-
beautiful guy! *14* *14*
-
Ondřeji všechno nejlepší,štěstí zdraví,Boží požehnání a radost z dětí přeji k Vašim dnešním narozeninám.Kéž Pán Bůh vyslyší Vaše modlitby.Eva
-
Všechno nejlepší :))))))) *14*
-
Všetko najlepšie k dnešným narodeninám *3*
-
v///o//l//e
-
Ondra je jeden z mála v tehle republice kterej je charakter a osobnost,ne jen jako herec ale hlavně jako člověk
-
Ahoj Ondro.oblíbila jsem si tě už ve tvých hereckých začátcích,takže díky tobě se můj druhorozený syn jmenuje Ondra.Omlouvám se za tykání ale jsme skoro stejně staří i když ty vypadáš podstatně líp,no co už! *4* Viděla jsem tvoji divadelní hru Léda,kde hraješ s Petrem Nárožným atd., a vždycky když si to pustím zase se musím smátVěděla jsem už v mládí,že budeš dobrej a nezklamal jsi,jsi ještě lepší.Opatruj se.Milada *2*
-
Nevím,co je na Davidu Rathovi tak úžasného a co tak hodně pro lidi dělá!To jsem si fakt nevšimla. *12*
-
Mně se zdá, že lidi štve, že se Ondra Vetchý veřejně angažuje a říká své názory. Náhodou s ním musím v ledasčem souhlasit a je mi sympatické, že mu není lhostejný vývoj této země.
Zatím jsem si nepovšiml u našich "celebrit" (a pan Vetchý k nim rozhodně nepatří), že by z nich vypadlo něco nad čím by se dalo hlouběji přemýšlet... nacpat se chlebíčky na rautu, vyfotit, vykecat se s kým se vychněli a hotovo. -
přesně tak, škoda, je umělec, atraktivní...nemá to zapotřebí.
-
Vožený pane Vetchý. srdečně na Vás vzpomínám a také když jsme se seznámili při natáčení filmu Milenci a Vrazi. Působil jsem tam jako ostraha při natáčení a také jsem byl poctěn že jsem u Vás viděl zájem o štěňata které jsem Vám přivezl ukázat, sám jste jedno z nich choval a byl jste na fotce. Rád bych se s Vámi s kontaktoval a byl bych poctěn si s Vámi popovídat jsou to vzpomínky hezké, a tak to byl velký zážitek. Pokud by jste chtěl tak můžeme se s kontaktovat na emailu kolibac2@seznam.cz Budu Vám vděčen. Jinak přeji do Nového roku mnoho zdraví a hereckého umění a také aby se Vám splnilo vše. Spozdrave Drabik Mojmír
-
ondřej vetchý je takový druhý Menšík je to nejlepší český herec *5*
-
dobrý den , jste po menšíkovi druhý nejlepší herec , moc vám fandím a vždycky budu , když mě něco trápí tak stačí si pustit film kde hrajete a hned mi je dobře, nejvíc se mi s váma líbyla pohádka ve spolupráci s panem kronerem nebojsa role ferka, tam jste byl naprosto skvělý , moc by mě zajímalo kolik měříte ? já mám 178cm , zveřejněte to , , mějte se moc hezky u mě jste pán hercu, a zároven nejlepší herec který žije , *3*
zdraví vás fanda václav *4* -
Všechno nejlepší,hodně štěstí a zdraví *1* *2*
-
Co vás všechny zase žere?
-
to je zklamání, bože to je zklamáni ...... *13*
-
Nevim, kde bere kdejaka filmova, serialova, divadelni, ci jina hvezdicka tu drzost, stavet se do role autority v nejruznejsich oblastech, vc. volby prezidenta, a vnucovat ostatnim sve nazory – a to jeste touto formou.
Zajimave bude zjisteni, kde a jak prisli k nasim e-mailovym adresam a reakce UOOU. Jsem take prijemce tohoto spamu. -
dobrý večer, věnujte se tomu co umíte, vykakejte se na politiku, neb do politiky jdou jen ty nejhorší. Navíc se nechci učit německou nebo rakouskou hymnu, ten druhej je taky ...
-
Pane Vetchý, to snad nemyslíte vážně. Taková demagogie, na jednu stranu
opěvuje Ty, kteří bránili Čechy ve válkách, umírali proti nepřátelům našeho národa. A na druhou stranu chcete, abychom volili za českého presidenta člověka německé národnosti, příslušníka toho národa, který nám v historii nejvíce ubližoval. Také se už projevil, o co mu hlavně jde. O Čechy a české zájmy tedy rozhodně ne. -
Dobrý večer, pane Vetchý,
Cením si Vás jako herce, ale nerozumím tomu, proč i Vy jste se snížil k tomu, abyste „cpal“ lidem, koho mají nebo nemají volit!
Já osobně bych nevolila ani jednoho z těchto dvou kandidátů, ale jsem zodpovědná a volit půjdu. Nebudu však volit někoho jen proto, že nám ho nutí herci, zpěváci, televize, noviny. Budu volit tak, abych si po volbách, ať už dopadnou jakkoli, mohla říct, že mé svědomí je čisté, protože jsem si zjistila dost informací k tomu, abych se rozhodla správně.
Nevím, jaké informace máte Vy, ale já URČITĚ nebudu volit pana Karla Schwarzenberga! A není to ani o pravici, ani o levici, ale o mém rozhodnutí na základě faktů.
PS: Pokud máte potřebu zahlcovat lidem mailové schránky, pak Vás prosím, abyste to příště nedělal…