Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
373 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • allisonc
    Včera jsem byla na Perfect days. Úžasný výkon a skvělý film. Doufám, že za tu roli Ondra vyhraje tu Cenu českých filmových kritiků. Je to 14.1. přímý přenos na ČT 2.
  • partička

Česká Partička nemůže konkurovat té slovenské... jedinej důvod proč nezrušit tu českou verzi je Ondřej, je fakt dobrej... možná i Slováci by ho chtěli půjčit ;-)
    • Mě vždycky rozesměje už jenom to, jak on sedí a má podivně zkroucený nohy! :D Potom vytřeští oči, ani nemusí nic říct a už se směju. Je to fakt borec, kterej tu Partičku dělá tak skvělým pořadem, jakým je :) *4*
    • Re: partička

souhlasim a je TO i hetkej chlap ♥
    • Re: partička

přesně :D on je strašně vtipnej ...... dokáže mě udělat najednou šťastnější když koukám na partičku tak když jsem třeba naštvaná tak ve vteřině jsem strašně vysmátá
      • Re: Re: partička

přesně on je ten nejlepší! z něho nejvíce chlamy! vůbec bych mu netypla 39...možná tak 28 a víc.. je boží ;)
  • CrazyMishell
    Asi jsem se zamilovala do čtyřicátníka.... ♥♥♥♥♥
    A to je mi teprve 13 *9*
    Je prostě boží♥♥♥♥♥♥
    • Hele já tě chápu...mě je sice 20, ale stejně....20-cítka zabouchnutá do 40-cítky??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • Heej , mám to uplně stejně . Myslela sem že mu je tak 25 a podívám se na internet a hele , 40 . Ale stejně ho miluju ♥ a taky je mi 13 :D
  • Ondra a Igor jsou borci)))) Vždycky mě rozesmějí. Jsou hrozně pohotoví a mají skvělý humor. Díky pánové))))
  • Ondra sokol je skvelej a vtipnej moderator
  • A teď si budeme všichni hrát na Ondru Sokola *1*
  • ja vim ze by to mohl byt muj tata nebot je mi 14, ale ja to proste napsat msim na particku koukam kvuli nemu...moje kamoska(o 4 roky mladsi nez ja) je do ne udelana tak,ze mu cumi pred oknem...proste ONDRA je bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
    • A kde je to okno??? Že bych se do něj taky podívala *1* .
      • To máš recht....tak kde je! neni tam někde okno taky od koupelny??? *1* *1* *1* *1* *1*
  • Úžasnej, krásnej, sexy! ♥ Tomu věku teda taky nemůžu uvěřit, ale i přesto je nejlepší! *14*
  • Ježiši holky...já se za vás opravdu stydím. Mně je 15 a nikdy bych se nesnížila k tomu, abych tu psala jak ho miluju a že ho sbalím. Bylo to tu řečeno už hodněkrát. Neblbněte. Ano, mám Ondru ráda, ale rozhodně nejsem žádná fanatická fanynka. Chovejte se prosím normálně.
  • Asi tak, taky mi je 14 a jemu prostě nejde odolat!! ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší