-
Prosim vás děcka, už tady trošku uberte na rychlosti. Tyhle komentáře a dohady k ničemu nevedou. Má to být diskuze o Ondrově osobě a ne o tom kdo a jak ho chce a nechce sbalit, to si nechejte na diskuze soukromé! Dík za pochopení.
-
Tak tohle je pořádnej chlap♥♥♥ já z něj umírám♥ dokonalej! vtipnej,krásnej,sympatickej,hodnej! co víc si přát! *14*
-
jo, je fakt dobrej...já ho obdivuju jak může bejt tak dobrej! To je jen málo kdo, jj přesně, jentak dál!
-
Jsi moc talentovaný!Poslala jsem 2 hlasy do TÝTÝ jeden Tobě a jeden Partičce.
-
-
Jj ja taky... Kdo by pro Ondru nebo PARTIČKU neposlal hlas, asi by s nim nebylo něco v pořádku... *5*
-
-
Přesně :D
-
-
-
Hele holky, tohle neni skype na dopisování...tady se hodnotí skvělej herec Ondřej sokol! *16*
-
-
Ondro, čtete někdy tyto diskuse?
Ráda bych Vás pochválila za perfektní výkony, hlavně v partičce. Třeba Vám to budu moci někdy říci osobně a potřást Vám pravicí. -
Ondro! Jsi nejlepší herec! A pořad PARTIČKA zbožňuji! Mějte se všichni krásně!
-
Na tuhle stránku mě přivedla dcera (11) se slovy: mami, pojď se podívat, co tady ty ukvokaný ťopky píšou.
Líbíte se nám, Ondro, v Partičce (ostatně Vaši kolegové taky), ale teď, co jsem si přečetla některé reakce, Vás obdivuji ještě víc. Mně by se z toho netočila jen hlava ...
Hodně štěstí v práci i osobním životě! -
Ondra je super!! *5* *14*
-
já nevím mě je 14 a rozhodně takhle naivní nejsem
holky probuďte se,Ondra není blbej,aby chodil s nějakou náctkou
probuďte se preboha!