Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by zajímalo PROČ se jí zastáváš, Clariso, co z toho máš se hádat s normálníma lidma?
    • A já zas nechápu, co máš z toho,že furt lezeš na diskuzi o někom, koho nenávidíš a sprostě tady nadáváš. Svoje komplexy si vyleč někde jinde, třeba u psychiatra.
      • Mě zas Clarisko udivuje, že Tě v těch Bohnicích tak často pouští ke kompu.
        Ty bys měla mít samostatnou celu.
        • Kdežto ty bys měla mít pro sebe celej areál.
          • Bohužel, ten už okupuješ Ty a vypadá to na dlouho. :-)))))))))))))
            • To těžko, Bohnice jsou rezervovány tobě a tobě podobným, co mají vypatláno tak, že tráví svůj volný čas na diskuzi o někom, koho nesnášejí. To je dost pokročilá demence a je nutné ji léčit. *1* *1*
  • Lauro, ty si říkáš normální člověk? No to snad neeeeee... *1* *1* *1*
    • Ne neříkám, já si říkám ,,já" jenom jsem chtěla říct, že s tebou je to špatný
  • Dudli dudli,Ornelka taky ráda dudlá staré pány i když nejsou k mání !
    Bohatá je dost,ale na kondom tehdy neměla,pak vystavila nahá vemena..
    IQ značky dior se neprodává..škoda..a co Luis Vuitton plíny ? *1* *1*
    • Cha cha *1* . Zajímalo by mě co zase vyslepičí bulváru o chudáčkovi Quentinovi.
  • Clariso: Dej normálním lidem pokoj, nesser se sem s těma debilníma kecama, neurážej normální lidi, jdi si podporovat Ornellu někam jinam!!! Ty jsi fakt kurrva, jako Ornella, určitě na to brzo doplatíš!
    Ty chceš dopadnout stejně jako ornella? Ty chceš být taky taková čůůza?
    Obě bych vás zakobala někam do hlíny, tři metry pod zem, zalila betonem a na to bych ještě nalila ,,voňavý" asfalt
    • Vždyť to říkám furt....primitivní lůza se bez sprostých slov prostě neobejde. Díky, že jsi mi tady v živých barvách popsala, jak jednou sama skončíš, chudinko malá.
      • A zase to celé otočíš...
    • Přidávám se, Clariso, opravdu ti hrabe… A měla by ses stydět, že se zastáváš takové lůzy jako je ona a ta její povedená famílie.
  • Je vidět, že Clarisa se nevzdává, no jo za Ornellu, která dokázala všechno je posrrat, bude bojovat do nekonečna
  • Je mi docela líto toho Quentina. Chudák malej, jeho vlastní matka ho bude prodávat bulváru a bude to mít v životě díky svému původu a abnormálnímu jménu. Až bude chodit do školy, tak se mu budou posmívat kvůli jménu *9* . A ještě se ta bordelmamá vytahuje, že mu koupili dudlíka od Diora za dva litry a dupačky taktéž od Diora za čtyři litry. Styděl bych se za takové rodiče, kteří se kvůli každé koruně prodají do bulváru. Doufám, že alespoň on bude mít rozum a bude se prezentovat jako slušnej kluk.
    • Hlavní je že Ornellka dudlala Koktova ču..raka ! *15*
    • Jo taky jsem to četla na seznamu, je mi ho taky líto
  • Orni, gratuluji k narození miminka. Ať je zdravé a dělá vám jen radost. A těch blbých keců si nevšímej, je to jen závist českého národa. *1* *1* *1*
    • Co jí jako český národ závidí? Dítě, Koktu nebo dudlík za dva tisíce? Já osobně netoužím ani po jednom z toho.
  • Pi.a. oRNELLA.ani neporodila pic.u,a má cur..ka ! *2*
  • vůbec nevím, proč o ní furt všude píšou.. coje naní tak zajímavého?všude s mámou bych věřila i tomu že se snad bez té mámy ani sama nevysere. Chudák to dítě které za to ani nemůže. Se ta holka snad nepostaví na vlastní nohy nikdy. Možná až její maminečka tady nebude,ale to bude mít ornelka v životě těžké. Snad o tý blbce vypatlaný už přestanou pančat ingoustem na ty noviny. Všude samá ornelka a jakej to chudáček a pak tamhle a tamhle pomlouvá osttaní celebrity kteří alespoon něco dokázali a ne se nechat zbouchnout starym dědkem a živit se na tom. Bože holka jsi ubohá za chvilku beztak po ní ani pes neštěkne lada by se nechala zbouchnout ještě nějakým páprdou. Radči makej a nenechávej se živit a už vůbec ne vycucávat prachy zato,že jim ukážeš děcko které si ani nechtěla a které zato nemůže ,že má tak vypatlanou krávu za matku. A Kokta beztak jí pošle do řitě. Celá rodina vypatlaných lidí. nemám slov!!!
  • Zdravím všechny zde.Nemohu si po Ornelly těhotenství jako příslušník mužského pohlaví dovolit nenapsat následující.Ornella je žena jako každá jiná,má stejné problémy,sny i touhy,budiž.Ale proč se sakra pořád dělá,jako kdyby nosila nového krista.Není to bůh ani polobůh,nic nadpřirozeného,světského ani veledůležitého.Jen další součást koloběhu života.Až takhle začnete psát o ženských,které mají zdravotní omezení,a mnohdy jsou postaveny před volbu bud dítě ted nebo nikdy,donosí i dítě které pochází ze znásilnění,i když je jim to proti srsti,ale je to volba,ted nebo nikdy............Uvědomte si,že to je pouze a jen mediální humbuk,nesmysl.Odnese to vše akorát to dítě,a to je nejhorší.Z celé Ornelly,a především z jejích rodičů,je mi značně blivno.Stále víc mám pocit,že celá ta medializace,je pouze otiskem neůspěchů Ornelyných rodičů.A kdo to odnese?Ornella a to dítě.Přestante už tady živit prosím tu masturbaci ega štikových,a držte palce Ornelle,at najde sama sebe,svůj rozum,a svůj život a ten vezme do svých rukou,a uvědomí si,že už není sama.Zamyslete se některé ženské zde samy nad sebou.Jste nejspíš matky,tak se vžijte do té situace.Udělaly by jste tohle svému dítěti?Udělat z něj levobočka?Zcela oficiálně?Maminko,jak jsem se narodil?Ale víš qentinku,zbouchl mne padeátiletý mediálně známý zkrachovalý podnikatel,jen tak mimochodem v té době ženatý,a matka usoudila,že by bylo vhodné,abych tě donosila,a vyždímala z toho prachy.celé už to zaíná být nechutné,a že jsem velmi otrlý,a v případě nutnosti neváhám udělat cokoli co je nutné,vše okolo Ornelly je nechutné,a ubohé.Tečka,tot můj prostý názor a náhled na věc,jakožto nasra...o chlapa.
    • Tady rozhodně neživíme masturbaci jejich ega. Být Štikovic po přečtení několika příspěvků o ních , tak chodím kanály a zamyslím se nad sebou.
      Mám tři děti a jméno je to nejcennější, co jim dáme. Když se řekne v ČR Ornela tak se zapomíná na krásnou, kultivovanou italskou herečkou, ale spojujeme to s bulvární prostidudku.
      Ornela není malé dítě, je svépravná. Nejsem si jistá jestli je to otisk neůspěchů Orneliných rodičů, nebo spíš opičí podpora nevyzpytatelné,neobjektívní Ornely. Dospět by mněla celá jejich rodina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit