Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Dnes po třinácté hodině přiletěla z Říma do Prahy herečka Ornella Muti (57). Smysl její návštěvy je jasný," .... přivezla svatební dary novomaželům Koktovým. Plánované trachtace se zúčastní rodina Štikova, místní funkcionáři a bezdomovci z širokého i blízkého okolí, jelikož Štikovi mají sociální cítění. Sama diva zde u místního notáře přepíše svůj majetek na Qunetina Koktu(Štiku) a jako chudá socka vstoupí do italského kláštera (v Čechách jsou všichni ubožáci a mentálnšě zaostalí lidé), kde se za rodinu Štikovu bude modlit do konce svých dní.
  • Tak jsem si přečetla zajímavý článek, jak se Erbová naváží do Štikové. No, zrovna Erbica do toho má kecat co nejvíc....sama rozharašila fungující rodinu a druhé lidi bude napravovat a urážet? Potrefená husa se vždycky ozve. Navoněná špína, ať zaleze a dá pokoj!!!!
    • ERBOVÁ je narozdíl od Ornely někdo!!! Vybudovala si kariéru normálním způsobem a né jako ta blbka přes postel někoho slavného. *16*
    • ..clarisco, a ty čteš bullvár ? to jsem nevěděla , že věříš takovým hloupostem. . . . . )))))))))))
  • Bože ta nechuta Monika už se pouští i do modelek.
    Snad nechce taky yvlézt na molo?
    Jestli ano, ať se moc nenatřásá, mohla by kozama smést první řady a to by bylo teprve to správné tóčo. *5*
    • Joooo, to by byla pr....el!!!!!!!!
  • Snad se tohle už nebude opakovat,nedej bože,že by to její hnusný a trapný chování nějaká holka napodobovala,její maminka tvrdí,že by tohle chtěla každá,ale každá není povrchní nána co kalkuluje,život není o drahejch hadrech a kravinkách jak to prezentují štiky,ta její sestra by se taky měla zamyslet,vypadá jak soudek...Bože,kdyby to alespon byly krásný lidi,tak nemrknu,ale takový hnusný tragédky a vymaštěný...Ty vole,mám dost,musím to sem napsat,protože ž tu její držku nemůžu ani vidět,ta vyžraná mastná rodinka mi pije krev,hnusáci maloměštácký!!! *12* *12* *12* *12*
  • No a už to má za sebou a co jako?Je to megaubohý,nechápu co tím ta husa chce docílit,vždyt je to trapný,má dítě ze starým chlapem a co jako?On není nijak důležitej,je to nicka a ona ještě větší,je to megatrapná parodie na štěstí,nuda a zase nuda,bože at takových lidí-žen není více... *16* *16*
  • .. No zase tak ohnivá není, nefandi si - jsi pořád moc sebestředná, jediný kdo je tady ohnivý je ty clariska/tzn.rodinka štiku, která na ostudě staví životní karieru..je to celé až moc ubohé a trapné..
  • Hehe, já se na téhle diskuzi vážně bavím. Když se objeví nějaký článek o Ornelle, vždycky se najde někdo, kdo reaguje a pomlouvá. Mě je fuk, že Kokta u toho odjezdu z porodnice nebyl, proč to furt řešit? Ať si dělají, co chtějí. Tahle diskuze je vážně zábavná, jak se v tom lidi šťourají a nedá jim to spát. Ta Ornella je fakt mistryně, kdo by to býval do ní řekl? Taková ohnivá diskuze v ČR léta nebyla. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Hehe, já se na téhle diskuzi vážně bavím. Když se objeví nějaká fotka o Ornelle, tak nějaká Clariska doslova masturrbuje nad fotkami Ornely a musí se o to podělit s námi a diví se, že to neděláme taky.
      *10* *10* *10* *10*
    • A je to tu zase. Říkáš, jak to lidem nedá spát, jak to tu každý "čekuje" a sama nemáš na práci nic jiného, než to dělat taky.
      Pokud říkáš "ohnivá diskuse", je vidět, že nemáš ponětí o tom, co se na internetu (kromě stránek o Ornelle) točí.
      Příště přidej ještě 50 smajlíků, ať je na co koukat. :)
      • Škoda, že Vám mohu dát jen jeden hlas.
        Jana
        • Děkuji, ale "Vám" mi psát nemusíte. :D Je mi 16 let. :)
          • Škoda , že tak vyzralých holek není víc. Máš to dobře srovnané. *4* *4* *4*
            • Děkuji! :)
        • No paní Jano, kdybyste mi mohla dát víc hlasů, tak bych se vážně zhroutila. *15* *15*
          • Tak to jsem se sekla, myslela jsem, že reagujete na moji odpověď.
            • Ach jo-svata prostoto!Clarisko,uz vim co je tvoje nejvetsi zaliba,poteseni a zabava.Jsi zavisla na diskuzich o Ornelle!Kdyby jsi za to byla placena,tak si docela dost vydelas!
      • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Prosím, tady je 50 smajlíků, ať máš na co koukat
        • napodobuješ Evžena , ty jsi vážně štiková, umíš jen něco ukradnout nebo vylhat.....
        • Primitivní odpověď na otázku od Tyfivy inteligentko.
          • Proč primitivní? Ona to tak chtěla. Pouze plním její přání inteligente. *1* *1*
            • Škoda, že nechápeš ani jednoduchý sakrasmus. To by se s tebou diskutovalo lépe. :)
  • Jak tady tak pročítám tuto diskusi, celkem mě udivuje jedna věc (osoba) - jistá Clariska stále dokola opakuje, že slávu Ornelle děláme jen my - ti nenávistní trotli. Je opravdu pozoruhodné, že zmíněná slečna (nebo snad paní?!) si každou jinou myšlenku, než svoji vlastní (a sebestřednou!), dokáže otočit a překroutit ve svůj "prospěch" z čehož se ve výsledku stane úplná zhovadilost. A nejlepší na tom je, že v každém druhém z jejich příspěvků se objeví nějaká ošklivá nadávka na ostatní diskutující, nebo (a to je velice zajímavé) na Čechy obecně. Clariska asi netuší, že podřezává větev, na které sama sedí, a pod kterou je jáma, co si ji sama vykopala.
    P.S. Teď mi, drahá slečno C, řekni něco o tom, jak jsem v jádru zkažená, zlá a závistivá, protože jsem se zúčastnila této diskuse. Pouč mě o neřestech vlastního národa a nakonec mi řekni, že když Ornellu nemiluji tak, jako ty, nemám na Osobnostech co dělat. Jsem zvědavá, kolik nadávek použiješ. :)
    • Holka, tobě jestli je 16let, tak mě je 50...
      tohle si vystihla krásně.sama bych to nenapsala lépe! A jestli je ti tolik, kolik jsi psala, jsi velice inteligentní a tvé IQ je min 160... a kéž by takových dívek bylo více...
  • Trochu křečovitý úsměv. Kokta se na ni v.....
    Schází mi fotky Ornely a Kokty.Pořád dávají jednu a tu stejnou.
    Štiková řekla, že je překvapená jak se Kokta k tomu postavil čelem. Spíš se mi to jeví jako jejich zbožné přání.
    • Taky mám ten dojem jako Dana, že ten ideální vztah Ornelly a jejího dědy Kokty je spíše zbožné přání Štiků než skutečnost. Fotky Ornelly a Pepy jsou pořád jedny a tytéž, třeba fotku nadšeného otce Pepy s Quentinem jsme ještě neviděli, a taky nechápu, proč si Pepa dělal vlastní oslavu s mladými slečnami namísto toho, aby se zúčastnil velkolepé oslavy pořádané Štikama. Ale Clariska nám to určitě logicky vysvětlí.
  • Kousek co jsem četla:
    Pepa Kokta Ornellu z porodnice nedoprovodí. I kdyby o to měl zájem, rodina Ornelly si to nepřeje. "Ani by se to nehodilo. Je to stále ženatý muž," řekla nám před pár dny babička Ornelly, paní Jaroslava. Ornellu byl v porodnici Pepa navštívit jen jednou a tajně. Po porodu od něj dostala pugét růží.
    ......Roztáhnout nohy ženatému chlapovi ANO,rozbít manželství ANO, ale pro dítě do porodnoce NE....Ani by se to nehodilo Štikovic.
    Co je to za srandu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit