Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
376 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se ti něco nelíbí,tak si piš ty nesmysli někam do ANTI stránky a né sem. *PARTIČKA* je skvělý pořad,ale buzík jako ty to nepochopí!
  • V PERFECT DAY I ŽENY MMAJÍ SVÉ DNY jsi fakt dobrej a srandovní. *14* *1*
  • Ahoj Ondro,obdivuju tě jaký máš fakt dobrej smysl pro humor chtěla bych se s tebou někdy setkat a chtela bch aby si zase hrál v Ordinaci v růžové zahradě.Ale v PARTIČCE jste dobrý všichni.Pozdravuj kluky *14*
  • ja ondru proste zboznuju *14* *14* *14* *14* je zkratka dokonalej a krasnej a je proste nej. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj Ondro jsi fakt dobry v partičce jsi fakt senzačníí *3* *1* *5*
  • Myslíte si, že když se někdo dívá na Partičku, tak je automaticky buran, který nikdy nebyl v divadle? Partička je skvělá show, zábavná a člověk prostě někdy potřebuje vypnou, nepřemýšlet nad ničím a prostě se od srdce zasmát :)
  • Dobrý den pane Sokole,měl jsem vás za člověka především inteligetního a vzdělaného, který něco umí.Jak se ale můžete dát dohromady s pány Genzerem a Suchánkem a dělat ze sebe takového blba.
    Jestli ta partička je natolik oblíbený pořad, nikomu to neberu, ale kde je nějaká kulturní uroveň mladé generace, radši snad ani nemluvit.Jestli je vrcholem legrace virtuální kopulace p. Genzera, tak teda nevím.
  • Ahoj Ondro mam tě hrozně rada v partičce.Maš dobry smysl pro humor hlavně jak jsi v partičce dělal toho eskymaka na severním polu.
  • dobrý den, ted jsem dokoukala partičku a fakt nejlepší :D prej to je nářečí :D:D jsem se smála na zemi :D mám moc ráda partičku a dotaz mám stejnej jako víta jak se vám partička hraje??? mějte se *3*
  • Dobrý den, jen sem se chtěl zeptat jak se máte a jak se vám hraje v Partičce :))
  • Ahoj Ester... přidáš si mě přosím do přátel jmenuju se Vít Doly díky moc *4*
  • Ondro! Jsi nejlepší herec! A pořad PARTIČKA zbožňuji! Mějte se všichni krásně!
  • aleee!!!!!!!zase ta slečinka,která ho zná osobně a neumí pravopis!?!?!je mi vás upřimně líto!!!!!
  • souhlasím!!!!neskutečné chybY!!!!!!!!
  • už zase ty!!!!!!!!!!! *7* *7* *7*
  • a mimochodem-píše se VIĎ!!!!!!!!!!!!!
  • tak se tím pořád nevytahuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • já jsem si myslela že je mu tak maximálně 30 a né 40 ty vole to je úlet zajímalo by mě co používá za krém taky chci ve 40 vypadat tak dobře *1* *1*
  • Jsem ráda, že se to tu konečně vyřešilo a vysvětlilo a především DÍK Ondrovi. Studená sprška pro některé byla více než potřebná! *3* Pěknou diskuzi děcka. *3*
  • Jé, já jsem taky 17.10. Akorát on je ode mne ,,jen" o 26 let... :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit