-
děkuji
Milý pane Ondřeji, stačí si v sobotu ráno u kávy přečíst Váš rozhovor a hned se vlije do těla i duše radost z toho, že dobro, síla a moudro je. Vážím si Vás.
A DĚKUJI, za tu radost. -
přání
Všechno nejlepší k svátku. Jarka -
dotaz
Mě by jen zajímalo, zda si p. Vetchý, až mu umře nejbližší, také vezme na pohřeb šortky či džíny a modré triko.
Jít do divadla v teplácích pokládám za projev asociálního chování a dávám tím najevo potažmo vztah k učinkujícím a k umění vůbec.
Jaký vzkaz vysílá p. Vetchý svým ohozem zesnulým a pozůstalým si netroufám domýšlet. Nicméně mě to urazilo, ač jsem ho měla do té doby ráda.
Na jedné straně vehementně prezentovaný "boj za člověčenství", na straně druhé takovýto projev "úcty". Myslím si, že nejde jen o formu. -
-
Re: dotaz
Když se jdeme rozloučit na vždy s někým koho jsme milovali v tomhle životě,vůbec nezáleží na tom co máme na sobě,ale na tom co máme uvnitř duše.Nedělejme se někým jiným jen pro to že se to od nás očekává.Láska je to co prožíváme s každým kdo nějakým způsobem ovlivnil naši existenci.Tohle není ve zlém. -
Re: dotaz
Možná že i své návštěvy vítá v trenkách - soudě podle takto (velmi svérázně)vyjádřované úctě k lidem... Slova, slova, slova..X činy, činy, činy...
Odpadky nepohazuji, s komanči jsem si nezadala, svůj názor řeknu zpříma do očí... Jdu-li na pohřeb, tak se adekvátně k situaci obléknu - skutečně nevypadám jako bych na pohřeb dorazila z úklidu lesa. Sociální inteligence se formuje od dětství....
Také ho od té doby nemusím...
-
-
narozeniny
Vážený a milý,
sympatický a skvělý-dodatečně všechno nej k narozeninám,štěstí,zdraví,Bož í požehnání,krásné role a hlavně zdravé dcerky a radost z nich.Ze srdce a upřímně
evik -
přání
Milý Ondro
Přání k Tvým narozeninám,hlavně zdraví,
štěstí a dobré pohody. *4* *4* *4* *4* *4* -
super
Pana Vetchého mám moc ráda jako herce, ale raději a ještě více si ho vážím jako člověka - kéž bychom měli více takových lidí s takovou hrdostí a důstojností jako je pan Vetchý. Opravdu si ho moc vážím. -
pochvala
Milý Ondro, dnes 23.9.09 jste byl u nás na návštěvě v léčebně, mrzí mě,že jsem se s Vámi také nemohla setkat. Musím Vám říct, že Váš film prachy dělaj člověka je naprosto skvělej,hrajete v něm naprosto úžasně, ale to ve všech filmech ve kterých jste hrál. Žádnej film mě už tak dlouho nepobavil.Jak se to vypíná tím červeným kačírkem no a nebo takhle, major Plavec, to jsou frky to se prostě musí vidět.Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů. -
...
Ondřeji, potkal jsem vás nedávno kousek za Prahou s vašimi dvěma dětmi a vaší nádhernou paní, bylo to velmi milé setkání. Díky! -
PS:
Ondrášku,
Obdivuji Vás, vážím si Vás a věřím, že jste dobrý člověk. Přesto si ale myslím, že pan David Rath je jeden z nejúžasnějších chlapů v téhle zemi a že toho pro lidi dělá hodně, ať už ho máte, nebo nemáte rád. Odvaha se mi líbí jak u Vás, tak u něj, i když jste oba z rozdílného těsta. Bůh Vám žehnej a natočte pro nás další skvělé filmy. -
-
Nevím,co je na Davidu Rathovi tak úžasného a co tak hodně pro lidi dělá!To jsem si fakt nevšimla. *12*
-
-
No nééé..
Jen jsem po čase zabrousila na tvé stránky a když jsem se pročetla těmi krásnými vzkazy, tak již nemám co psát, vše bylo řečeno, fanynek a fandů je dost, tak mě k nim přišupni. Tak vono je to už 30 let, Ondroušku...jo, a je fakt, že vidět tě hrát naživo je nejlepší, i když ty filmy taky..jak tolik chvály uneseš? Jak tě znám, tak jsi OK. Pa pa a drž se, já ti zase někdy napíšu nějakou blbost na mobil. Jo a co kolega,už mu taky stojí fronty fanynek před šatnou???Já se tam ještě nedostala!!!ZDAREC!!! *3* -
-
Re: No nééé..
,.Víte někdo jestli je Ondra ženatej a má děti nikde se o tom nepíše jako o ostatních,je to super herec.
Díky *1*
-