-
dobrý den, ted jsem dokoukala partičku a fakt nejlepší :D prej to je nářečí :D:D jsem se smála na zemi :D mám moc ráda partičku a dotaz mám stejnej jako víta jak se vám partička hraje??? mějte se *3*
-
miluji ondru
*14* *14* *14* *14* -
famóózní,vtipnej,okouzlující Ondřej mě baví čím dál tím víc. Nádhera!! díky m.
-
Ondra je fajn kluk. *3* *4*
-
a slečny je tu někdo strarší 18 let? *1* bez urážky ale je to tu samá třináctka *1* ale souhlasím je skvělej ale nemiluji ho !
-
-
Mě je například 20!!!
-
A to vadí?
-
-
Všechno nejlepší...Jsi nejlepší člen Partičky.... :)
-
Jů, on se narodil o den dřív než já:D (plus teda 27let:D
-
-
Jé, já jsem taky 17.10. Akorát on je ode mne ,,jen" o 26 let... :DD
-
-
ne má manželku Kateřinu Lojdovou
-
Já vás některé holky vážně nechápu!!! Ondra je, musím uznat vážně pekný chlap *3* ,ale víte co nechápu? Když je tak krásnej tak proč jste si ho všimnuly až teď je kvůli Partičce?? Podle mě je skvělý režisér i herec(teda až na jeho přešlápnutí v Ordinaci se mi snad líbil všude) No holky,některé by jste se měly vážně nad sebou hluboce zamyslet a přestat psát takový blbosti tady *3* (Néé a nemyslím to teď jako urážku,každý má svého idola) a měly radši žít v realitě a né slintat nad chlapem,který(i když je fakt pěkný) má 40 let a má dvě děti... *4* *3*
-
-
Sorry,ale já se neženu u každeho pořadu za tim, kdo ho režíruje,je mi to celkem jedno,a taky nejsem z prahy takže neivdim jeho divadelni predstaveni a o tom že je skvělej herec vim,takze jak si ho mam jako vsimnout ? a taky bez particky bych ani nevedela jak moc super je !!!
-
A ON UŽ JE TED' ROZVEDENEJ!!! Kdyby sis o něm četla....Věděla bys toho (bez urážky) VÍC!... *10*
-
-
snad nevěříš těm bulvárům ne?
-
-
Sory...ale já ho znám osobně a dívám se na všechny seriáli a filmi......a navíc, mě nevadí že je mu 40....mě je totiž 20! *4*
-
-
už zase ty!!!!!!!!!!! *7* *7* *7*
-
To už píšeš poněkolikáté že ho znáš osobně! A radši se věnuj gramatice než Sokolovi! *1*
-
-
Závidíš.............
Jenom nechceš přiznat, že mi závidíš.
Jo, a kdyžtak, já umím i a y
Ale je mi to jedno jaký píšu, tady jde hlavně o podstatu
A tady ta podstata je, že ......... jak vám leze na nervy
ho znám osobně
Jo, a jestli ho chceš znát taky osobně a jestli chceš vědět odkat'
tak mě přestaň opruzovat s i a y, k tomu co dělám za práci i a y opravdu nepotřebuju. Takže si klidně žárly dál, ale gramatiku sem už netahej. Nazdar Lucie -
-
tak jestli to mělo být tentokrát gramaticky správně,PÍŠE SE ŽÁRLI..... *2* *2* *2*
-
-
souhlasím!!!!neskutečné chybY!!!!!!!!
-
-
Odkaď ho znáš??
-
-
-
Každou Partičku se díky Ondrovi a Igorovi nachechtám díky jejich pohotovosti a hláškám i když jsem u televize sama)))) Sedí mi jejich humor.