-
Kousek co jsem četla:
Pepa Kokta Ornellu z porodnice nedoprovodí. I kdyby o to měl zájem, rodina Ornelly si to nepřeje. "Ani by se to nehodilo. Je to stále ženatý muž," řekla nám před pár dny babička Ornelly, paní Jaroslava. Ornellu byl v porodnici Pepa navštívit jen jednou a tajně. Po porodu od něj dostala pugét růží.
......Roztáhnout nohy ženatému chlapovi ANO,rozbít manželství ANO, ale pro dítě do porodnoce NE....Ani by se to nehodilo Štikovic.
Co je to za srandu? -
Já větší k....u jsem ještě neviděla .Je to pí nevím na co si hraje !!!!
-
Tak jsem koukala na tvoje fotky, jak jedeš z porodnice domů a moc ti to tam sluší. Je vidět, že jsi šťastná a spokojená. A já jsem ráda, že ty jsi ráda. Tak se měj Orni. *3*
-
O tom,že Kokta bude skvělý otec, přítel nebo manžel tak tomu věří jen napár naivních .....
-
Kokta skutečně není otcem,tehdy bral silné léky,které měli vliv
na jeho plodnost..Je to stejné jako u Petra Muka,taky se to jedna
na něj snažila navlíct,a pak to vyloučili,kvůli lékům !
Muk měl navíc 3 dcery a údajné jeho 4.dítě byl syn. -
-
Může být otcem, sperma něco vydrží, ale jaká byla kvalita se ukáže v budoucnosti.
-
jojo .... a s Mukem máš velký recht, konečně tady napsal někdo něco hlubšího, konkrétně Muk to měl celkem těžký co na něj ty různé DÁMY-rodinky ušily a ještě lepší je story Svobodová. . . . . ))
-
Kokta že není otcem?? Tak to jsi asi neviděla malého Quentina.. chudák malinkej je celý tatínek! A barva očí? I já je měla do 1 roku světlonce modré, dnes tmavě zelené *2* *2*
-
-
ty jsi Clariska, udělala jsi si nový Dick ty nicko.., ty jsi celkem mentálně zaostallá, ... viz. celý tatínek.)))))- tak to jsi celá ty))))))))., no jsi prostě clariska
-
-
Nechtěl/a jsi náhodou napsat nick místo dick? Dick znamená totiž něco úplně jinýho. Kdože to je mentálně zaostalý?
-
-
no právě))))) ty husičko...Óóooo ty jsi ale inteligentní))))))))))))))))
-
-
No jistě, právě jsi zjistil/a, že dick je něco jiného než nick a snažíš se to použít proti mě. Jsi velmi naivní a přiblblý/á. Zaplať si radši kurz angličtiny, ať uděláš aspoň něco užitečného a inteligentního.
-
jak může být někdo tak hloupý, že nepochopí Dick/ Nicka-to jako ty... to je právě to je ta pointa))))))) ty jsi vážně štiková, takový trdlo a jěště se snažíš chytračit, radši na mé příspěvky ( pro tebe se Z jako od slova zpívat - víš.))))))), ty radši na mě nereaguj jsi ducha prostého a pouze se tak veřejně ještě více schazuješ ( S - od slova schody víííš ty truhlíku))))))))))))))))))))
-
-
-
-
Věř,že není nejdůležitější to,kdo poskytne gen.materiál,ale spíš to
kdo se jako otec chová a Kokta na děti dlabal.. -
-
a dlabat bude
-
-
-
-
Štiková mluvila něco o tom,že Ornela s Koktoou tvoří pár a Ornela bydlí na přeskáčku jednou u rodičů a jednou u Kokta.
Proč se nepochlubila dětským pokojíkem i u Kokta?
Proč zásadně jsou fotky jak nakupuje s rodiči a ne s Koktou?
Proč, když ji jsou za prdelí z bulváru nejsou jiné fotky s Koktou?
Kdo přijede do porodnice pro Bordelnelu a maličké?
Proč má jen jeden dudlík od Diora?
Proč má jen jedny dupačky za 4 tisíce?
Proč zlaté karty nepříjimají v kadeřnictví? -
Už se nemůžu dočkat co nového Štikovic vymyslí, aby i v cizině viděli jak tady máme inteligentní děvčata. Doufám, že holky z E55 nepřijdou o kšeft.
-
-
To bys byla bez práce viď??? *1* *1* *1*
-
-
To bych tě už tam nepotkavala??? *3* *3* *3*
-
-
To bys nepotkávala, já jsem totiž na chlapy a ženskou bych si nikdy neobjednala. *3*
-
-
Kdybys tam lezla na ženské tak bys sis tam moc nevydělala. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13*
-
-
-
-
-
Clarisko proč tady s tím svým vysokým IQ tady píšeš a dohaduješ se s trotly a primitivními Čechy.Tvé místo je uplně někde jinde. Proč ztrácíš svůj drahocenný čas odepisováním na tak ubohé příspěvky, které házejí špínu na tak skvělou inteligentní, krásnou a zásadovou Ornelu.Tady nikdo neocení její lásku k muži vysokých hodnot, který cti rodinu. Její obětavou maminku, která chce aby národ viděl jak se mají mladá děvčata chovat, a aby byla Ornela jejich příkladem. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Kokta není otcem !!! Kventin má modré oči a "oba rodiče"
hnědé !! Pokud mají oba rodiče hnědé oči,je velmi nepravděpodobné aby
mělo dítě modré !! -
-
miminkam se barva oci mneni
-
-
Tak koukám, že jediný člověk na úrovni tady je Charlotka, s tou se dá docela normálně diskutovat, protože nemá mozek zalitej nenávistí a sprostýma nadávkama a umí uvažovat s chladnou hlavou. Jinak děs běs.
-
-
To Clariska- tak to ti dekuju:), ciste mne zajima jedna vec, znas Stikovi osobne, nebo ji obhajujes jen tak?;)
-