-
Twl některý komenty mě dostávaj.
Ondra je skvělej herec a režisér.
A vy co se tady podepisujete s jeho jménem tak jste ubohý.
Fuck you! -
Závidíš.............
Jenom nechceš přiznat, že mi závidíš.
Jo, a kdyžtak, já umím i a y
Ale je mi to jedno jaký píšu, tady jde hlavně o podstatu
A tady ta podstata je, že ......... jak vám leze na nervy
ho znám osobně
Jo, a jestli ho chceš znát taky osobně a jestli chceš vědět odkat'
tak mě přestaň opruzovat s i a y, k tomu co dělám za práci i a y opravdu nepotřebuju. Takže si klidně žárly dál, ale gramatiku sem už netahej. Nazdar Lucie -
Každej VEČER?????
To myslíš vážně???
si děláš srandu nééé? *1*
Zrovna večer jooo...a na co myslíš?
A večer v posteli nebovečer jako kdekoliv?? *1* *1* *1* -
Jsi super, já mám strašně ráda osobnosti, které se nestydí za svůj "nadělený humor" :D ty a Igor jste super dvojka! Celá Partička je moc super ale bez tebe by jste stratili 35% do 100% diváků! Myslím že většina divákům jde hlavně o tebe, protože kluci řeknou nějaký dobrý vtip a ty ho uděláš ještě lepším.A když vymyslíš nějaký vtip jen ty, popadám se smíchy za břicho!!! *5* *5* *5* *3*
Čau Erika -
v podstatě by se dalo říct, že s tebou souhlasím... ale prosím tě, první se nauč českou gramatiku a pak něco piš... je ti už 13 let a to si myslím, že už bys aspoň "trochu" mohla vědět, jaký i/y se kde píše... tvoje "krytyka" mi trhá oči...
-
Ja tě *14* *1* MILUJU! A to dovopravdy. Myslim na tebe kazdej vecer.
-
jo, je fakt dobrej...já ho obdivuju jak může bejt tak dobrej! To je jen málo kdo, jj přesně, jentak dál!
-
Heled'te holky...když to říká tak upřímě, neměli bychom ji to odpustit? Já ji věřím že to víckrát neudělá, že Lenko?
Já ji to tedy odpouštím...a ještě když se tak upřímě přiznala, to ty ostatní srabové se nepřiznali.
Leni, mjá ti odpouštím. A slib že to víckrát neuděláš.
A vy ostatní by jste ji to taky měli opustit a projevit k ní laskavost.Já ti Leni nadávat nebudu, a dáme si mír.Ne??
*4* A možná by jsme na tomhle webu mohli být i kámošky, když se tak pěkně umíš omluvit za svou chybu a hlavně se upřímě přiznat. Souhlas??? -
Souhlasím s Andreou.Má pravdu! Jenom závidíš na Sokola že je tak oblíbený, a ty ne! Na pořadu Partička se ukáže, kdo má smysl pro humor...a kdo ne.Tomu komu se tenhle pořad nelíbí, tak je naprosto jasný, že nemá smysl pro přirozenný humor.Ten kdo nechápe přirozený humor, s tim neni jednoznačně žádná sranda.V Partičce se chovaj přirozeně...a to se tomu kdo tohle v sobě potlačuje nelíbí.Takže Jirko, jestli máte nějakou přítelkyni,manželku nebo prostě ženckou...je mi jasné že s vámi nudou nezacuká ani koutky! To je mi ji tedy upřímě velmi líto!Ten, kdo nemá rád PARTIČKU, ten dodnes nepochopil, co je to přirozená sranda.Ovšem jestli se ti tenhle pořad nelíbí, ponech si tyto trapné názory pro sebe.Tady na to opravdu není nikdo zvědaví a nepotřebujem, aby nám to nějaký nehumorný člověk kazil.My máme Partičku rády a nezjímají nás tyhle krytyky.A tohle je stránka na diskuze o skvělim herci a srandistovi Ondřejovi Sokolovi, a né nějaký váš stařecký klub na drbání o ostatních.Když sem budeš potřebovat něco napsat, nějakou komentář, tak něco pozityvního a né pomluvi které nás navíc VŮBEC nezajímají.Tyto krytyky si ponech do svého stařeckého klubu drbáren.
Děkuji za pochopení pane Jirko a ponechte si tyto krytyky na jinde.
Psala Pally Laerová, 13 let. -
jj, je super.A taky je nádhernej na svůj věk! Já ho mám jenom za pěknýho talentovanýho a hlavně šikovnýho a slavnýho herce, který se mi moc líbí.Ondra je super v Partičce, ale i v ordinaci.Ondro, jsi skvělej.Jen tak dál! *3*
-
To si vážně myslíš, že to je Estera??? *15*
-
Holky, já se moc omlouvám za to, co jsem udělala...a tobě se Ondro omlouvám taky.Chtěla jsem si vyskoušet jaké to je, být chvíli Ondrou.Vidím, že se to nevyplácí.Moc vás prosím o odpuštění, a prosím vás, aby jste mi nenadávali.Já se nechci vymlouvat, ale já jen skoušela něco nového, co jinde třeba nezažiju.Já napsala jen jeden odstavec "Ondřeje Sokola", a to stačí. Ted' mne holky na tomto webu budou nenávidět a to mne moc mrzí.Takže ten, kdo mi to nechce odpustit...ten at' mi to neodpouští, a ten kdo mi to odpustí...tomu moc děkuji a jsem mu strašně vděčná!Prosím, moc prosím, aby jste mi nenadávali.
Ondro...tobě se omlouvám ze všech nejvíce.Odpustíš mi to???
Děkuji za přečtení tohoto článku, a znova připomínám:
MOC,MOC mne to mrzí a MOC se omlouvám.
Děkuji těm, co mi odpustí.
Lenka, 11 let.
*9* -
Tak to já souhlasím.A vy falešníci, to koukáte co?! *10* Ted' už se nikdy na tenhle web nepodíváte! Styd'te se! A jestli nás ještě chcete přesvědčovat, že to byl opravdu Ondřej Sokol...tak to máte obrovskou smůlu! Souhlasím s "originál" Ondrou...tak, a ted' jestli si někdo troufne, podepsat se ještě jeho jménem...tak toho bude litovat, uvidí hory poznámek naštvaných holek, na falešníky, kteří nám doted' oblbovali hlavu!
Styd'te se, že vám není hamba! Jaké by to bylo vám???
Toto patřilo pouze FALEŠNÍKŮM, kteří se vydávali za Onřeje Sokola. *16* -
Souhlas
-
Každý má nárok na svůj názor, někomu se Partička líbí někomu ne. Myslím, že kluci odvádějí skvělej kus práce a něco kritizovat je strašně jednoduchý. Chtěla bych někdy vidět takový adepty na místech kluků.
A at' si kdo chce sem napíše co chce, nehádejte se prosím! *3* -
Jsi nějakej přechytralej dědo nemyslíš? "Inteligente!" :D:D
-
ZÁVIDÍŠ na talentovanýho srandovního ONDRU, že tě holky nemaj rády jako jeho. Takovího zahnilího kluka kterej nechápe humor...toho bych taky nechtěla!
-
Ty inteligente! Ty svoje poznámky si nech...na tohle tu není nikdo zvědavej! A jestli se ti Partička nelíbí, tak se na ni nekoukej. A je to jednoduchý! Nemusíš tu ten tvůj zatuchlej názor psát všem, a kazit jim to!
-
Jasně,že budem kamarádi,ale nejdřív jen na jednu noc :)
A pak už do smrti! Ruku líbám Miláčku)) -
Ondro si zabil.