-
Pokud se slečna objeví v tisku,mají smůlu-nekoupím ho. *16* *10* *16*
-
nechtemi jí na pokoji
-
ještě jí miluju s Lásky
-
chci aby jsi mně vzala
-
Já pořád nemůžu pochopit proč o ní v bulváru píšou jako o ,,blonďaté krásce" , já si dovolím nesouhlasit, vždyť když se usměje tak vypadá jako skřet co utekl z nějaké hororové pohádky. No potkat jí v noci tak zařvu a uteču. A co se jejích názorů týče, lidi ta je tak blbá, že kdybyste jí zaklepali na čelo tak jí ta ozvěna vyrazí zuby jak je tupá!! A jestli bude za pár let vypadat jako její máti tak má pěkný vyhlídky do budoucna :-D
-
-
Souhlasím. Mám pocit, že o ní se rovněž uvádí, že pracovala jako modelka. Netuším, kde modelkovala. Není výrazně hezká, zajímavá, nemá hezké zuby, nehezky se směje, postava naprosto běžná, vlastní nehezká prsa (už se jimi rovněž pochlubila v tisku). To, že je chytrá, je různými pisálky patrně odvozeno od toho, že žila dlouho v zahraničí, proti ní jsme tedy my, kteří nikdy neopustili malý český rybníček, tupci a hlupci.
-
-
Ona nikdy v zahraničí nebyla, to si mohla vymyslet jen tady na osobnostech.
-
-
-
Ano, tahle rodina opravdu není normální!!! *12*
-
-
Žádná cikánská rodina není normální.
-
-
Fuj, nechápu co na ní kdo vidí ..... hnusná a ještě blbá
-
no chudák dítě jako kdyby nestačilo že má naprosto vymatlanou matku a babku a ještě mu pokazí život takovým jménem no fuuuuuuuuj...
-
-
Nezdá se Vám, že by měl bulvár platit nám za to, že čteme o těch vypatlaných VIP? kdo je ta p-pina Štiková, co dokázala, že se o ní pořád píše? Stejně to nikdo nečte, protože to nikoho nezajímá. PŘI pohledu na ní a její matku se mi zvedá žaludek. Mají vůbec základní školu? Co a kdo je dnes VIP? Lidé bez mozku?
-
-
měla sem za to, že dítě se má jmenovat alexandr,že by tak stupidní změna? to dítě bude fakt chudák, už jen po tom, jak mu vyparádily pokojík.že mám modrou ráda, ale tohle fakt vypadalo jak ledové království.i v nemocnici by mělo lepší pokojík,jak u té své povedené matinky...
-
To vony nepotřebují se umět vyjadřovat. Vony maj to chárizma a háky. To je nejlepší náplast na seno v lebce. IQ š šumivá tráva. D