-
"Říkala jsem dceři, že zanedlouho skončí jisté bezstarostné období v jejím životě. I když jste pak jako matka na dovolené, stejně máte v hlavě vykřičník, zda je vaše dítě zdravé a jestli nějakým způsobem nestrádá. Teď je ještě Quentinek v břichu u mámy, takže je vše pod kontrolou a v pořádku. Ten pravý tanec nastane, až bude venku on a s ním možná jednou i jeho další sourozenci," odtušila máma Štiková.
Dceruška Ornella, která si jinak za žádných okolností nenechává ujít světské radovánky včetně marihuany, se v poslední fázi těhotenství musí značně krotit, a tak popíjí výhradně limonády a džusy. V důsledku uvolněné lázeňské nálady však udělala i jednu vyjímku a dopřála si "pivko".
"Dát si jedno malé pivo není vůbec na škodu a ještě můžu sama sebe použít jako odkládací stolek," smála se Ornella, která měla jediné štěstí, že s ní nebyl v Radium Palace Jáchymov přítomen i její milenc a otec dítěte Josef Kokta, jehož bříško by se dalo rovnou použít jako podklad pro švédský stůl.
Během osmidenní dámské jízdy navštívil tuto zdrcující showbyznysovou dvojici i štáb TV Barrandov, aby Ornelu vyzpovídal naposledy jako "bezdětnou" dívku pro pořad Prominenti. Po ukončení vytouženého realxačního pobytu však na obě blond divy čekal krutý návrat do reality. Ten symbolizoval zejména pan Michal Štika - táta Ornelly a manžel Moniky. Pořádkumilovná paní domu se totiž po návratu téměř svalila hned ve dveřích, když zjistila, jak dokáže být dům zpustošen za pouhých osm dnů výhradně mužské přítomnosti. -
O koho jde? Někdo z vlády? Děkujeme za výživnou informaci, že se někomu narodil Qvetin či co. Ale to příjmení k tomu jménu nejde, to chce něco celosvětovýho, nenáme nějak hlasovat? *1* kde asi vzala holka mustr? v rodině....takže jací rodiče, takové děti.....proto jsou pyšní místo aby se styděli..A teď si představte, že jste chudám malý Quentínek a narodíte se do takové rodiny. Co ten v minulém životě provedl?a myslíte se že se dozvíme i o prvním ho...?jasně ornella chce být hérečka a Kventýn režisér....Redakci IDNES... proč vůbec píšete o téhle trapné a vulgární holce? Copak jsme někde v Blesku???? Nadpis na mě vykoukl na hlavní stránce iDnes. Článek jsem nečetl, stačí titulek a skočil jsem na diskusi. To je o čem píšu, i když nechci, jsem stále informován. Seznam mám jako titulku, tam je to zpráva dne. A jako spousta ostatních lidí ráno projedu noviny zprava i zleva, pro informaci. A téhle madam prostě neutečete nikde..Ornella: Pepo, já nechci, aby si ostatní děti dělali z malého srandu, že je to Kokta.
Pepa: neboj, to už mám vymyšlené.
Ornella: a jak lásko ?
Pepa: když to bude Quentýn, tak si ostatní na nějakého Kotku ani nevzpomenou.
Ornella: ty jsi tak chytrý, já tě miluji.Je nechutné, jak média z takové nýmandky dělají celebritu. Ona i s její povedenou matinkou jsou schopny udělat cokoliv, aby o nich bulvár psal. Ale co chcete od devatenáctileté, která nastaví svoji pipinu padesátiletému????nevím, ale oslovení "paní" mi nějak nesedí...Štiková: Chci ukázat, že mladé ženy, které mají děti, se nemusejívzdávat svých snů.
Kdyby všechny mladé matky byly zajištěné z peněz rodičů, tak by se jich určitě nevzdávaly :) -
Ornela Štiková nebo Koktová a její Quentin. Tady je krásně vidět rozdíl mezi bohatým člověkem a zbohatlíkem. Zbohatlík se neštítí ničeho a je ochoten prodat cokoliv. Klidně i svůj porod. A je v péči své úplně stejné matinky. Bože, kam jsme to klesli, když se zde uveřejňuje takový škvár a ubohost..je vám jasné, že teď nás budou častovat fotečkami malého Quentina, zprávami o tom, jak se vyhajal, napapal a že má prdíky....a jak nám to miminko hezky papááááá..Chce dělat s televizí? To by možná šlo, třeba někde v servisu...Březen je ale plodný měsíc. Napřed nastoupil Zeman na hrad, ve Vatikánu si zvolili Františka a teď ještě Quentin.Tak tohle je vážně příběh jak ze špatného filmu. Z nuly se díky bulváru stane selebryta. Asi jsem neinformovaný. Prozraďte mi prosím, co vyjímečného ta slečna udělala? Že otěhotněla s nějakým podnikatelem quasi hvězdou, mi nepřipadá jako hvězdná událost, ale jako prů..er nezvedeného fracka.Já mět takovou dceru tak se okamžitě stěhuji někam do brazílie a měním si jméno.a oni jsou ještě na svoji dceru pyšni..Láká jí herectví? Tak po..no by klapnout mohlo...To je hrozný křupanství dávat dětem tyhlety exotický jména a myslet si buhví jak nejsem světovej Zajímalo by mě, jestli to jména má z francozštiny, což by se pak vyslovovalo "Kentán" a nebo z angličtiny jako "Kventin". Kentán Štika
To dítě vypadá jako medvěd ... asi po tatínkovi. Po mamince by vypadalo jako jiný velký savec.No tak stejne tak jako clovek nemusi cichat k vykalu aby vedel ze smrdi, tak zde nemusi moc dlouho premyslet, aby poznal zlatokopku.Ornella Štiková je hlavně duše prostá, intelektem nezatížená, což nezmění ani každodenní mediální massage momentálně završená vrhnutím koktavého Quentina..
Pane Bože, a co Ta dotyčná Ornella je nějaká zpěvačka, nebo sportovkyně, či slavná modelka Už nějak, ač hodně nerad, akceptuji, že tato společnost je natolik degenerovaná, že se místo vědců a jiných kapacit zbožšťuje vypatlané fotbalisty, modelky, co se neumějí sand ani podepsat a náctileté zpěváky...ale tohle to je už HODNĚ silný kafe.... Za chvilku bude iDnes psát o tom, že porodila fenka trpasličího pinče a jaký je to štěňátko kabrňák...No to by ještě celkem šlo..a teď má ve dvaceti dítě a doma "fotříka" o 35 let staršího.....a trubka se tím ještě chlubí..řekl jste jednu velice pravdivou věc...ano....ta holka je skutečně pyšná na něco, co by jí v polovině minulého století ještě hodilo do hanby....upletla si dítě se ženáčem....a dává to na odiv celé republice....Pochopil jsem to dobře, že o této paní se píše proto, protože se vyspala s někým kdo chodil s někým, kdo kdysi dělal nějaké reportáže z večírků?Pokud k tomu aby se někdo stal CELEBRITOU stačí porodit děcko "milionáři" nebo si nechat udělat gumové 6,tak je mi jich upřímně líto.Každý den po dobu osmi měsíců nás všechna média zahlcují informacemi o holce, která si to rozdala se ženáčem a otěhotněla. Nyní je z ní celebrita, která na nás vykukuje denně z obále a stránek novin a časopisů a všichni jsme detailně informování o každém "prdnutí" této pseudocelebrity. A nejhorší je, že těm informacím neutečete, protože na Vás vyskakují všude, takže i když o to nestojíte, z nadpisů a titulků víte.
Naše média vnucují nám i našim dětem, že nemusíte umět nic - stačí se vyspat s tím správným chlapem a pak to umět prodat. Je to zrůdné, holka udělala kariéru očividně přes postel - a že bude moderátorkou, herečkou - to je vzhledem k zájmu médií téměř jisté.
Dítěti člověk přeje vše nejlepší, ale jinak je z toho na zvracení.Šikulka, císařem minimalizovala újmu na jejím pracovním náčiní ...To je ta šikula, co v 19-ti, přes prášky, otěhotněla s ženatým? Jó, tak ta nám ukáže jak i s dítětem vystudovat na héééérečku, aby dělala s televizí ... nebo tak něco -
cLARISKO HONEM !!!! Založ hned Qunetinovi profil na osobnostech !
Už teď je to nejznámnější dítě v republice ! Honem,rychle,narodil se
dneska a je to syn nejznámnější nejen bulvární prostitutky ! *1* -
Štiková porodila a český národ má z toho orgáč. *1* *1* To je fakt úroveň. Uživatelko Jojo, ty se fakt nevyjadřuj a neukazuj tomu světu, že tvé IQ je na úrovni tykve a že ani nevíš, co je to porod a proč se císař dělá pod narkózou. Běž si radši hrát s panenkama, uděláš líp.
-
I v dnešní době rodí některé ženy 3 dny a nespějí u toho..a
jí za hodinu vyříznou dítě z břicha a musí spát celý den ?
I z narkozy se dá probudit dřív ! Asi jí dítě nezajímá,hlavně
že ho už všichni na netu viděli,jen jeho "matka" NE ! *1* *1* -
-
Chudinko Jojo, Ornella rodí a ty z toho nebudeš tejden spát viď. Nepřijdeš si vážně trapně? Když jí tak nesnášíš, tak dej pokoj a zalez!!!
-
-
Nerodila !!!! Byl to jen císařská řez,navíc byla uspaná jako gorila !!
-
-
A císařský řez není porod? Co to teda je? A Ornella je jediná, kdo byl u císaře pod narkózou? Tobě je 8 let nebo kolik?
-
-
Určitě je mi víc než tobě..ty už se tady několik měsíců projevuješ
jako tříletá ! *15* Možná ti je tak 12,víc asi ne ! Ne,Ornella je
jediná NULA,která svoje těhotenství,porod i dítě prodala bulváru !!! -
-
Za to ty se vyjadřuješ jak dospělá, to teda jo.
-
-
-
-
-
-
Podle informací Blesku Ornella právě spí a díky narkóze bude spát celý den. Jo,jo holka se nadřela ! *15* *15*
-
Tak už porodila v 7.48..Blesk to ňák popletl,přenos měl být od 10 hodin..každopádně video asi nemá.. *6*
-
Vy jste fakt dementi, typický český národ! Když se vám tak hnusí, proč čumíte každou hodinu, jestli už porodila nebo ne? Pokud někoho nesnáším, nemám potřebu ho vyhledávat. Jste nemocní..... Je to normální ženská, rozumu moc nepobrala, to je fakt, ale takových je v šoubyznyse daleko víc a nemluví se o nich. Nesnáším tuhle českou povahu, jste fakt ubozí! *16*
-
-
Tak tak. Ornelle přeju, aby to dítě bylo zdravé a aby byli všichni v pohodě!!
-
-
haha..Kokta prý Ohnella zaplatí plstiku břicha po císařském řezu asi za 50 tisíc..plastika mozku by byla lepší..a pro oba dva !!!