Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naivita některých malých holek mě opravdu zaráží. *6*
  • Dobrý den. Tady je poprvé opravdu Ondřej Sokol. Poprosím ty, kteří sem psali mým jménem, ať už to laskavě nikdy nedělají. I když máte třeba dobrý úmysl, i když mi třeba chcete pomoct, pochopte, že to bohužel já neřeším, že mě to jen neskutečně vytáčí, číst věty, které si někdo myslí, že bych asi tak napsal já. Pomalu ale jistě jsem se rozhodl pro jednu věc, kterou bych rád dodržel: Kamkoli, kam se dá přispívat anonymně pod mým jménem, já nikdy přispívat nebudu. Jinak hezkej den. Ondřej Sokol (O.Z.P. se podepisuju jen na FB Partičky, jen tak mimochodem :) )
    • No :D Podle té poslední věty pochybuji, že to psal on. A vlastně ne jenom podle ní. Myslim, že má maximálně matné tušení, že tato stránka existuje. Rozhodně si nemyslim, že by ztrácel čas tim, že tady bude usměrňovat nějaké náctileté pubertální holčičky. A ten profil, kterej má u jména, aby nám dokázal, že je to on, pro jistotu neexistuje :D A vy, holky, uvědomte si konečně, že je asi o 25 let starší než vy (u některých z vás i o víc,jak tak koukám)! Běžte si hrád s barbínkama, večer sledujte Partičku, ale přestaňte se tady ztrapňovat tím, že si uslintáváte nad Ondrou. Jestli by ty vaše komentáře tady aspoň jednou četl, a zjistil, že je vám zhruba tak 12, 13, asi by mu z toho uplně dobře nebylo, nemyslíte? No, vlastně se to dá poznat i z toho, jak (ne)umíte používat gramatiku. Je to trapné. Nechte ho starším mě *5* *5*
    • Holky, já se moc omlouvám za to, co jsem udělala...a tobě se Ondro omlouvám taky.Chtěla jsem si vyskoušet jaké to je, být chvíli Ondrou.Vidím, že se to nevyplácí.Moc vás prosím o odpuštění, a prosím vás, aby jste mi nenadávali.Já se nechci vymlouvat, ale já jen skoušela něco nového, co jinde třeba nezažiju.Já napsala jen jeden odstavec "Ondřeje Sokola", a to stačí. Ted' mne holky na tomto webu budou nenávidět a to mne moc mrzí.Takže ten, kdo mi to nechce odpustit...ten at' mi to neodpouští, a ten kdo mi to odpustí...tomu moc děkuji a jsem mu strašně vděčná!Prosím, moc prosím, aby jste mi nenadávali.

Ondro...tobě se omlouvám ze všech nejvíce.Odpustíš mi to???

Děkuji za přečtení tohoto článku, a znova připomínám:
      MOC,MOC mne to mrzí a MOC se omlouvám.
      Děkuji těm, co mi odpustí.

Lenka, 11 let.
      *9*
      • Heled'te holky...když to říká tak upřímě, neměli bychom ji to odpustit? Já ji věřím že to víckrát neudělá, že Lenko?

Já ji to tedy odpouštím...a ještě když se tak upřímě přiznala, to ty ostatní srabové se nepřiznali.

Leni, mjá ti odpouštím. A slib že to víckrát neuděláš.
        A vy ostatní by jste ji to taky měli opustit a projevit k ní laskavost.Já ti Leni nadávat nebudu, a dáme si mír.Ne??

*4* A možná by jsme na tomhle webu mohli být i kámošky, když se tak pěkně umíš omluvit za svou chybu a hlavně se upřímě přiznat. Souhlas???
    • Tak to já souhlasím.A vy falešníci, to koukáte co?! *10* Ted' už se nikdy na tenhle web nepodíváte! Styd'te se! A jestli nás ještě chcete přesvědčovat, že to byl opravdu Ondřej Sokol...tak to máte obrovskou smůlu! Souhlasím s "originál" Ondrou...tak, a ted' jestli si někdo troufne, podepsat se ještě jeho jménem...tak toho bude litovat, uvidí hory poznámek naštvaných holek, na falešníky, kteří nám doted' oblbovali hlavu!

Styd'te se, že vám není hamba! Jaké by to bylo vám???

Toto patřilo pouze FALEŠNÍKŮM, kteří se vydávali za Onřeje Sokola. *16*
    • Ondro si zabil.

• Co dodat. Ondro, nevím jestli tykat nebo vykat, teď jsi je dostal a já smekám. Upřímně řečeno, já být na tvém místě, tak se na takový konverzace opravdu vykašlu. A to by jsi je ještě mohl zažalovat že krádež identity, ale to si myslím, že by jsi neudělal.

A holky, vážně se vzpamatujte. Ondra je slavný a oblíbený, ale jak by se vám líbilo, kdybyste o sobě četli na takové věci co se dají přečíst tady v té diskusi? Nechte ho žít, chudáka.

A vydávat se za něj a dělat, jakože jste on, to je fakt vrchol.
  • Ježiš Ondro , mě je tě tak líto *15*
    Bože,některý komentáře mě dostávaj *1*
  • No konečně O.Z.P zakročil..Snad už bude klid..Je to zbytečný se tady hádat =) Partička a kluci nás mají spojovat a né rozdělit *3* A buďme rádi,že se Ondra o nás vůbec zájímá,píše si a snaží se nás uklidnit...(Sakra Ondro docela sis u mě šplhnul,jak se o Nás všechny staráš,myslím,že nejsem sama kdo si toho váží *3* *2* )
  • Ale holky!!! Co to vidím? Snad se tu kvůli mě nebudete hádat!! Když se tak dívám skoro až do slepa, tak zírám. Některy komenty jsem si rád přečetl a děkuji, cením si toho, kdo mě povzbuzuje a přeje mnoho úspěchů, ale ostatní, což byl skoro zbytek jsem radši nečetl. Tolik urážek a nadávek a to jenom kvůli mě. Možná, že už fakt stárnu, ale holky, přece si nebudete nadávat a hádat se, čí ten 40letej starej blbec bude. Nikdy bych nevěřil, že po mě tolik žen půjde. Né že by mě to vadilo ale tohle už je příliš a kdo ví, jestli bych potom nešel před soud za obtěžování mladších osob.:) Taky jsem takový "platonický lásky" zažil, ale zase to tak nepřehánějte. :) Tímhle vás nechci rozčílit, já vás mám rád a cením si každého vděku. Můžeme být prozatím kamarádi. Platí holky, děvčata a slečny??? :) O.Z.P
    • Kamarádi???? To by bylo super to bych měla boží štěstí :) co bych dala se za to s tebou vyfotit ale kamarádi OMG super :) *14*
    • Jasně,že budem kamarádi,ale nejdřív jen na jednu noc :)
      A pak už do smrti! Ruku líbám Miláčku))
    • Dobrý den, jen sem se chtěl zeptat jak se máte a jak se vám hraje v Partičce :))
    • kamarádi ? no to bych umřela štěstím :D,ja budu šťastná,jestli se s tebou budu vubec někdy moc vyfotit :),ale bejt kamarád tak s deseti tisíci holkama (né li víc) to jsi machr :),jsi fakt výbornej herec,režiser a bavič,jsem tvoje velká fanynka !
      • Po natáčení máš určitě šanci se s nim i se všema ostatníma aktérama Partičky vyfotit *3*
        • Neboj to vim,teď jen dostat se na natačení :D
    • Přesně, vo tom mluvim *3*
  • Ježiši holky...já se za vás opravdu stydím. Mně je 15 a nikdy bych se nesnížila k tomu, abych tu psala jak ho miluju a že ho sbalím. Bylo to tu řečeno už hodněkrát. Neblbněte. Ano, mám Ondru ráda, ale rozhodně nejsem žádná fanatická fanynka. Chovejte se prosím normálně.
  • Prosim vás děcka, už tady trošku uberte na rychlosti. Tyhle komentáře a dohady k ničemu nevedou. Má to být diskuze o Ondrově osobě a ne o tom kdo a jak ho chce a nechce sbalit, to si nechejte na diskuze soukromé! Dík za pochopení.
  • Jé vy tady perlíte.Ondra je skvělej ale komentáře jako já ho sbalim atd. jsou dost najivní.To si opravdu myslíte že by s 13ti letou něco měl?A ten komentář Ondra nepsal kdo čte stránky partičky na facebooku tak ví že by to takhle nenapsal. *3*
  • Chápu,že se vám Sokol líbí není tak špatnej,ale psát tady,že ho ukrutně milujete mi příde střeštěný *3*.To už radči balte toho Haricha *1*.Viď ho některý znáte jenom z televize:D,ani se mu nedivim,že se mu z toho točí hlava a jeho rodině taky z tohodle všeho:D.Viď mu je 40!!!!!,chápu kdyby ho měla v oblibě nějaká 36.letá ženská,ale 13.letý puberťačky,který si akorát dokazujou,že sou NĚKDO,když sem napíšou bůh ví co.........:D Fakt neblbněte:D:D:D
  • neurážhejte vezmu si ho *2*
    • aleee!!!!!!!zase ta slečinka,která ho zná osobně a neumí pravopis!?!?!je mi vás upřimně líto!!!!!
    • Ty jsi vezmi telefon do ruky a zavolej si do Bohnic, ať ti rezervují lůžko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit