Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Pavelec

OSOBNOST 29.11.2009 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj ondro moje neteř si tě chce vzít a ostěhovat se zatebou básni furt ale je stydlivá bude jí16 dělá nevinátko machruje že prej budeš oni pečovat a zanu budou uklízet uklizečky její bordel
  • no tak sorry co bych za to dala kdybych měla jeho číslo.Určite bych vám ho nedala ,protože byste si na Ondřáška dělali nároky *1* *2* *3*
  • nemusis si z nas takhle strilet *3*
  • Ondra hraje fakt dobře,ale ten jeho tým stojí dost často za hov**
    Zasloužil by si hrát v jiným lepším týmu
  • nic proti,ale to už jsi jednou psala ,ale máš pravdu to se musí uznat
  • to mi posol bulvu teĎ jsem koukala na Youtube a on se asi nechal ostříhat úplně na ježka dyŤ vypadá jako kožak
  • Ahoj, mohla by si mi prosím napsat Ondrovo e-mailovou adresu??, pokud ji znáš. Pošli mi ji prosím na můj e-mail: aknel.8@email.cz ! Děkuju
  • Bože, kdyby nebyl slavný, tak maximálně za ním otočíte hlavou... všichni chlapi , co jsou pod reklektorama, jsou mnohem víc žádaní a na ulici byste o něj kolikrát ani nezakopli, kdyby nebyl mediálně známý... A ještě ke všemu muži jsou známý tím, že si v tom libují, jsou naháněni největšíma kočkama s trošičku větším kontem. Tak ho nechte vyskotačit, třeba pak nějakou z Vás bude chtít Mě třeba přijde jako úplně obyčejný kluk, jen má šikovnější ruce a oči, no! A hlavně miluju hokej
  • ondra je nejlepší *2* *2* *2*
  • Ahoj, mohla bys mi to číslo prosím teda dát ? napsat na email cechaova@email.cz *2* nebo nemáš na něj email ? prosím napiš mi na email a domluvíme se *4* děkuji :)
  • to se mi to tu čte :D se můžu válet smíchy tvl :D :D
  • takhle se pozná vaše inteligence, nechápu jak jste na to mohli skočit. *1*
  • ondra je nejhezčí brankář jakýho znám.
  • já ho nikomu nedávám tak sklapni
  • Nejsi trochu vadná? Dávat někomu číslo koho vůbec neznáš je trapárna... ty *12*
  • jo je to pekny ze ho znas osobne..mas jeho cislo (co by za to kdo dal ze ?) ale.. radsi nic..
  • ahoj holki
    pocházím z kladna a s ondrou se znám osobně. kdybyste chtěli můžu vám na něj dát číslo.Já sem s ním skoro sousedka Znám se s jeho ségrou marcelou
  • ty chytrá oxiduj si někde jinde,ale jestli ti to opravdu vadí, podívej se kolem sebe a jestli uslyšíš někoho mluvit spisovně tak mi dej vědět
  • vis..podle toho jak se vyjadrujes se nedivim ;)
  • do pr*ele nikdo zas nepíše
    *13* *16* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit