-
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
*3* *1* *1* *3* *1* *3* *3* *1* *3*
-
*3* *3* *1* *1* *3* *1* *3* *3*
-
*1* *3* *3* *1* *3* *1* *1*
-
*1* *3* *1* *1* *1* *1*
-
*1* *1* *1* *3* *1*
-
*3* *3* *1* *3*
-
*3* *3* *3*
-
*3* *3*
-
*3*
-
Ano,všichni souhlasime ,a taky tiše závidime,a chceme být jako Monika
-
Když všichni přestaneme číst noviny, tak co bude Ornella dělat?
-
Jj, Ornellka je na modelku až moc krásná, nadprůměrně inteligentní, škoda, že se nemůže přihlásit do Miss, když je teď těhotná. Je taky velice skromná a neublížila by ani kuřeti. Určitě bude i vzorná matka. Všichni jí to závidíme, že! *11*
-
Na privát ani eskort kontakt nemám,maximálně její facebook
video :http://www.facebook.com/photo.php?v=250203564993204&set=vb.100000106876136&type=2&theater
facebook : http://www.facebook.com/ornella.stikova -
Shánim na slečnu Ornellu kontakt, víte kde někde bych jí mohla napsat?
-
Předělávka hitu nevěrníka Petra Koláře ! zpěv: Josef Kokta
hudba: Navzdory hříchům svým, Petr Kolář
text: Gábina Partyšová Dal jsem se cestou do neznáma a v pekle nevěr potkal štiku,ale já,jak říkala mi tvoje máma,mám na manželku kliku.
Zní všude tvoje jméno, přísahám,fakt na Ornellu dávno nesahám,
když do Kozičky nocí brouzdám sám,tak stále snubák v kapse mám!
Ref:Navzdory hříchům svým,Gábino, nevěř článkům zlým,Štiková všem lže – já zoufám.Navzdory hříchům svým ji neznám a padám k nohám tvým,už žádný cuchty, v tebe doufám.Dej mi šanci předposlední.Předposlední.
Do kamer na rovinu říkám Gábina – zázrak století,a co víc,chybíš mi a já ti nevytýkám,že na Floridu Zahrádka poletí.jsi anděl, já jen neměl mantinely,tehdy pod peřinkou u Ornelly.Navzdory hříchům svým ji neznám, padám k nohám tvým,už žádný cuchty, v tebe doufám.Už nikdy nechci do Kozičky,vidím jen tebe, tvý kozičky.Bulvár je peklo, ty jsi nebe.
Chtěl jsem Ornellu, chtěl jsem tebe.Dítě je Renče, zblbla ho a pak i mě.Pojď, řeknem to všem dnes večer na Primě. -
clariska=ohnela *1* *1*
-
říkejte si co chcete ale Partyšová to přešla jako pravá dáma,ani jedna z vás by se nezachovala jako ona,myslím si že Ornella je pod vedením svojí matky proto se chová tak jak se chová,je to taková hloupoučká husa
-
to nech laskavě na mě co dělám *6*
-
všechno to jsou jen rozhoďnožky, špína z ulice.... *12* *11*