Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
376 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heej , mám to uplně stejně . Myslela sem že mu je tak 25 a podívám se na internet a hele , 40 . Ale stejně ho miluju ♥ a taky je mi 13 :D
  • On je upe božííí... *14* Jak v Partičce tak v Perfect Days je v každem zaběru uplně božíííí!!!!! *14*
  • CrazyMishell
    Asi jsem se zamilovala do čtyřicátníka.... ♥♥♥♥♥
    A to je mi teprve 13 *9*
    Je prostě boží♥♥♥♥♥♥
  • ja vim ze by to mohl byt muj tata nebot je mi 14, ale ja to proste napsat msim na particku koukam kvuli nemu...moje kamoska(o 4 roky mladsi nez ja) je do ne udelana tak,ze mu cumi pred oknem...proste ONDRA je bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Ondra je fakt krásnej a sexy chlap...Asi určitě jsem se do něj zamilovala (l)
  • allisonc
    To jsem já- Mia (moje přezdívka). Jinak jsem Andrea
  • allisonc
    Je mi jasný, že se ho stejně nezeptám, takže v pohodě.. *9* *1* .
    Neboj, já ti napíšu zážitky z Partičky, aby ti to nebylo líto *2* .
  • Asi tak, taky mi je 14 a jemu prostě nejde odolat!! ♥
  • Úžasnej, krásnej, sexy! ♥ Tomu věku teda taky nemůžu uvěřit, ale i přesto je nejlepší! *14*
  • Bože...On je tak božží. Nevěřila jsem že mu je 40. Kvůli němu ´jsem začala sledovat partičku.. On je tak úžasnej..
  • to doufám že mi to vyjde,aspoň jednou ho vidět by mi stačilo.na partičku bych si ráda zašla,ale jak sama víš mám to daleko :(
    tak mě by taky bylo a navíc bych na to neměla koule :D
  • Tak to je blbý, že nejsi v Praze.. Ale třeba ti to vyjde až tu budeš *3* . Mohla bych se ho zeptat, protože 15.1. jdu na Partičku do divadla, ale je mi to trapný *2*. Ester bych se zeptala, ale já nemám fb.
  • nikkihannah
    Taky mam Ondru v Partičce ráda, ale dobří jsou všeci i Geňa *3*
  • ondra je nejlepší ♥ :) ja ho zboznuju ♥..particka nema chybu :)) taky bych nerekla ze mu je 40.ale i tak je krasnej a uzasnej :)) dily particky si poustim porad dokola :) *14* takoviho chlapa mit doma ♥♥♥
  • No ty aspoň někde v Praze,to ja su z Moravy *1* *1* V Praze sem byla před rokem a něco a to jen na dva dny,protože tam byl koncert tak sem tam jela ale od te doby sem tam byla naposled tak teda doufam že mi to o prázdninách vyjde *1* Určitě ti vědět dám ;) ale je taky možnost zeptat se Ester,ta tady taky sem tam něco okomentuje a je i na Fb takže to je taky dobré *1*
  • Ahoj,páni já tu PARTIČKU normálně žeru.
    Ondra je tam opravdu skvělý.

Vím,že to je blbý,ale Ester,nepřidala by sis mě na facebooku prosím?
    Jmenuji se Veronika Scherbaumová *3*
  • Jů, on se narodil o den dřív než já:D (plus teda 27let:D
  • Ach ten je dokonalej,,,Lidičky,možná mě napochopíte aue já ze zabouchla :D do 40ti letýho chlapa a to mi je 14 *14* *9*
  • Tvůj táta je skvělej! Určitěš jsi pyšná dcera :)
  • nebojte teplej fakt neni ma dve deti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit