-
Jak se mohlo hýbat ručičkama a nožičkama v 9 týdnu, když je v postatě ještě zakrnělé, nemá ještě ani vyvinuté svalstvo ani kosti a klouby... Ornello step tam náhodou netančilo?
-
http://video.idnes.cz/?c=A120821_134433_lidicky_nh&idVideo=V120820_175942_tv-zpravy_sha
Děvče ty jsi totálně blbá.... Nikdo Ti nepoví ve 3 měsíci co čekáš. Nejdřív ve 14 týdnu a to taky stěží. A v 9tt jsi viděla ručičky a nožičky, jak se tam miminko hýbe??? *8* Jsi vůbec těhotná?? meleš ho.na!!! Jde Ti jen o to se zviditelnit!!! Než něco vypustíš tak si o tom něco zjisti!!! *16* a nechápu jak takový ošklivý *12* může dělat modelku!!!!! -
Souhlasím..! Asi zatím nejlepší názor tady...
-
Ne,to už prý krvácela před několika dny..Každopádně (pokud je opravdu těhotná) je sama tragická,když schválně otěhotněla !
-
Jedno z předpokládaných řešení bulvárního dramatu je na cestě, (chystá se "tragická story"): http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/180067/koktova-milenka-v-ohrozeni-kvuli-krvaceni-skoncila-v-nemocnici.html
Tak zabere ten Kokta, nebo "slávy" už bylo dost? Je pojištěno nabídkami? Nebo "zásluha" jedné uchycené spermie potenciálně ženatého chlapa bude v tomto bulvárním seriálu okurkové sezóny posunuta jiným směrem, postavy vyměněny? -
Hezká holka, tedy, pokud jde o fyzickou krásu, to je, ale pitomá jak povříslo. Ale s tím hledáním partnera to díky té nechutné medializaci bude mít sakra těžké. To jí maminka poskytla medvědí službu a ta husa si to neuvědomuje. Česká společnost je nastavená tak, že spíše bude tolerovat pouliční šlapku, pokud dělá své řemeslo poctivě v profesionálním slova smyslu, než zlatokopku, která loví pracháče. Ale ať Ornella nevěší hlavu, třeba v Rusku, tam je na věc nahlíženo úplně jinak, jak ostatně svědčí výrok poloviční Rusky Kateřiny Brožové, že by se nemohla zamilovat do sice pohledného, leč chudého muže. Nu zdravstvuj Ornělla.
-
Nádherná není,ale ať proboha MLČÍ !!! Nedá se poslouchat !!!!!!!!!!!
A její maminka je hlavním důvodem proč jsou z dcer už v nácti prodejné...děvy !!!!!! -
Ach jo .......
*1* -
jen kdyby to tak neřešila přes bulvár, je to hodně ubohý....
-
Jo, jsou to takové české Pussy Riot (to Trio Pussy Pike). Jen ty kukly ať už nasadí, aby člověk na ty jejich ksichty nemusel koukat pořád, kam se podívá. Začínají být nudné.
-
Nejsem si jist, měl hrát za jeden z Milánských klubů
*5* -
Ani nejde o to, že by v minulosti nějaká zlatokopka neurvala tátu od rodiny, ale že to udělá takovým způsobem a zmedializuje celou záležitost tak aby z toho vytřískala maximum.
Jde o způsob boje, pokud je někdo takovýmhle způsobem podlý, tak si nezaslouží nic než posměšky do konce života.
Já, pokud potkám Ornellu někdy na ulici, tak jí slušně pozdravím (jsem slušně vychovaný) a to přesně tak, jak si zaslouží.
,,Dobrý den ty proradná a hamižná kurvičko,,
*1* -
Píše : ANONYM ... je to napsáno vlevo nahoře
Pak následuje pořadí uveřejněného příběhu
Poté příběh samotný
Autorem je myšlen ten, kdo tento příběh v minulosti vyřkl, já jej pouze uveřejním a prohlašuji, že jsou to vše příběhy, které jsem z huby (slovo ústa se mi příčí použít) Moniky Štikové opravdu slyšel.
..............................................................
Je to jednoduché a vyprošuji si jakékoliv spojení s touto rodinou, jak jsem zde již několikrát napsal, jsem normální a ne mentálně zaostalý, takže nemůžu tudíž patřit do kteréhokoliv části této stupidní rodiny. -
Asi se do mě teď všichni pustí,ale já té holce celkem fandím...co udělala tak špatného? Že se nechala zbouchnout od Kokty? Kdyby on nechtěl,tak se to nestane a ona ho jistě neznásilnila. Pouze využila příležitost,jak to dělá spousta ženských ve všech oborech a nejlepší je,že nejvíc ji moralizují ty největší mediální šlapky,které udělaly kariéru přes vagínu,i když možná ne tak okatě.Ženatý nevěrný chlap je chudák a ještě větší chudák je jeho žena,která to toleruje...když mu to doma v posteli neklape,měl si dát pozor a nejít do rizika,že holt bude muset platit.Ornella je nádherná holka a i jako svobodná maminka nebude mít problém si časem najít partnera,který ji bude milovat i s dítětem.Obdivuji i její maminku,že stojí za dcerou a přeju jim,ať z Kokty vytáhnou co nejvíc peněz.
-
dámy de castelo,gavriely,a především partyšová začínaly stejně .prostitucí.paní partyšové se podařilo urvat starého dědka,přeju jí to.o,není to de ja ví? jak se ted vrháte na mladou holku,nezažily jste to nikdy? Dámy,fakt máme jiné starosti,budte tak hodné a utněte tu mediální kampan ve prospěch jedné či druhé,ten člověk za to nestojí. Gábino,co nějaký koloušek?
-
Co ti tykev udělala, že její jméno špiníš touhle kreaturou slavnou přes díru?
-
Všechno to jsou Ku**y, ale tahle se chce proslavit veřejně jen přes postel (i ostatní, ale ti se tím alespon nechlubí). Zajímalo by mě zda použil kondom, pokud ne je to blb, pokud ano, tak ho jiste Bordelmama Vyšílková propíchala. Pokud je tedy dítě jeho, nedivím se že je to její největší štěstí, ted nebude muset už nikdy pracovat, protože ji bude živit Kokta, a pokud to není jeho dítě, tak se proslavila (ikdyž ne zrovna moc slavně). Kdyby nebyla Call Girl tak někde ve vidlákově kydá hnůj pod kamarádkama.
-
*6* IQ tykve !!!!! Víc snad nejde dodat !
-
Blessing Kaku je nigerijsky fotbalista, ktery uz nekope. Ovsem parecek by to byl kouuuzelny hahaha. Verim, ze takove koste na toho nevzhledneho cernocha nohy roztahlo, nicmene skoda ze jsi ji nepribalil do ranecku a neodtahl sebou domu do nigerie. A pani Stikova starsi, kdyz ma tolik penez, mohla by navstivit nejakeho stylistu, aby cesky narod nemusel koukat pri kazdem pokusu o zvyditelneni se na tohle odbarvene prasatko, ktera svuj nevkus se snazi prekryt zackovymi doplnky, ktere si ovsem pujcuji s Ornellkou. Tudiz maji dve kabelky a ty se objevuji na vsech fotkach. *1* *1* *1*
-
A mezi čtenáři Blesku, Aha, Super.cz a dalších bulvárů... :D