-
Souhlasím s těmi kteří, tu píší že člověk pod jménem Ondřej Sokol je fake jako něco. Určitě nezná tyto osobnosti aby sem chodil a odpovídal věřím že má svoje starosti než sedět u netu a číst si tyto poněkud trapné komentáře některých z vás... Je opravdu hloupé sem psát pod jeho jménem komentáře když to ani nejste vy neserte se mu do života určitě má starostí s rodinou tedy už jen s přítelkyní až až. Takže ten kdo se tu podepisoval pod jeho jménem a také psal 2 komentáře by se měl stydět!! za to co dělá. Pan Sokol odpovídá jen na chatu k jeho rozhovoru nebo od novinářů dotazům pokud vím. Pochopte to že má vlastní život je mu o 24 let víc než některým z vás. Také je to můj oblíbený herec ale že bych se sklonila až na samé dno tím myslím ty komentáře pod jeho jménem.Ale ten kdo to psal to byly 2 jiní lidé ten první komentář byl od nějakého hlupáka jménem Ondrej Sokol podruhé to psal zase jiný Ondřej Sokol nějaký člověk takže kdo tomu uvěřil zamyslete se. Jak řekl Ondra v jednom rozhovoru Fanynky mám rád ale psychopatky jsou horší.
Fuck You člověku který to psal pod je ho jménem. -
Vim, že tady si to nepřečte, ale i tak - všechno nejlepší :))
-
Já chápu, že Ondru má hodně lidí rádo, ale to co tady někdy píšete.. On je vážně hodnej, s každym se vyfotí a podepíše, stačí si zajít třeba na Partičku a slušně ho poprosit. Ale vážně nechápu, jak tu píšete, že si ho vezmete a jak ho milujete. On si to stejně nepřečte holky a i kdyby, tak jemu je 40 a většině z vás kolem 15 ;)
-
Ondra je úžasnej chlap
-
Cooožee..?? Kolik že mu je?..to neni možný.. *8*
-
-
Taky jsem koukal, vypadá mladě no.. *1*
-
-
Stejně by mě zajímalo, kdo přišel na to že je teplej,jestlisi to někdo myslí kvůli roli ve filmu, kde hrál Ríšu (Perfect days) :D :D Tu televizi nesmíte brát tak vážně :D :D
-
Je super,má velký talent a dobrý byl v seriálu ordinace v růžové zahradě ale,teď je nejlepší v partičce :)
-
Ondra je super režisér a herec, moc ráda se dívám na Partičku a těším se na nový seriál Obchoďák, ve kterém bude hrát. *3*
-
Ondra je slunicko. Doufam ze bude opet moderovat show tvoje tvar ma znamy hlas. Je super :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-
Vše nej k narozkám, v Partičce nemáte chybu, skvělej humor zábava, jste tam všichni výborní, doufám, že v tom budete pokračovat dlouho *2* *3*