-
Dobrý den. Tady je poprvé opravdu Ondřej Sokol. Poprosím ty, kteří sem psali mým jménem, ať už to laskavě nikdy nedělají. I když máte třeba dobrý úmysl, i když mi třeba chcete pomoct, pochopte, že to bohužel já neřeším, že mě to jen neskutečně vytáčí, číst věty, které si někdo myslí, že bych asi tak napsal já. Pomalu ale jistě jsem se rozhodl pro jednu věc, kterou bych rád dodržel: Kamkoli, kam se dá přispívat anonymně pod mým jménem, já nikdy přispívat nebudu. Jinak hezkej den. Ondřej Sokol (O.Z.P. se podepisuju jen na FB Partičky, jen tak mimochodem :) )
-
-
No :D Podle té poslední věty pochybuji, že to psal on. A vlastně ne jenom podle ní. Myslim, že má maximálně matné tušení, že tato stránka existuje. Rozhodně si nemyslim, že by ztrácel čas tim, že tady bude usměrňovat nějaké náctileté pubertální holčičky. A ten profil, kterej má u jména, aby nám dokázal, že je to on, pro jistotu neexistuje :D A vy, holky, uvědomte si konečně, že je asi o 25 let starší než vy (u některých z vás i o víc,jak tak koukám)! Běžte si hrád s barbínkama, večer sledujte Partičku, ale přestaňte se tady ztrapňovat tím, že si uslintáváte nad Ondrou. Jestli by ty vaše komentáře tady aspoň jednou četl, a zjistil, že je vám zhruba tak 12, 13, asi by mu z toho uplně dobře nebylo, nemyslíte? No, vlastně se to dá poznat i z toho, jak (ne)umíte používat gramatiku. Je to trapné. Nechte ho starším mě *5* *5*
-
Holky, já se moc omlouvám za to, co jsem udělala...a tobě se Ondro omlouvám taky.Chtěla jsem si vyskoušet jaké to je, být chvíli Ondrou.Vidím, že se to nevyplácí.Moc vás prosím o odpuštění, a prosím vás, aby jste mi nenadávali.Já se nechci vymlouvat, ale já jen skoušela něco nového, co jinde třeba nezažiju.Já napsala jen jeden odstavec "Ondřeje Sokola", a to stačí. Ted' mne holky na tomto webu budou nenávidět a to mne moc mrzí.Takže ten, kdo mi to nechce odpustit...ten at' mi to neodpouští, a ten kdo mi to odpustí...tomu moc děkuji a jsem mu strašně vděčná!Prosím, moc prosím, aby jste mi nenadávali.
Ondro...tobě se omlouvám ze všech nejvíce.Odpustíš mi to???
Děkuji za přečtení tohoto článku, a znova připomínám:
MOC,MOC mne to mrzí a MOC se omlouvám.
Děkuji těm, co mi odpustí.
Lenka, 11 let.
*9* -
-
Heled'te holky...když to říká tak upřímě, neměli bychom ji to odpustit? Já ji věřím že to víckrát neudělá, že Lenko?
Já ji to tedy odpouštím...a ještě když se tak upřímě přiznala, to ty ostatní srabové se nepřiznali.
Leni, mjá ti odpouštím. A slib že to víckrát neuděláš.
A vy ostatní by jste ji to taky měli opustit a projevit k ní laskavost.Já ti Leni nadávat nebudu, a dáme si mír.Ne??
*4* A možná by jsme na tomhle webu mohli být i kámošky, když se tak pěkně umíš omluvit za svou chybu a hlavně se upřímě přiznat. Souhlas???
-
-
Tak to já souhlasím.A vy falešníci, to koukáte co?! *10* Ted' už se nikdy na tenhle web nepodíváte! Styd'te se! A jestli nás ještě chcete přesvědčovat, že to byl opravdu Ondřej Sokol...tak to máte obrovskou smůlu! Souhlasím s "originál" Ondrou...tak, a ted' jestli si někdo troufne, podepsat se ještě jeho jménem...tak toho bude litovat, uvidí hory poznámek naštvaných holek, na falešníky, kteří nám doted' oblbovali hlavu!
