Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ondru proste zboznuju *14* *14* *14* *14* je zkratka dokonalej a krasnej a je proste nej. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj Ondro jsi fakt dobry v partičce jsi fakt senzačníí *3* *1* *5*
  • Dobrý den pane Sokole,měl jsem vás za člověka především inteligetního a vzdělaného, který něco umí.Jak se ale můžete dát dohromady s pány Genzerem a Suchánkem a dělat ze sebe takového blba.
    Jestli ta partička je natolik oblíbený pořad, nikomu to neberu, ale kde je nějaká kulturní uroveň mladé generace, radši snad ani nemluvit.Jestli je vrcholem legrace virtuální kopulace p. Genzera, tak teda nevím.
    • Jsi nějakej přechytralej dědo nemyslíš? "Inteligente!" :D:D
      • Souhlas
    • ZÁVIDÍŠ na talentovanýho srandovního ONDRU, že tě holky nemaj rády jako jeho. Takovího zahnilího kluka kterej nechápe humor...toho bych taky nechtěla!
      • Kdo by taky chtěl magory, kteří ani neznají pravopis.
      • Souhlasím s Andreou.Má pravdu! Jenom závidíš na Sokola že je tak oblíbený, a ty ne! Na pořadu Partička se ukáže, kdo má smysl pro humor...a kdo ne.Tomu komu se tenhle pořad nelíbí, tak je naprosto jasný, že nemá smysl pro přirozenný humor.Ten kdo nechápe přirozený humor, s tim neni jednoznačně žádná sranda.V Partičce se chovaj přirozeně...a to se tomu kdo tohle v sobě potlačuje nelíbí.Takže Jirko, jestli máte nějakou přítelkyni,manželku nebo prostě ženckou...je mi jasné že s vámi nudou nezacuká ani koutky! To je mi ji tedy upřímě velmi líto!Ten, kdo nemá rád PARTIČKU, ten dodnes nepochopil, co je to přirozená sranda.Ovšem jestli se ti tenhle pořad nelíbí, ponech si tyto trapné názory pro sebe.Tady na to opravdu není nikdo zvědaví a nepotřebujem, aby nám to nějaký nehumorný člověk kazil.My máme Partičku rády a nezjímají nás tyhle krytyky.A tohle je stránka na diskuze o skvělim herci a srandistovi Ondřejovi Sokolovi, a né nějaký váš stařecký klub na drbání o ostatních.Když sem budeš potřebovat něco napsat, nějakou komentář, tak něco pozityvního a né pomluvi které nás navíc VŮBEC nezajímají.Tyto krytyky si ponech do svého stařeckého klubu drbáren.

Děkuji za pochopení pane Jirko a ponechte si tyto krytyky na jinde.
        Psala Pally Laerová, 13 let.
        • ichbinteufelin
          v podstatě by se dalo říct, že s tebou souhlasím... ale prosím tě, první se nauč českou gramatiku a pak něco piš... je ti už 13 let a to si myslím, že už bys aspoň "trochu" mohla vědět, jaký i/y se kde píše... tvoje "krytyka" mi trhá oči...
    • Ty inteligente! Ty svoje poznámky si nech...na tohle tu není nikdo zvědavej! A jestli se ti Partička nelíbí, tak se na ni nekoukej. A je to jednoduchý! Nemusíš tu ten tvůj zatuchlej názor psát všem, a kazit jim to!
    • Když se ti něco nelíbí,tak si piš ty nesmysli někam do ANTI stránky a né sem. *PARTIČKA* je skvělý pořad,ale buzík jako ty to nepochopí!
    • Myslíte si, že když se někdo dívá na Partičku, tak je automaticky buran, který nikdy nebyl v divadle? Partička je skvělá show, zábavná a člověk prostě někdy potřebuje vypnou, nepřemýšlet nad ničím a prostě se od srdce zasmát :)
      • Souhlasím s Jirkou. Je to škoda, ačkoliv v Partičce odvádí výbornou práci.
        Faktem ale je, že kdyby pouze režíroval a neukazoval se v primitivnostech tipu Ordinace, nikdo z Vás všech, co tu píšete stylem "uáááá já tě milujůůů" by po něm ani neštěknul. Zamyslete se nad tím.
      • Každý má nárok na svůj názor, někomu se Partička líbí někomu ne. Myslím, že kluci odvádějí skvělej kus práce a něco kritizovat je strašně jednoduchý. Chtěla bych někdy vidět takový adepty na místech kluků.
        A at' si kdo chce sem napíše co chce, nehádejte se prosím! *3*
  • Ahoj Ondro mam tě hrozně rada v partičce.Maš dobry smysl pro humor hlavně jak jsi v partičce dělal toho eskymaka na severním polu.
  • dobrý den, ted jsem dokoukala partičku a fakt nejlepší :D prej to je nářečí :D:D jsem se smála na zemi :D mám moc ráda partičku a dotaz mám stejnej jako víta jak se vám partička hraje??? mějte se *3*
  • Ondro! Jsi nejlepší herec! A pořad PARTIČKA zbožňuji! Mějte se všichni krásně!
  • já jsem si myslela že je mu tak maximálně 30 a né 40 ty vole to je úlet zajímalo by mě co používá za krém taky chci ve 40 vypadat tak dobře *1* *1*
  • Jsem ráda, že se to tu konečně vyřešilo a vysvětlilo a především DÍK Ondrovi. Studená sprška pro některé byla více než potřebná! *3* Pěknou diskuzi děcka. *3*
  • To je drzost... *8*
  • A teď si budeme všichni hrát na Ondru Sokola *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit