-
Děvenko *1* my chceme drbat a drbat a vidím, že ty taky.
A zítra tě pustím ve frontě na blesk dopředu, však co bys neudělala pro Ornelu,když jí za prdy platí. -
ornellka už má synáčka...kráva jedna...doufám že už bude od ní pokoj v bulvárech... *16*
-
-
Taky mám takový názor, ale obávám se toho, že teprve o ní začne
-
mám na to upa stejnej názor
-
-
Mně může urazit jen inteligent. *4*
-
-
Myslíš jako že by inteligent urazil debbila? Já si osobně myslí, že někdo z nás (normálních lidí) tě už dávno urazilo, akorát to tady nepíšeš
-
-
Lauro přečti si trošku starší příspěvky. Já jsem to psala pro Clarisku. Nejsem Clariska.
-
-
-
Kdo je Ornela štiková?Nicka,kterou musel vyšoustat KRASAVEC Kokta,aby se vůbec dostala do bulvárníh deníků!A tak těžce porodila,a nemá peníze na kočárek tak pozve novináře,aby po ŤEŽKÉM porodu ji vyfotily dítě,a zaplatily!!! Tak jí závidím to ŠŤESTÏ!!!!! ChaChaCha
-
Kokta rychle pálí mosty ! ;-D Na fb má napsáno :
Nejznámější asi jsem, jako bývalý manžel Gabriely Partyšové
přitom ještě NENÍ rozvedený ! ;-D Ženy má jen na sex,podle těch
blafů co tam píše..je to slizoun !! -
..nejzajímavější část už skončila..leda,že by se hned nechala zbouchnout
znova..dítě samo o sobě zajímavé není.. -
ornella je taková blbka..,jen se snaží zviditelnit a tedka dokonce má to díte prijmení po otci.fkt blbka.a ještě jak schálně pozuje s břicham a jak nadává jak jí bolí prsa...koho by v těhotenství neboleli fkt ubožačka *16*
-
-
Dítě většinou má příjmení po otci.
-
-
Většinou se rodiče dítěte domluví jaké bude mít příjmení.
-
Záleží na tom, po kterém. Zjevně těch kandidátů bylo víc.
-
Ano,to je přirozené pokud je manželem matky dítěte ! V tomto případě
tomu tak není ! *2* *2* *1* -
-
Je to přirozené, i když nejsou svoji. Kup si brejle a pořádně se rozhlídni. Pokud jsou manželé, tak manželka se jmenuje stejně jako manžel (ve většině případů), tak jak jinak by se to dítě mělo jmenovat? Ty jsi vážně blbka, až to tříská.
-
-
-
-
Clariska= ornella nebo její sestra,ale spíš tipuju tu tlustou mladou
hloupou 16letou sestru..i styl psaní by tomu odpovídal.. -
-
pod nickem blbka Ohnella se zase skrývá zhrzená Partyšová, která nemůže přežít, že Ornella porodila zdravé dítě. Styl jejího psaní by tomu rovněž napovídal. A navíc ji prozradila i ta demence. Ona si myslí, že Ornella teď v tuto dobu pár hodin po porodu leze na tuto diskuzi a píše pod mým nickem. Děvenko, Ornella má teď jiné povinnosti než chodit sem a číst si ty vaše závistivý a trapný kecy. *1*
-
-
Tak Partyšová opravdu nejsem..a divím se,že Koktovi nestačil jeden rozvod a bude absolvovat už třetí..a nevím,proč by sem Ornella nepsala,když už dopoledne čile psala na facebook ! *1*
-
-
-
Vzpomínáš:
PS: Já taky píšu svůj názor a vytočená nejsem, na rozdíl od vás nepotřebuju sprostá slova. Sprostě mluví jen ten, kdo je vytočený. -
-
A žádný hodně sprostý slova jsem nepoužila, takže smůla děvenko. A v tomhle případě jsou moje peprnější slova docela na místě, protože z těch vašich blbých keců by mohla rozkvést i jabloň.
-
-
Clarisko,z tebe by byl velice dobrý zemědělec. Kydat hnůj z úst ti velice jde. Jen ho kydáš na špatnou stranu. A měla bys navštívit psychiatra-evidentně trpíš paranoidní schizofrenií a ztotožnila jsi se s osudem Ornelly až přespříliš. Doufám, že jsi nezapomněla, že máš i svůj život...
-
A jaký je rozdíl nezi hodně sprostýma slovama a málo sprostýma slovama? Sprosté slovo je pořád sprosté slovo.
Jsi neuvěřitelně vytočená. Pozor kveteš ,aby to s tebou nebouchlo. Jabloň aspoň rodí ,ale ty jenom žvaníš.
Další Štika v agónii. To fakt národ nepřežije!!!
Bože můj ty jsi blbá ja kolotoč. *2*
-
-
To jsem sice napsala, ale nad vaším ultramagorismem zůstává rozum stát.
-
-
Opsala jsem jen veše slova, tak proč tak sillná slova. Nebo už si za něma nestojíte.
-
Za pravdu se bije
-
-
-
Proč je pořád v blesku? Větší prodejnou krá. blesk nenašel.