Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Pavelec

OSOBNOST 29.11.2009 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle toho, co jsem četla holku nemá. Ale vázat se taky nechce.;) chce si zatím jen užívat. Avšak nevím, jestli je to pravda. Odsobně ho neznám,asi nikdy nepoznám.:( Dočetla jsem se to na různých stránkách atd...a bulváru se nedá věřit.;)
  • sexxxy nevíte jestli ma holku *3*
  • U jakých koziček? V řeporyjích? :D
  • Ondra je super brankář,a taky moooc hezký.. *14* ..vždycky jsem ho chtěla potkat..a když jsem to nejmín čekala stalo se:D šli jsme s kámoškou do Kozičky,sedli jsme si k baru kecáme kecáme a kdo nestojí za barem a povídá si s čísníkem...Ondra:DD mazec největší..pak si sedl kousek od nás..sebrala jsme odvahu a zeptala se ho jestli by se nevyfotil..Byl strašně milý a řekl,že klidně..chvíli jsme kecali a pak jsem na něho celý večer zírala s podalí... *1* ..alkoholu vypil ne zrovna málo,ale byla super nálada...nečekala bych,že bude tak milý.Takže holky kdo chce vidět Ondru směr KOZIČKA...:D
  • já bych mu přálá hlavně málo promile alkoholu v krvi a co nejmíň rozmlácených bavoráků *1*
  • Všechno nejlepší *4* Jsi nejlepší *3* *4*
  • Všechno nejlepší k narozeninám! *3* *4*
  • tak už si našel svojí modelku.... je to ta nová miss Chlebovská z tý trapný reklamy.
  • bajunkas
    alekdyž ho nepustli mohl přijet aspoň Vokoun ale Štěpánek a Kovář chytali taky dobře *3*
  • Škoda, že Ondru na MS nepustili, určo by bylo zlato *1* Jestli ho nepustěj ani příště, pošlu jim výhružnej dopis *15*
  • Tohle ne :( Proč mu to zakázali?? Nejlepší brankář co může být a na mistrovství není :( Doufám,že na příštím mistrovství bude.
  • bajunkas
    Přesně takovou prostitutku sio nezaslouží diť měl pěknou holku a vyměnil ju za takovou p.ču ale co no těm zkur..nejm rusům to muséme natřít!!! *16*
  • bajunkas
    A tady se pozná tvoje inteligencce ´že si taková p.ča když ho neznáš tak to jsem k.rva ani nepiš *16*
  • bajunkas
    Si na tom úplně stejně jako já to se mi stalo :D
  • se mnou to málem škráblo, když sem se dozvěděla že Ondra nepojede na MS
  • Je škoda, že nejede na mistrák *9* *13* *10* *16*
  • Je fakt dobrej, to se musí nechat *3* *4*
  • je ůžasnej a doufám že bude na mistáku jednička
  • bohužel ne ,ale kdybys nějakej sehnala tak tady napiš
  • Ahojky, nemáte na něj někdo nějaký kontakt? Chtěla bych podpis... *4* dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit