-
Je pravda, že je gey ??
-
Hodně štěstí
Sice tohohle klučinu moc neznam, ale přeju mu do života hodně štěstí.PS:pozdravuj Kačku Bártkovou! -
Můj kluk
Ahoj já vím že se vám Ondra líbí ale on už holku má takže mi ho neberte Ano. Mě je 12 -
-
Re: Můj kluk
jo ondra je hezkej ae urcite s nim nechodis
*14* *14* *14* *14* nechodis snim *3* *3* *3* *3* -
prosimtě co to povídáš? -
martinka
no na to teda zapomen ze ty s nim chodis jestli jsi to ty na tych fotkach tak si dost hnusna ja ho nemam rada ale jenom ti to rikam sory ale jestli si s nim nesukala tak ale nic zdar decka -
-
barca
zdar holky ja uz narozdil od vas sem to s ondrou delala a ty 12 ty jsi takova pica vis ja te moc dobre znam byly jsmenej kamosky a ty moc dobre vis zes ni ho prebrala ae ja uz ho nemam rada je to hajzl -
-
Re: barca
Já Ondru nesnasim uz mi prebral asi dve role v divadle *16*. On je vzdy ten nejvetsi mazanek. Ted jeste pry hraje neakou velkou roli v Ulici. Ale jak se rika vsechno hezke jednou musi skoncit a doufam ze to trvat moc dlouho nebude.... Ptz me zacina srat. *16*
-
-
-
klííídek -
-
Re: Re: Můj kluk
Ty si jako fakt myslíš,že s ním ta Alena(nebo jak se jmenuje) chodí,jo? *8* -
-
Re: Re: Re: Můj kluk
ton pochybuju :D vždyt jí je 12 a jemu 15 tak ako...hlavně se mi zdá že je pěkně namyšlená když se vytahuje že sním chodí *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
No,neříkej,že s ním chcodíš!! :-D :-D :-D *1* *1*
-
-
ahoj Ondro nechod jstou holkou majkyna máš na lepší Ondro ne dělam si srandu :* .*
-
-
A co myslíš stou srandou? :)
-