-
to jsem zase já sokol. já miluju sokola!!! protože je naprostý božan!!! *14* *14* *14* *15*
-
Jestli to opravdu psal Ondřej Sokol tak dobřeeeeeee.... *15*
-
Ach ten je dokonalej,,,Lidičky,možná mě napochopíte aue já ze zabouchla :D do 40ti letýho chlapa a to mi je 14 *14* *9*
-
On je upe božííí... *14* Jak v Partičce tak v Perfect Days je v každem zaběru uplně božíííí!!!!! *14*
-
Krásnej chlapík
Myslím si, že bez Ondry by byla Partička zase jen jeden z trapných poředů. I když si myslím, že ve spojení s M. Suchánkem je opravdu úžasný. Jsou tak strašně vtipní a umí si vymyslet takové kousky ze kterých se můžu jenom válet po zemi.
Navíc je to fakt pěknej chlap a vůbec bych do něj neřekla ten věk kolik mu je. Podle vzhledu určitě míň.
Je úžasnej.... -
Me by zajimalo jestli ty osobnosti ctou tyhle stranky. Ondra je nejlepsi moderator a ma krasnej usmev :-)
-
Bylo vtipný když Ondra v njakém rozhovoru řekl:"Mám rád fanynky,ale ne psychopatky!" :D *1* *15* Jinak Ondru mám z Partičky nejraději :) :D
-
Vůbec bych nečekala že mu bude 40 tak kolem 20-25 ale jsem rada že aspon nekdo srandovní se narodil v ŠUMPERKU
-
Partička bez Sokola je jako dort bez šlehačky. Obdivuji jeho bystrost, postřeh a vkus pro vtip. Vždy mně rozesměje a hned je vše ok:-)). Takže- DÍKY ONDRO!!! *4*
-
Je super hlavne v partičce.a sem ráda ze moderuje Tvoje tvář má známý hlas