Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
373 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na začátek vám musím říct, že moje zvědavost opět zvítězila, přečetla jsem si několik komentářů dozadu a nestačila jsem se divit, na to ani nemám slov, a jen nechápavě kroutím hlavou. Někteří lidé, co sem psali, by se měli nad sebou vážně zamyslet!!dál to komentovat nebudu, přeberte si to jak chcete.
    Doufám, že se sem Ondra ještě někdy podívá, protože
    sem píšu hlavně proto, že ti chci Ondři moc pogratulovat k ceně Týtý, kterou jsi právem získal. Obdivuju tvůj talent pro herectví,režii a hlavně improvizaci a úžasný humor. Samozřejmě gratuluju i celé Partičce k vítězství. Mám ji ráda od úplného začátku a z jejího úspěchu mám obrovskou radost.
  • Nj Ondra je vzdy super.. jupíííí!!! *5* *5* *5*
  • Ondra Sokol je fakt uzasnej a vtipnej a i krasnej chlap je proste boziiii
  • Má dceru Ester *1*(bude mi jedenáct)a syna Adama(bude mu sedm)A není pravda že žije s Jitkou *4* Ale mi nikdo nebude věřit že jsem jeho dcera... *9*Můžu to nějak dokázat? *7*
    • Esterko,co by jsi to měla dokazovat? :) kdo ti nevěří,tak at si trhne nohou,nebo spíš políbí ne?já ti například věřím :)měj se hezky,at se ti vše povede :-) *3* *4*
      • přidáš si mě prosím na fc? :)děkuji moc a měj se pěkně :-) *3* katka.kraftová
    • Tvůj táta je skvělej! Určitěš jsi pyšná dcera :)
    • Díky... *3* A Adelko já už si tě přidala! *3* Kdyžtak napište facebook a já si vás přidám *1* *1* *1* Tam se koukněte na moje fotky. *5* *4* *4* *4*
      • Ester,seš to ty?
        http://www.facebook.com/profile.php?id=100001004354449&sk=wall *4*
        • Jojo *3*
          • Ahoj Ester... přidáš si mě přosím do přátel jmenuju se Vít Doly díky moc *4*
          • Esterko, zdraví tě taky jedna třináctka. Upřímně tebe i tvého tatínka lituji. Měj se hezky a pozdravuj rodinu.
          • Hele tak Ester...vyřid' Tátovi že je fakt super, a že ho moc pozdavuje Patricie Šimková z Písku...a vyřid' mu že je fakt báječnej a že my všichni ho máme moc rádi a držíme mu pelce na další vystoupení Partička! A vyřid' mu že je FAKT SKVĚLEJ! Vyřid' toto za všechny tohoto vebu! A ty Ester...tobě taky držim palce! Pát'a Š. Pa *3* *4*
    • podívej se na to takhle, ty víš, že on je tvůj táta, tak si toho važ a neřeš, co si myslí ostatní..nemusíš to přece nikomu dokazovat..třeba já ti to věřím.. *3*
    • ja ti věřím a prosímpřidej si mně na facebooku poslala jsem ti žadost jmenuji se adelka beruska boriková *1*
    • Jo můžeš to nějak dokázat. Dej sem svoji fotku s Ondrou a cedulkou s nápisem Pro osobnosti.cz :)
  • Ondra je bezvadnej. V partičce nikdy nezklame, krásno je užasnej film (samozřejmě to režíroval nejlepší režisér), ve Dvojníkách byl nejlepší(samozřejmě tam hrál nejlepší herec), a ve Tváři si nemůžu představit lepšího moderátora (taky to moderuje nejlepší moderátor). A vlastně ve všem je Ondra super. Všechno mu jde, všechno umí, všech no zná, no prostě NEJLEPŠÍ. *14* *14* *14* *14* *14*
  • je naprosto boží. hlavně v partičce.
    *4* *3* *15* *14*
  • Jé vy tady perlíte.Ondra je skvělej ale komentáře jako já ho sbalim atd. jsou dost najivní.To si opravdu myslíte že by s 13ti letou něco měl?A ten komentář Ondra nepsal kdo čte stránky partičky na facebooku tak ví že by to takhle nenapsal. *3*
  • Ale holky!!! Co to vidím? Snad se tu kvůli mě nebudete hádat!! Když se tak dívám skoro až do slepa, tak zírám. Některy komenty jsem si rád přečetl a děkuji, cením si toho, kdo mě povzbuzuje a přeje mnoho úspěchů, ale ostatní, což byl skoro zbytek jsem radši nečetl. Tolik urážek a nadávek a to jenom kvůli mě. Možná, že už fakt stárnu, ale holky, přece si nebudete nadávat a hádat se, čí ten 40letej starej blbec bude. Nikdy bych nevěřil, že po mě tolik žen půjde. Né že by mě to vadilo ale tohle už je příliš a kdo ví, jestli bych potom nešel před soud za obtěžování mladších osob.:) Taky jsem takový "platonický lásky" zažil, ale zase to tak nepřehánějte. :) Tímhle vás nechci rozčílit, já vás mám rád a cením si každého vděku. Můžeme být prozatím kamarádi. Platí holky, děvčata a slečny??? :) O.Z.P
    • Kamarádi???? To by bylo super to bych měla boží štěstí :) co bych dala se za to s tebou vyfotit ale kamarádi OMG super :) *14*
    • Jasně,že budem kamarádi,ale nejdřív jen na jednu noc :)
      A pak už do smrti! Ruku líbám Miláčku))
    • Dobrý den, jen sem se chtěl zeptat jak se máte a jak se vám hraje v Partičce :))
    • kamarádi ? no to bych umřela štěstím :D,ja budu šťastná,jestli se s tebou budu vubec někdy moc vyfotit :),ale bejt kamarád tak s deseti tisíci holkama (né li víc) to jsi machr :),jsi fakt výbornej herec,režiser a bavič,jsem tvoje velká fanynka !
      • Po natáčení máš určitě šanci se s nim i se všema ostatníma aktérama Partičky vyfotit *3*
        • Neboj to vim,teď jen dostat se na natačení :D
    • Přesně, vo tom mluvim *3*
  • On je tak famózní, neuvěřitelný.. V partičce je naprosto super, pořád se jen směji jůů :)) Ale koukala jsem kolik že mu je let, řekla bych mu spíš 28-30 *4*
    • Nikdo by mu netipnul 40... Mas pravdu Ondra je NEJ!!!
      *5*
  • Postupem času se musím pozastavovat nad inteligencí určitých slečen....Jak můžete veřit,že tohle napsal Ondra nebo jeho dcera! Vzpamatujte se,prosím! Jasně,že každý má/měl svého idola a tak,ale nemyslíte si,že vaše chování a komentáře zacházejí trochu daleko? Prosím zdržte se komentářů typu: Já ho chci sbalit..Bude určitě můj...Je rozvedený a já to využiju..Nemyslíte si že by jste měly začít v realitě? *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit