-
*2* *2*
-
*1* *1*
-
*7*
-
*2*
-
*1*
-
Hahaha Clariskko a Parohhu alias Stikovy, ta běhna slavná není celý národ se jí směje!!!
Prachy byste chtěli co, na složenky aby bylo, dej se zase na noční vrátnou/ spojíš příjemné s užitečným i s dcerami i s mladým tlustým monstrózním zjevením , bacha ať tam spíš nestrašíte mončoperoxidová!!! *12* -
Kokta podvedený? Omyl, Kokta podvedl...Partyšku. To je celej krám. Nemusel vyprcávat bokem, nikdo ho nenutil. Za všechno si může sám. Mimochodem, Gábinko alias Evžene alias Jaja, nepiš si sem své vlastní příspěvky, je to průhledné.
-
Ahoj parohu, vykašli se na ně. Je to stejná lůza jako Kokta, Partyška aspol. Když Ornellu tak nesnášej, tak nechápu, proč sem lezou a zvyšujou ji návštěvnost. Vsadím se, že Ornella se tomu doma směje a má radost. Ať jí má, když ji banda trubců zvyšuje sledovanost a ona z toho má slávu a prachy, tak ať toho využije.
-
5.9. napsal do diskuse Tomáš - můj kamarád před 3 lety zaměstnával matku ornely NA VRÁTNICI v Praze a doslova " všichni ji tam měli rádi ". Tady se ale rodina prezentuje že je z diplomatických kruhů, život v USA, Moskva atd.( jsou z Prahy)Stikovy KLAMOU NÁROD!!!!!!!PODVODNÍCI, nemají žádné peníze a pracují na vrátnici.
Ornela vysadila antikoncepci, protože jí máma za jasným účelem řekla že to není zdravé!!!
Úmyslně otěhotněla protože je strašně hloupá a nenašla by zaměstnání a ted´ to svádí na pana Koktu!!!!!!!
Prezentuje se zde slečna NEPRAVDOU!
Kokta je podvedený, určitě to s ním Ohnella nedělala zadarmo z lásky, jak často ráda vypráví ... ( to jí radí zběhlaa v oboru máti at´ hraje na lásku do médií, sama slečna se vysmívala na Facebooku s kamarádkou jaký je Kokta kokot!!!
Raníček Štikum : opravte si zde nejdříve životopis -
KUNDOPAL je také od rodiny Štiku, podle mluvy stará stětKKa matka Monika *16*
-
Tak Paroh je taky stará Štiková ( živila se prostituci a od té doby mluví takhle sprostě - pro neznalé - matka Ornelly,
dcery prodává už od 15 let a strká starším pánům do postele, sebe prodávala za panáka na diskotékách, také si můžeš vymyslet lepší přezdívky Moniko *12* -
Zajímavé...cecky ukázala prý zadarmo a všem v blesku a za sex má takovouhle přemrštěnou taxu ! (od 3 milionů)
A to chudinka ani nemá na kondom ! *15* -
Ornella Štiková se odmala pohybovala mezi předními umělci (sprejery) a váženými (nad 120 kilo) lidmi z diplomatických služeb-jak už jí to rodiče předurčili. Jako malá holčička si zahrála v pořadu Kouzelná škola společně s Dadou Patrasovou a po této zkušenosti (velké ) se dala na balet.(těžkotonážní baletka) Byla přijata na státní baletní konzervatoř, kde se zaměřila právě na balet a později i na step. Po nějakém čase se musela společně se svojí rodinou odstěhovat do Washingtonu DC (šel po nich berňák za neplacení daní) a pak i do Moskvy. To vše jí dalo znalost angličtiny a mnoho zkušeností kolem (prostituce,natáčení filmů pro dospělé) uměleckého světa. Po příjezdu zpět do rodné Prahy se Ornella dala na dráhu modelky.(xxl modelky) Teď jezdí do světoznámého města mody-Milána, kde pracuje například pro DKNY, T.Hilfiger, KYP, Triumph,...a mnoho dalších. *15*
-
a rozparek sukně má až k části těla,kterým se proslavila ! *1*
Hnusné obočí a nalíčení marfuši ! -
..pruhlednem hadru,ukazala krajkovou podprdu..vsimnete si jejich krivych a zazloutlych zubu...hlavne,ze ma drahe kabelky,ale na upravu zubu ne..
http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1408316_.jpg
Takovýmhle ošklivým,sice nobl ženám,ale nevkusnym se říká : navoněné
zdechliny !! -
a pokud ve svem veku nevedela,jak zabranit otehotneni,tak ma asi
vazne mysleni ditete..myslim si ale spis,ze to otehotnela zcela zamerne pomoci lzi o antikoncepci,kterou potaji vysadila.. -
mas podivne nazory *15* *6* Takove hloupe..kdyz se tahala s koktou vedela velmi dobre co delala *6* dite to neni ale vymleta ssslapka ano
-
TAK proc svuj zivot vsem cpe V BLESKU,AHA A NA PRIME *6*
-
Okamura se obul do těhotné Ornelly: Chlubila se mi, že v patnácti chodila s Radkem Štěpánkem
Podnikatel Tomio Okamura, o kterém mladičká bulvární hvězda posledních týdnů Ornella Štiková (19) tvrdí, že s ním chodila ještě předtím, než se „spustila“ s manželem Gábiny Partyšové (34) Josefem Koktou (55), prozradil, s čím se mu Ornella chlubila, když se snažila dostat do jeho přízně.
Údajně prý měla milostný poměr s českým tenistou Radkem Štěpánkem. "Na této slečně mě zaujalo, že mi od začátku tvrdila, že jejím prvním přítelem již někdy v patnácti letech byl český špičkový tenista Radek Štěpánek, což mi následně potvrdila i její matka, kterou jsem jednou viděl,“ svěřil se Okamura v pořadu hudební stanice Óčko Limuzína s Mírou Hejdou.
Okamuru se prý Ornella snažila balit přes sociální síť. „Tuším, že si přišla pro podpis, samozřejmě, že jsem netušil, že pak začne do médií vyprávět, že se mnou chodí,“ líčil Okamura, který na Ornelle nenechal nit suchou.
"Vypadá to, že tato slečna se dlouhodobě snaží přiblížit k různým známým a hlavně bohatým českým mužům a snaží se na nich různými způsoby parazitovat," nebral si servítky podnikatel. -
I kdyby tehdy s nikym nechodil,s takovou nulou by se nezahodil *15*