Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Primitivní Evženek se zase probral k životu...to zas bude diskuze zahlcená bezduchými příspěvky.
  • Chudáčku Evžene, dej bacha, vztek a nenávist škodí zdraví!!! Kolik bereš ty od Partyšový, že jí tady pomlouváš???
  • H

N
  • G

W
  • G

L
  • CLARISO ty cuuuuzo, kraaavo uz jsem nepis.
    Kolik za to od Štiku beres ty posedla Ornelou.
    Všem je snad jasny že ona je kurvaaa uz od patnácti a máti ji pase.
    Beres drogy že sem furt píšeš nebo jsi sestra či máti ?????????????
  • Stačilo se na ty hihňadla, starou i mladou, podívat na "pětce", kloudného slova z nich nedostali, ty tupé tváře i tupého ducha značí.
  • Chápu, jak to myslíš, ale Ornella mě prostě přijde morálně čistší než třeba Partyšová, i když se proslavila vztahem se ženáčem. Sama to neumím vysvětlit, ale Ornella mi je něčím sympatická, fakt sama nevím, čím to je. Možná asi tím, že nikdo z nás neví, jak ten její vztah s Koktou vypadá, třeba jí Kokta vážně nasliboval hory doly a pak se na ní vykašlal a ona je v tom fakt nevinně, no tak se mu za tohle všechno takhle mstí. Třeba to fakt dělá ze zoufalství, ale to ví asi jen ona sama. Vadí mi, že všichni hází špínu jen na ní, přitom kdoví jak bychom se chovali my ostatní, kdybychom byli na jejím místě.
  • Mě to moc šlechetný nepřijde, páč si bude hledat partnera dle konta a ne jeho vlastností. Zařídit si život jak v ráji si může každý, nemusí to být jen o penezích a vzhledem k tomu, jak to v tomhle státě jde do háje, nebudou mít peníze cenu a bude na tom ještě hůř než obyčejný holky,nebude schopná se o sebe postarat.Penězma si bude moct akorát tak rozdělat oheň, aby se ohřála, nic víc.Peníze jsou falešná hodnota dnešního světa, neříkám, že je taky nepotřebuju, ale když půjdu a ulovím si jídlo, musím za něj tak i tak zaplatit(když mě chytnou).Ten ráj,kterýmu se říká luxus a peníze se brzy změní v peklo, jelikož se po těhle lidech půjde, jen proto, že se měli líp a aby se zabrala jejich residence. A z těch jejich paláců budou sqaty...
  • kiss.miss
    ona bude mít prachy i s obyčejným ...maminka jí nenechá ..a hlavně si obyčejnýho nenajde je na to moc nobl ale to jí podle mě šlechtí že si zařídí život jak v ráji...
  • Což to jo, ale znám i jiný rozmazlený slečinky, který dokázaly vzít svůj život za ten správnej konec. Mohly mít pána podnikatele a žít si jak v ráji, ale místo toho mají obyčejnýho kluka a obyčejnej život, ale pravý štěstí.
  • Ale taky musíš Clarisko uznat, že Ornella taky nic nedokázala. Vryla se do paměti lidí jako milenka ženatého muže a následným těhotenstvím. Proslavila se též přes postel. Proč to nezkusila třeba tím, že by vstoupila do soutěže Miss ČR, když na osobnostech.cz je vedena jako modelka.Třeba by se jí podařilo vyhrát a mohla z ní být další Šeredová, Stočesová, Maxová, Herzigová nebo Kuchařová. Místo toho je z ní další Partyška, či Gavriely. Obhajuj ji jak chceš, ale téhle nálepky se Ornella jen tak nezbaví i když se teď prezentuje jako svědomitá nastávající matka...
  • Když byla Partyšová těhotná, tak dělala to samé.
  • no já si myslím že je to spíše naopak.spíše štiková snaží ukazot břicho jenom aby byla slavnější.ale je to fkt podlý. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • kiss.miss
    vždyt se nemá čeho bát naopak Kokta je zadluženej a ona pracuje ..ja bych spíš řekla že je prostě hloupě zamilovaná jak se říká nebo mu dělá to samí(nechci z ní dělat couru ale jinak to asi nejde vysvětlit)
  • kiss.miss
    thursday-saturday :no to jako jo ,ale já sem chtěla říct to že na cokoliv si ukázala to měla a má.je rozmazlená a moc zhejčkaná takhle sem to myslela :)
  • Ano, to co bylo před 25 lety považováno za ostudu, je dneska normální. Začalo to tím, když si lidi mohli koupit p.rnočasáky jako chleba, je to všude dostupné i pro mládež, na netu, v novinách jsou samý svlečený nestydy a tím se to lidem vrylo do paměti, že je to vlastně normální být na veřejnosti nahatý, vybudovat si vztah se ženáčem či vdanou a po tolika letech vidíme konečný výsledek, kdy nahota, p.rno, E55,striptýzy jsou chápány jako něco normálního a lidi, kteří o panictví/panenství přijdou až o svatební noci, jsou blázni všech bláznů. Pak se všichni diví, jakou rychlostí se šíří Aids a všechny tyhle smrtelný sajrajty. Všechno odpovídá chování lidí, jak budou lidi žít, tak to taky bude vypadat. Bohužel se tím nakazil i šoubyznys, kde hlavní slovo mají prostitutky, kdežto slušný člověk se tam ani neobjeví, protože by ten nápor nevydržel. Slušná celebrita k životu bulvár nepotřebuje a tady se ukazuje pravý charakter těch slavných. Mám přece tolik umělců/umělkyň, které nepotřebují být viděny či slyšeny. To jsou ty schopné a inteligentní hvězdy,které chtějí žít v poklidu. Naproti nim stojí lůza Partyšová,Hanychová, Mesarošová, Decastelo, všechny si spolu notují, jak by taky ne, že?? Všechno laciný cuch...y, které bez postele nedají ani ránu. Každý však brzy sklidí to, co sám zaseje.
  • Partyška,Gavriely i Ornella se můžou vzít za ruku a táhnout do Hollywoodu, tam jsou na tohle zvyklí. Jediné dámy s velkým D nám postupně mizí, jako jsou Bohdalová, Jirásková, Kubišová, ale i Lucie Bílá. Můžeme jen doufat, že si z nich vemou ty mladé hvězdy příklad. Proč Lucie Vondráčková, na to jak je mladá není obklopena skandály, jako ty výše jmenované? Protože to nepotřebuje, že? Ty by si za éry 1. republiky neškrtly, lid by je zlinčoval. Běda jak holka otěhotněla před svatbou, nebo se dokonce veřejně vyjadřovala o vztahu se ženatým mužem. Co se doma uvařilo, tam se to taky snědlo...
  • Mě to taky nikdo neučil, mamka se mě snažila dokopat k plotně, uklízet v domácnosti,ale byla jsem až moc lenivá, vstát včas z postele. Ale teď je sama překvapená, jak to zvládám. Chlap mi dokonce po 2 letech přibral 15 kilo,hi. Ale ona se to učit nebude muset, bude mít hospodyni a chůvu, když se jí podaří sehnat bohatýho chlapa.
  • Partyšová není žádná hvězda ani dáma, ale prachobyčejná špína z ulice, která se živí nejstarším řemeslem, přes postel se dostala do lepší společnosti a teď si pouze hraje na VIP dámu,ale všichni vědí, jak se k tomu dostala. Hrozně mě vadí, když se taková postelová nicka dme pýchou,co všechno dokázala a jak je důležitá,přitom její morální hodnota je horší než kohokoliv z nás. Všechno to schovává za pozlátko luxusu a šoubyznysu. Ach ten náš šoubyznys je jen prohnilá stoka VIP kur...iček a pasá....ů, co ze sebe dělají hogo fogo, lezou po sobě navzájem, manželé nemanželé, snoubenci nesnoubenci, pro peníze a slávu jde každej s každým a naše televize jim ještě rezervujou zvláštní pořady jako VIP zprávy a každej se může podívat, jak bydlej luxusní prostitutky a prostituti a všichni to žerou a děsně je oslavujou, kupujou bulvár a krměj se s tím každej den. My jsme vážně divnej národ, na schopné lidi pliveme špínu a zajímá nás jen tahle verbeš, která krom toho jednoho nic neumí. Někdy si připadám jak v jiným světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit