-
Souhlasim s HanachLucie *4*
-
Ahojky!
Většinou se do diskuzí nezapojuji,ale tohle je fakt vtipný.Vždycky jsem si představovala jaké to je být slavná,ale když vidí jaké davové šílenství to dokáže rozpoutat *8*
Ale jo asi to k tomu patří.
Nejsem už nátciletka,tak mi dovolte abych dala k dobru jednu radu:Úspěšný a přitažlivý muž,jakým bezesporu Ondřej je,nebude podle mě toužit jen po krásné mladé,jakými bezesporu jste vy tady.Ale bude chtít mít po svém boku ženu která také něco dokázala,která je k němu věkové blíž a se kterou si bude mít co říct.Věřte nebo ne,ale vtahy jsou také o porozumění. *2* Jo a tím nechci říct že by nechtěl krásnou,jo *1*
Tak krásný den všem Hanach
Ps:Tak šup šup holky,učte se ať máte šanci -
-
Zalez! *8*
-
-
to jsem zase já sokol. já miluju sokola!!! protože je naprostý božan!!! *14* *14* *14* *15*
-
je naprosto boží. hlavně v partičce.
*4* *3* *15* *14* -
Prosím vás nevíte někdo město a ulici kde bydlí Ondra?? Jinak díky.
-
-
Vím ale nepovím :) je mi ho spis líto, tak ho ochráním.
-
Neboj bydlí tam kde ty nebydlíš!
-
-
Najdi chybu↓
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Nenašels? Proč?
Protože ON chybu nemá ♥ -
-
Přesně on chybu nemá♥
-
Oh...velice výstižné....souhlas ♥
-
-
Nj Ondra je vzdy super.. jupíííí!!! *5* *5* *5*
-
Ondra je fajn kluk. *3* *4*
-
Proboha co to tu zase předvádíte?! To je vážně neskutečný. Některým náctiletým jedincům by měli být takovéhle diskuze zakázané. Už jsem vás žádala jednou, aby jste se tu uklidnili a vedli normální diskuzi!!! Tak se pak něteří nedivte za "ban"!
-
Sorry *Mně *1* *1* aby se do mě někdo nepustil, že pindám o gramatice a sama v ní plavu :D