Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
376 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neurážhejte vezmu si ho *2*
  • Sorry,ale já se neženu u každeho pořadu za tim, kdo ho režíruje,je mi to celkem jedno,a taky nejsem z prahy takže neivdim jeho divadelni predstaveni a o tom že je skvělej herec vim,takze jak si ho mam jako vsimnout ? a taky bez particky bych ani nevedela jak moc super je !!!
  • Přesně,já taky. Když u Krause říkal,že nemůže spát už 40 let,vubec sem nechapala jak to myslí,vůbec mě nenapadlo,že by mu mohlo bejt 40 *15*
  • Esterko, zdraví tě taky jedna třináctka. Upřímně tebe i tvého tatínka lituji. Měj se hezky a pozdravuj rodinu.
  • Postupem času se musím pozastavovat nad inteligencí určitých slečen....Jak můžete veřit,že tohle napsal Ondra nebo jeho dcera! Vzpamatujte se,prosím! Jasně,že každý má/měl svého idola a tak,ale nemyslíte si,že vaše chování a komentáře zacházejí trochu daleko? Prosím zdržte se komentářů typu: Já ho chci sbalit..Bude určitě můj...Je rozvedený a já to využiju..Nemyslíte si že by jste měly začít v realitě? *5* *3*
  • Odkaď ho znáš??
  • Já bych ho typla na 25-30 *1* *3*
  • Teď kdyby to fakt napsal *15* *15* *15*
  • Jsi vypatlaná,nebo si na to jenom hraješ?
  • Přesněě vo tom mluvim! *1*
  • Ondra je krásnej,inteligentní,milej,hodnej,výbornej herec a super bavič,a já ho beru jako slavnou osobnost a jsem jeho maxi fanynka,nejsem blázen,a vim že on taky ne,aby byl s nějakou náctiletou,přece není pedofil ! *3*
  • Totalajnen šílenajnen buchytlajnen *1*
  • snad nevěříš těm bulvárům ne?
  • DUF! :D *15* *15* *15*
  • Holky bežte se léčit nejste normální!
    Za 1) Tohle by Ondřej Sokol v životě nenapsal.
    Za 2) On má skoro stejně staré děti, jako jste vy, zde diskutující slečny, takže to neni žádný pedofil.. hoďte se do klidu laskavě.
    Za 3) Je mi za vás trapně a nad vaší inteligencí se baví a to mi věřte hodně lidí *3*
  • já nevím mě je 14 a rozhodně takhle naivní nejsem
    holky probuďte se,Ondra není blbej,aby chodil s nějakou náctkou
    probuďte se preboha!
  • Hele, ať je to pravda, či ne, tak ten člověk to napsal trefně. Upřímně bych se ani mu nedivila, kdyby to sám napsal, protože takové poznámky můžou být časem pěkně otravné *3*
  • Já vám nechci brát iluze, ale pochybuju o tom, že tenhle vzkaz byla Ondrova práce. Pokud si správně pamatuji - Ondra má všechny své příznivce "rád" a jestli-že někdo sleduje stránku Partičky sám ví a pozná. A jediné co rád nemá, je když se za něho někdo vydává. Je to jen můj názor, stránku Partičky a příspěvky od toho skutečnýho Ondry sleduji už nějakou chvilku, tak proto se mi tohle nezdá. Mějte se. *3*
  • Tohle je tak strašně falešně napsaný,že jenom ty nejnaivnější holky by tomuhle naletěly. Pravej Ondra by tohle nikdy nenapsal. Slušnej pokus,kterej je tady na nic a nikoho nezajímá. :) A co se týče vás holky,tak nikomu nenadávám a nepochybuju o inteligenci některých z vás (Aby jsme se vyhnuli zbytečným hádkám) ale on si to tady asi doopravdy nepřečte,takže je zbytečný aby jste se tady rozpouštěli. ;)
  • jj...pravda!!! Je super!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit