-
Ondra je neejlepší v partičce *5*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
miluji Ondru!Je super! -
přezdívka Nikča a jméno Veronika?
-
Je nejlepší.
-
Na tuhle stránku mě přivedla dcera (11) se slovy: mami, pojď se podívat, co tady ty ukvokaný ťopky píšou.
Líbíte se nám, Ondro, v Partičce (ostatně Vaši kolegové taky), ale teď, co jsem si přečetla některé reakce, Vás obdivuji ještě víc. Mně by se z toho netočila jen hlava ...
Hodně štěstí v práci i osobním životě! -
Jestli to opravdu psal Ondřej Sokol tak dobřeeeeeee.... *15*
-
Ondřejšku jsi to ty? No to je nemožné! Jen ti chci říct že jsi skvělej!!! *14*
-
Hele tak Ester...vyřid' Tátovi že je fakt super, a že ho moc pozdavuje Patricie Šimková z Písku...a vyřid' mu že je fakt báječnej a že my všichni ho máme moc rádi a držíme mu pelce na další vystoupení Partička! A vyřid' mu že je FAKT SKVĚLEJ! Vyřid' toto za všechny tohoto vebu! A ty Ester...tobě taky držim palce! Pát'a Š. Pa *3* *4*
-
No holky...vy jste se asi zbláznily né? Proč mě tak milujete? Mě se z vás točí úplně hlava! No tak v Partičce jsem vtipnej...a kvůli tomu mě tak milujete? A proč se o mě hádáte? Vždyt' mě (pokud vim) žádná neznáte osobně! A vy...13-ti a více letý holky, proč jste blázni do mě, a proč né do kluků vašeho věku? Vždyt' je mi 40 let! A slintaj nademnou 13-ti leté holky! Mě se z vás točí hlava! Lepší je se netrápit nademnou že je mi 40, a jděte za klukama vašeho věku...to bude lepší!!! *8* Váš Ondra Sokol
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ondro...to jsi fakt ty??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
To ti došlo brzo... *15*
-
Hahaha!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Ježiši Esterko Esterko! Jak Blbá...Ale že by jsi znala ONDRU osobně, to né vit'! To já jo!!! *10*
-
Mě je například 20!!!
-
To máš recht....tak kde je! neni tam někde okno taky od koupelny??? *1* *1* *1* *1* *1*
-
Já tě chápu...ale mě je 20, ale to je jedno....20 a 40??? No a já ho znám osobně.... *3*
-
A ON UŽ JE TED' ROZVEDENEJ!!! Kdyby sis o něm četla....Věděla bys toho (bez urážky) VÍC!... *10*
-
Sory...ale já ho znám osobně a dívám se na všechny seriáli a filmi......a navíc, mě nevadí že je mu 40....mě je totiž 20! *4*
-
Hele já tě chápu...mě je sice 20, ale stejně....20-cítka zabouchnutá do 40-cítky??? *9* *9* *9* *9* *9*