-
Celý národ bude oslavovat, až se to malé narodí. Ornello lidé ti budou děkovat za to co jsi pro ně udělala. Drž se všichni ti fandíme.
-
-
Hele mluv za sebe jo?!
-
To by ten den měl na věčné časy být státním svátkem a věřící by mohli pořádat procesí k domu Štikových do Hostivice.
-
Co to hulíš za matroš? *1*
-
Ty nad těma svejma komentama masturbuješ, co?
-
-
Azazel:jebe ti???
FN MOTOL -Oddělení klinické psychologie
Tam ti pomůžou *1* -
-
To byla reakce na Clarisku, ty slepoto.
-
-
a tohle byla moje reakce na tebe blbečku.... poradila sem ti dobře tak si nestěžuj :-)
-
*1*
-
-
-
-
Falešná Clarisko, ty tvoje kecy jsou vážně trapný.... *5*
-
-
taky nechápu co na tom má .
-
-
já mám pocit, že národ ani nikdo jiný JÍ padat k nohám a děkovat opravdu nebude............ za co by kdo měl???? snad se z toho svého divného světa dostane a vy také...
-
Ty jsi 100% Štiková, máš stejnou taktiku, se zviditelňuješ na provokacích že ano? Píšeš úplný bláboly-jen aby jsi něco mohla napsat, je to zadarmo , tak proč né..
-
-
a ten Margita jak je vyhublý, chudák co mu ta Zagorka asi udělala...
-
Hnuuj
Bledě -
Clarisko,přečti si, co jsem ti psala jako reakci na tvůj příspěvěk,kde se zmiňuješ o Dianě. Pozlobila jsi mne...
-
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá! -
Hgvj´hbkhg
F -
-
EVŽEN lovec žen *1*
-
-
Millane taky ti fandím a neboj Ornella vydrží , i bez Tebe, stálo to dost peněz ..
-
Palec dolů pro tuhle "hvězdu" !! http://www.osobnosti.net/foto/ornella-muti/114318-20120829143349.jpg *2*
-
LÓRRA si přeje Hašlerku, Loooórrra si přeje podrbat