Styd'te se, že vám není hamba! Jaké by to bylo vám???
Toto patřilo pouze FALEŠNÍKŮM, kteří se vydávali za Onřeje Sokola. *16* -
Ondro si zabil.
Co dodat. Ondro, nevím jestli tykat nebo vykat, teď jsi je dostal a já smekám. Upřímně řečeno, já být na tvém místě, tak se na takový konverzace opravdu vykašlu. A to by jsi je ještě mohl zažalovat že krádež identity, ale to si myslím, že by jsi neudělal.
A holky, vážně se vzpamatujte. Ondra je slavný a oblíbený, ale jak by se vám líbilo, kdybyste o sobě četli na takové věci co se dají přečíst tady v té diskusi? Nechte ho žít, chudáka.
A vydávat se za něj a dělat, jakože jste on, to je fakt vrchol.
-
-
Najdi chybu↓
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
Nenašels? Proč?
Protože ON chybu nemá ♥ -
-
Přesně on chybu nemá♥
-
Oh...velice výstižné....souhlas ♥
-
-
Holky bežte se léčit nejste normální!
Za 1) Tohle by Ondřej Sokol v životě nenapsal.
Za 2) On má skoro stejně staré děti, jako jste vy, zde diskutující slečny, takže to neni žádný pedofil.. hoďte se do klidu laskavě.
Za 3) Je mi za vás trapně a nad vaší inteligencí se baví a to mi věřte hodně lidí *3* -
-
DUF! :D *15* *15* *15*
-
-
Totalajnen šílenajnen buchytlajnen *1*
-
-
-
No konečně O.Z.P zakročil..Snad už bude klid..Je to zbytečný se tady hádat =) Partička a kluci nás mají spojovat a né rozdělit *3* A buďme rádi,že se Ondra o nás vůbec zájímá,píše si a snaží se nás uklidnit...(Sakra Ondro docela sis u mě šplhnul,jak se o Nás všechny staráš,myslím,že nejsem sama kdo si toho váží *3* *2* )
-
Ahojky!
Většinou se do diskuzí nezapojuji,ale tohle je fakt vtipný.Vždycky jsem si představovala jaké to je být slavná,ale když vidí jaké davové šílenství to dokáže rozpoutat *8*
Ale jo asi to k tomu patří.
Nejsem už nátciletka,tak mi dovolte abych dala k dobru jednu radu:Úspěšný a přitažlivý muž,jakým bezesporu Ondřej je,nebude podle mě toužit jen po krásné mladé,jakými bezesporu jste vy tady.Ale bude chtít mít po svém boku ženu která také něco dokázala,která je k němu věkové blíž a se kterou si bude mít co říct.Věřte nebo ne,ale vtahy jsou také o porozumění. *2* Jo a tím nechci říct že by nechtěl krásnou,jo *1*
Tak krásný den všem Hanach
Ps:Tak šup šup holky,učte se ať máte šanci -
-
Zalez! *8*
-
-
Ondra je krásnej,inteligentní,milej,hodnej,výbornej herec a super bavič,a já ho beru jako slavnou osobnost a jsem jeho maxi fanynka,nejsem blázen,a vim že on taky ne,aby byl s nějakou náctiletou,přece není pedofil ! *3*
-
Ondra je simpatickej,srandovní kluk.
Kdo se mnou souhlasí ať dá LIKE. *4* *3* -
''Stůůj! Nikam nechoď!'' :DDD ''Mimochodem mě ty culíky příjdou poměrně pěkný .. Já si asi nechám nastřelit culíky!'' :DDD Ondra je v Partičce nejlepší, ale né že by ostatní nebyli úžasný! :) :DD
-
jj, je super.A taky je nádhernej na svůj věk! Já ho mám jenom za pěknýho talentovanýho a hlavně šikovnýho a slavnýho herce, který se mi moc líbí.Ondra je super v Partičce, ale i v ordinaci.Ondro, jsi skvělej.Jen tak dál! *3*
-
já jsem si myslela že je mu tak maximálně 30 a né 40 ty vole to je úlet zajímalo by mě co používá za krém taky chci ve 40 vypadat tak dobře *1* *1*