Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Havel

OSOBNOST 10.1.2009 
135 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je táák kráásnej! ♥ ♥ ♥ ! *14*
  • dneska jsem se s Ondrou vyfotila,ale nemůžu ho nájít na facebooku tak kdyby někdo věděl ps:moc se mi líbíš Ondro ta holka v pruhovanym triku *14*
    • Re: ♥

kdes ho potkala????
  • ahoj ondro chtěla bych tvuj imeil byla bych rada prosím moc ti to sluší a jsi pěknej
  • Ahoj ondro viděla jsem tě v děti ráje a si tak sexy a máš hezkej hlas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • norcobike

from tea:

A odkud ty se s Ondrou znáš??Jsi na facebooku??
    • Re: from tea:

já se z ondrou neznám, jen mu fandím :) a na FB jsem :D
      • norcobike

Re: Re: from tea:

..mnó vidá kže se dá hodit pokec i tam :-D
        • Re: Re: Re: from tea:

jn....:)
  • Všechno nejlepší Ondro
  • From: Norcobike

Myslíš, že jsem jako redaktorka jo? =D Pobavil jsi mě.. ;) Za ten kompliment něděkuj, protože za pravdu se neděkuje...
    Mimochodem upřesni kdy s nim bude ten rozhovor..(Čas a datum) :P
    Nebojsé já na kamarády nezapomínám.. Jo a štěstí přeju i sama sobě. =D
    • norcobike

Re: from: KriSs

...proč tu nejseš přihlášená pod nějakým uživatelským jménem?? pak by se daly psát i vzkazy, takhle to tady za chvilec celkem slušně zaplníme :-D. Kdy s ním bude rozhovor??? to já nevím :-D ty jsi ta redaktorka, kže s ním domluv schůzku (v tom jste vy slečny odbornice) a dej pak vědět jak jsi dopadla:-D Jinak rozhovor on-line by měl probíhat dnesw na www.nova.cz stránka ULICE, ale nejspíš počítej tak s milióny dotazy typu: "Ahoj miluji tě, budeš semnou chodit??" nebo "Kolik bereš za jeden natáčecí den??" :-DD nebo třeba "prosím sděl mi co nejdřív číslo a pin tvého konta na Bahamách", nebo třeba "prosím kde bydlíš?? celá adresa mi bohatě postačí" :-DD. Kže nevím jestli se na tvůj dotaz ohledně kamarádství přes facebook dostane.
      • Re: Re: from: KriSs

Protože mi nějak uteklu heslo svině.. =D No já mu písnu a uvidíme... Samozřejmě že na kamaráda nezapomenu. =D
        Založim si novej profil tak si tě pak přidám do přátel.. ;)
  • Mijuju te ondro si uzasnejj *14*
  • Fan page

Zdraví všechyn fanoušky Ondry=)Na facebooku jsem založila začínající fan page..prosím pomožtemi společnými silami ji rozšířit http://www.facebook.com/pages/Ondra -Havel/120398764711290 =)Děkuju moc!=)
    • norcobike

Re: Fan page

..bezva práce
  • ahoj Ondro kdy vydate cedecko? *2*seš boží a pěkně tančís

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit