-
ahoj Ondro jestli to ted čteš tak já chci nenom říct ale nevím jak to mám říct ale hodně holek tě chce a já vím že nevyhraju jsi hezkej a asi i milej máš hezkej usměv tak se mnou netrap měj svou hlavu to je hlavní najdi si hodnou milou krásnou holku a vybírej srdcem jako já a ne očima tu lásku ne najdeš to my věž vybírala jsem očima a dopadlo to jak že jse se mnou rozešel věř mi lepší srdcem než očima ale ty tohle nebudeš číst
-
Ahojky moc te mam rada jses muj nej oblibenejsi spevak a chci se zeptat jestly cela skupina jeste nekdy vistupovala v rapotine v kkc
-
Seš skvěleli Ondro vážně seš velmi nadání a to sedmi natobě líbí hraješ moc dobře v ulici a taki na očku seš jini než všichni herci co znám ti náš odvahu a táki kuráž a to je dobře a toho bysis měl vážit proto že malo kdo je stejní jako ti .
-
Ondra,jsi úžasný,miluju tě
-
lylyen777
kdo pozna pokec ,kdo chce ondrov nick -
-
Re: lylyen777
a ty ho máš?
-
-
Strašně se mi líbíš Ondro si dokonalej.!
-
Ahoj Ondro.Jsi skvělý herec..Nádherně zpíváš a tancuješ..byla sem na muzikálu Andílci za školou a opravdu se mi to líbilo...
Jsi skvělý...
Mám tě strašně moc ráda..
Miluju tě -
Viděla jsem ho v MUZIKÁLU DĚTI RÁJE A BYL MOC DOBREJ A HEZKY TANCUJE..!!! *4* *4* jE MOC ŠIKOVNEJ A TALENTOVANEJ KLUK A TAKY MOC HEZKEJ .. *14* *4* *14* ♥♥♥♥
-
já ho mám ráda je fajn kluk je sním sranda
*14* *14* *14* -
Přejí ti krásné narozeniny :))♥ a mnoho ůspěchů:))♥