Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Pavelec

OSOBNOST 29.11.2009 
139 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj holki
    pocházím z kladna a s ondrou se znám osobně. kdybyste chtěli můžu vám na něj dát číslo.Já sem s ním skoro sousedka Znám se s jeho ségrou marcelou
    • nemusis si z nas takhle strilet *3*
      • no tak sorry co bych za to dala kdybych měla jeho číslo.Určite bych vám ho nedala ,protože byste si na Ondřáška dělali nároky *1* *2* *3*
        • bajunkas
          A tady se pozná tvoje inteligencce ´že si taková p.ča když ho neznáš tak to jsem k.rva ani nepiš *16*
    • Ahoj, mohla by si mi prosím napsat Ondrovo e-mailovou adresu??, pokud ji znáš. Pošli mi ji prosím na můj e-mail: aknel.8@email.cz ! Děkuju
    • Ahoj, mohla bys mi to číslo prosím teda dát ? napsat na email cechaova@email.cz *2* nebo nemáš na něj email ? prosím napiš mi na email a domluvíme se *4* děkuji :)
    • Nejsi trochu vadná? Dávat někomu číslo koho vůbec neznáš je trapárna... ty *12*
    • jo je to pekny ze ho znas osobne..mas jeho cislo (co by za to kdo dal ze ?) ale.. radsi nic..
  • do pr*ele nikdo zas nepíše
    *13* *16* *3*
    • vis..podle toho jak se vyjadrujes se nedivim ;)
      • ty chytrá oxiduj si někde jinde,ale jestli ti to opravdu vadí, podívej se kolem sebe a jestli uslyšíš někoho mluvit spisovně tak mi dej vědět
  • všechno nej k svátku.
  • vsechno nej k svatku Ondro <3
  • do p*či furt nikdo nepíše já se na to vyseru
  • nějakej bastard mi bloknul facebook, nechce někdo pokecat ?
  • nechce někdo pokecat
  • Ach,jo vi je už 24 a mě teprv 13.To se holt budu muset smířit s tím ,Že se budu Ondrou moc kochat jen ne plagátu.No ale von Voras,Frolík,Pleki michálci ,jarda jágr ,Vampola ,Ptrůcha červus atd. nejsou k zahození no prostě když to schrnu všichni sou fakt sexi
    Pac a Pusu *1* *2* *15* *3* *14* *5* *12*
  • Nerada to říkám,ale Ondrovi bych přála ňákou normální holku. Ne tu pizdu Štoudkovou.Ondra je borec. Je hustý jaký sou po tolika letech s Vorasem takový kámoši.Frolík by si měl konečně nechat udělat ten zub.Včera sem koukala na Polhreicha a tam mu to slušelo i bez zubu,to se musí nechat.
    Všichni 3 sou fakt hezký kluci.Nejsou to žádný šamponci.Moc mě mrzí co se stalo v tý Jaroslavli.Když sem se to dozvěděla,tak to se mnou málem fláklo.Rusáci zasraný.Doufám že jim to příští rok na mistráku natřem. *9*
    • bajunkas
      Přesně takovou prostitutku sio nezaslouží diť měl pěknou holku a vyměnil ju za takovou p.ču ale co no těm zkur..nejm rusům to muséme natřít!!! *16*
  • nechce někdo pokecat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší