Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ondro,kvůli TOBĚ bych byla schopna opustit manžela.Byť by to bylo jen na jednu noc.Jseš fakt SEXY! Helča
    • Ahoj Hani.

Já mám také manžela a já bych ho nikdy neopustila kvůli jedné ubohé noci s Ondřejem. Lituji tak tvého manžela, že neví, co má vlastně doma ještě za puberťačku.Hele, užívej si chvíle se SVÝM manželem a nesni vedle jeho buku večer když usínáš o tom, jak ležíš vedle Ondřeje. Tvůj manžel tě jistě miluje a ty jeho (doufám) taky. Tak tajně vedle něj neslintej nad Ondrou, a užívej si super dny se svým manželem bez toho aby když se večer se spolu večer koukáte na partičku snila o Ondřejovi.

A pokud jsi toho manžela myslela jen obrazně, tak "prd" víš o opravdové lásce. Zřejmně jsi ještě pořád malá puberťačka která neprožila ještě pořádný zamilovaný vztah.Protože normální holka, která toho svého manžela miluje, by ho neopustila kvůli jedné ubohé noci! Ještě horší by bylo kdybys to tajila. Ale Hani neboj, s Ondřejem NEBUDEŠ strávit ŽÁDNOU noc, tak v nácti neslintej nad 40-ti letym mužem a hledej si jinou lásku, s kterou budeš moct být FYZICKY a užívat si jeho objetí, než jen SNÍT nad ONDŘEJOVO objetí. hm??

*3* Alena *4*
  • S Ondrou je vždycky sranda, já ho znám sice jenom z partičky, ale věřím, že je takovej bezvadnej a srandovní pořád
  • Všechno nejlepší k narozeninám!!! Je skvělé, že už po druhé budete vystupovat v Opavě! Všichni se moc těšíme! *3* *4*
  • marina13
    Všechno nej nej nej k narozeninám vím že si to asi nepřečteš ale i tak ti napíšu :D
  • Souhlasím s těmi kteří, tu píší že člověk pod jménem Ondřej Sokol je fake jako něco. Určitě nezná tyto osobnosti aby sem chodil a odpovídal věřím že má svoje starosti než sedět u netu a číst si tyto poněkud trapné komentáře některých z vás... Je opravdu hloupé sem psát pod jeho jménem komentáře když to ani nejste vy neserte se mu do života určitě má starostí s rodinou tedy už jen s přítelkyní až až. Takže ten kdo se tu podepisoval pod jeho jménem a také psal 2 komentáře by se měl stydět!! za to co dělá. Pan Sokol odpovídá jen na chatu k jeho rozhovoru nebo od novinářů dotazům pokud vím. Pochopte to že má vlastní život je mu o 24 let víc než některým z vás. Také je to můj oblíbený herec ale že bych se sklonila až na samé dno tím myslím ty komentáře pod jeho jménem.Ale ten kdo to psal to byly 2 jiní lidé ten první komentář byl od nějakého hlupáka jménem Ondrej Sokol podruhé to psal zase jiný Ondřej Sokol nějaký člověk takže kdo tomu uvěřil zamyslete se. Jak řekl Ondra v jednom rozhovoru Fanynky mám rád ale psychopatky jsou horší.
    Fuck You člověku který to psal pod je ho jménem.
  • ahojky Ondro, mám stejný život jako ty, doufám že se potkáme, ahoj! *4* *14*
  • Ondra je super režisér a herec, moc ráda se dívám na Partičku a těším se na nový seriál Obchoďák, ve kterém bude hrát. *3*
  • Když vidim ty komentáře s tema smajlikama se srdickama tak to ani nečtu *4*
    • Náhodou, to jsou ty nejlepší. Když mám blbou náladu, tak jdu sem a směju se jak blázen. *1*
  • Ahoj Ondro si moc fajn a si nejlepší s partičky a taky výborný herec :)
    Sme si trochu podobní na oko protože taky mám jedno tupozraké a taky jsem vysoká a chci moc moc moc poznat a vyfotit se s tebou,a taky chci jít strašně na vaše vystoupení z partičky např. v Ostravě a chci vidět filmy kde ty hraješ protože vím že v tom budeš užasný *14* *14* *14* doufám že tohle ted a tady čteš.
    S pozdravem pro tebe KikuQká *3* *14*
  • Ondra je super! Ale je mi ho líto, má deprese, fobii z lidí, šíleně moc dioptrií, nevidí na jedno oko,...ale je boží, mám ho moc moc ráda *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit