-
H
O -
H
A -
H
A -
Luzkvjzfciztczfc
Ahoooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj deeeeeeettttiiiiiiiiiii -
Ty vado!! To je nadherne vyznani... Fakt by mne zajimalo, kdo to psal..)
-
Lásko, stýská se mi, ležím v posteli, mám zavřené oči, hladim si bříško na místě, kde si myslím, že má naše miminko hlavičku. Jako bych hladila Tebe. Ona/on? Už to vím. Neřekla jsem to ani mámě. Chci to pošeptat jen Tobě. Toužím po Tvé blízkosti. Když jsme se našli, nikoho jsem nehledala a Ty jsi mě vnímal jako jednu z mnoha, které jsi měl, nebo mít chtěl. Pak se stalo něco, co jsme neplánovali. Oba nás to zaskočilo. Prvně jsem si to připustila, když jsem si uvědomila, že jsi se mnou... Už potolikáté... Se mnou, obyčejnou holkou, která nic neví, neumí, nic nezažila, nedokázala... V autě, na procházce... Se mnou, když můžeš být se svou krásnou manželkou na večírku pro VIP. Láska? Tvé oči mi prozradily mnohem dřív než Tvá ústa, co ke mně cítíš... Ty vzpomínky drásají mé už tak bolavé srdce. Prasklo to. Naše tajemství. Zklamala jsem Tě. Ano, zapochybovala jsem o Tobě, když jsem po naší tak důležité a také poslední schůzce viděla Tvé nové fotky s Gábinou. Neunesla jsem to. Chtěla jsem do celého světa vykřičet, jak moc Tě miluji. A Ty mě. Stydím se za své rozhovory s bulvárem. Když jsem mluvila o našich intimnostech, chtěla jsem vykŕičet do světa, že nejsem jen Tvým úletem, že jsi se mnou měl víc, než s prodejnou holkou. A chtěla jsem ublížit Tvé ženě. Když jsem mluvila o MB, chtěla jsem, aby všichni pochopili, že miluji Tebe a ne Tvé peníze a aby sis vzpomněl, co jsi cítil, když jse Ti ho dala, jak jsi byl dojatý, že jsi mi stál za to, abych šetŕila, abych Ti mohla udělat radost. Mrzí mě to a stydím se. Odpusť mi, prosím. Neměla jsem o Tobě pochybovat. Byla jsem v afektu a uvěřila vlastnímu bludu. Vnímala jsem to tak, že šlapeš po naší lásce a tak jsem jí předhodila bulváru, který nenávidíš a utíkáš před ním. Tak často za mnou. Byla jsem k Tobě nespravedlivá. Už vím, že jsem Tě neztratila na naší poslední schůzce a že mi Tě nevzal Tvůj strach z Gábiny. Nemohu to vzít zpátky, ale slibuji, že veřejně se již prezentovat nebudu. Kvůli Tobě, našemu dítěti, nám. Zůstáváš v mém srdci. "Nikdy to neskončí." Vzpomínáš? Chybíš mi...
-
Mám pro tebe jednoduchou radu - Když ji máš dost, tak sem nelez a přestaň ji pomlouvat!!
Já zas můžu argumentovat tím, proč si ŽENATÝ Kokta začíná něco s mladou holkou...a můžem se tady dohadovat donekonečna, protože každý z nás se na to dívá z jiného úhlu. Navíc Ornella, nikoho nepodvedla, je svobodná, takže Kokta má těžší hřích. -
Vážení, musím se přidat. Myslím si o slečně Ornelle jen to nejhorší!!!!
Možná je vzdělaná, ale nemá inteligenci. Prostě je houpá (blbá).
Že si začne se ženatým mužem? Špatně! Je s ním těhotná? Špatně!
Řeší přes média. Špatně! 19 let a tímto způsobem se prezentovat - špatně! Proč si nehledá partnery k sobě?
Už jí mám fakt dost!!!!!! -
Třeba je ten rozvod schovanej za žalobou na Ornellu, jak jinak zamaskovat schůzky s právníky a důvodem může být právě nevěra s Ornellou. Zarazilo mě právě, že právnička měla na FB o tom informovat, že se připravuje žaloba. Tohle snad na sociální síť nepatří, takže to bylo mlžení, nic víc mě k tomu nenapadá. Ale když už, ať se s ním Ornella dohromady nedává, už to vidím. Ve školce : maličká/ý, pro tebe přišel dědeček ? Brzy ho trefí a ona se bude starat o dědka a o dítě. Jó, někdo jí to přát bude, ale jen ti, co si nezažili, jaký to je, přebalovat dospělýho člověka. Ať je jaká je, tohle jsou věci, který si nikdo nezaslouží....
-
je to její život at si dělá co chce
-
Jo, já jim to přeju. *1* *3*
-
*1* *1* *1*
Multimilionář ve vrátnici ala Štiková
Multimilionář může být ve vrátnici, ale ne Štiková
*1* *1* *1* -
Proč ne, bude velká svatba, to si Monika vždycky přála.
-
Nechápu, co tě furt vytáčí....mě je srdečně jedno, jestli si multimilionář sedne za vrátnici a vydělává....je to jeho věc. A i kdyby jsi zjistil pravdu, tak nechápu, proč to zveřejňovat, vždyť se stejně nic nezmění......
-
Věř mi, že není nic, za co bych se chtěl téhle rodince pomstít a co se týká možného pohlavního styku s Ornellou, tak já jsem tak trochu na hubený holky. Velký zadky mě moc neberou. Omlouvám se všem ženám a dívkám které čtou tuto diskuzi a mají tak trochu větší pozadí. Všichni muži nejsou stejní a jsou muži, kterým se větší zadeček líbí.
-
To že Ornella pracuje pro CM, nemám z tisku, ale přímo od rodiny Štikových.
To s tou vrátnicí, jsem si přečetl tady a jelikož chci vědět, proč by si musela milionářka přivydělávat ve vrátnici, tak si to ověřím. Pokud by paní Monika řekla, jsme normální rodina, tak bych to nechal ležet, ale když už milionáři musí pracovat jako vrátní, tak mě to zajímá.
A jestli chci aby lidi věděli co je to za rodinu a že to již vědí, tak mi věř, že nevědí, ale brzy se to dozví .........
*5* -
Nejsem žádný pisálek od bulvárního plátku.
A to že chci zjistit pravdu, je snad normální, já chci znát pravdu. -
Za pár dní budeme číst článeček "Kokta a Partyšová se rozvádějí". Ani na tu právní žalobu nedojde, vsaďte se se mnou o cokoliv, už to visí ve vzduchu. Pokud to Partyšová nevzdá teď, tak to vzdá, až Ornella porodí a bude se všude fotit i s miminem. TO JE TUTOVKA.
-
Pokud je pravda, že to Kokta s Ornellou táhnul rok a půl, tak je jasný,že to nebylo jen kvůli sexu. Ti dva se prostě mají rádi, jenže Kokta je z toho momentálně vykulenej, má strach z Gábiny, bojí se jí to říct, ale až toho na něj bude hodně, tak to řekne a bude po. Vsadím boty.
-
Partyšová se snaží celou situaci marně zachránit, proto všem vykládá, že je s Pepčou všechno v pořádku a přitom ví,že jde všechno do háje. Je to na nich vidět. Ty jejich rádoby spokojený fotečky, kde se pusinkujou a objímají by prokouklo i malý dítě, že to je jen divadýlko, jak oblbnout veřejnost. Prostě komedie.....Gabčo a Pepo, přestaňte blafovat a řekněte rovnou,že se budete rozvádět, ušetříte si tím hodně nervů a uleví se vám. Gábi, ty si stejně nabrkneš zazobanýho frajera, tak o co ti jde? No a Kokta půjde za Ornellou, stejně ji miluje, je to na něm vidět.