-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOVE YOU *14* *14* *14* *14*
-
Bylo vtipný když Ondra v njakém rozhovoru řekl:"Mám rád fanynky,ale ne psychopatky!" :D *1* *15* Jinak Ondru mám z Partičky nejraději :) :D
-
Jsi moc talentovaný!Poslala jsem 2 hlasy do TÝTÝ jeden Tobě a jeden Partičce.
-
-
Jj ja taky... Kdo by pro Ondru nebo PARTIČKU neposlal hlas, asi by s nim nebylo něco v pořádku... *5*
-
-
Přesně :D
-
-
-
o prázkach bude partička a byli ste někdo na týtý 2011 já jo
-
-
jom a ještě...napíšeš jaký to tam bylo??? Ráda bych jenom měla malinko představu... *1*
-
jj, to ti holka závidim...já nemohla měla jsem lístky a já začala rodit...tsakže ty jses dívala na týtý a já ležela a rodila Markétu noooo... *1* *1* *1*
-
-
na začátek vám musím říct, že moje zvědavost opět zvítězila, přečetla jsem si několik komentářů dozadu a nestačila jsem se divit, na to ani nemám slov, a jen nechápavě kroutím hlavou. Někteří lidé, co sem psali, by se měli nad sebou vážně zamyslet!!dál to komentovat nebudu, přeberte si to jak chcete.
Doufám, že se sem Ondra ještě někdy podívá, protože
sem píšu hlavně proto, že ti chci Ondři moc pogratulovat k ceně Týtý, kterou jsi právem získal. Obdivuju tvůj talent pro herectví,režii a hlavně improvizaci a úžasný humor. Samozřejmě gratuluju i celé Partičce k vítězství. Mám ji ráda od úplného začátku a z jejího úspěchu mám obrovskou radost. -
Ondro gratuluji k výtěztví v TýTý_) Ty jsis to zasloužil♥
-
Nevíte jestli budou dávat Partičku i o velkých prázdninách?
-
Ondra je úžasnej chlap
-
Ondro ty prej kouříš je to pravda?
-
-
No kouří, no a? *4*
-
-
Jen sem se chtěla zeptat vadí?
-
-
Já zase jen odpovídám, pokud ti to přišlo útočný tak promiň. ale opravdu mě dostávají některé komenty, kde jakmile se někdo dozví že Ondra kouří, hned ho mají za horšího člověka.
-
-
Ne nepřišlo mi to vůbec utočný,ale jen jsem ti na tvojí odpoveď taky odpoveděla :)Víš já ho za horšího člověka nemám mě je dno,že kouří,prostě jsem se chtěla zeptat. Já taky kouřím a nikdo mě za horšího člověka nemá:)
-
-
-
-
-
Ondra je simpatickej,srandovní kluk.
Kdo se mnou souhlasí ať dá LIKE. *4* *3*