-
Koukám tady na tu nechutnou pipku, přemýšlím, koho mi připomíná a už to mám. Je to dvojnice paní Čvachtové z Kačeřích příběhů. Ale to byla jiná celebrita! Kam se na ni tato prasečí hlava hrabe :D
-
vždyť ta ženská je absolutně hnusná. jak může dělat modelku? může předvádět maximálně nové pytle na odpadky :D
-
-
Bože Ornelo, ty máš v hlavě nasmoleno místo mozku. Tvé eskapády s ním půjdou ještě dlouho a k tomu všemu Mu dáš fakt super jméno Quentin Bude to Quentin Štika nebo Quentin Kokta? - obojí zní debilně a navíc se Ti ty obludo v 1. třídě ani nepodepíše. Na takové matky, které przní dětem jména by měl pamatovat zákon a měly by být umístěny v psychiatrické léčebně doživotně, aby neninčily svým dětem vlastní debilitou další život. Chudák dítě.
-
Noprosto nejdementnější ''osobnost'' showbysnisu, která je ta poslední co muže kritizovat podle mého kohokoliv...Spíš by měla chodit kanálama a ne se ještě takhle vystavovat, chudák dítě, pak se dozvídat z bulváru jak má dementní matku! *8* *1*
-
Celebritou snadno a rychle o česku - poradna Ornelly 3tikové:
1. Umět se narodit - mamka 0 , taťka plná prkenice
2. S mamkou vymetat večírky
3. Zaprsit se před starým dědkem (údajně prachatým)
4. Řádně roztáhnoout NOŽKY, VYSADIT ANTIKONCEPCI
5. OTĚHOTNOUT A VŠE ŘÁDNĚ VYKŘIČET DO BULVÁRU
A rázem ze mě bude celebrita -
-
tak to je v háji, ani jeden bod jsem neslnila. táta škrtí každou korunu, mamka sotva na pivo jde, prsatit se nemám čím,antikoncepci neberu a dítě furt nikde a když už se zadaří tak to maximálně bude vědět celá rodina a město...
-
-
Kdy se má Ornella otelit?
-
včera jsem viděla na óčku ornelu a její matku no hrůza. ta její matka je totálně vypatláná a ornela taky a k tomu se ještě neumí vyjadřovat no hnus
PS: dámy naučte se aspon mluvit když už se cpete do televize .... *6* *6* *6* -
-
asi to chtěly vzít diplomaticky a dopadlo to tragikomicky, jako vždy...jen doufám, že se nedočkáme české obdoby Kardashian reality show!
-
-
včera sem četla, že ornella chce vydělat peníze v psí soutěži s tou svojí fenkou bišonka a prej když neoslní pes, tak by mohl pomoct její dekolt který tak vystrkuje na fotce. tak mi napadlo,že bych jí zkusila pokořit a vyfotila jak jeden pes čůrá na její plakát a druhý ho cupuje na kusy.ale nedej bože,abychom se potkali,ten náš první funguje jako radar na lidi,kdo je špatnej,toho nepustí k páníčkům blíž jak na 10metrů...
-
Zatímco tady tak pěkně krafáme, Ornelly porod se už blíží. *15*
-
-
No to je pravda clari..Ornellko všichni na to taky uz cekají )))) , proc na sebe pořád upozornuješ ? Bude rodit hodne lidi - to není nic tak originálního , udělej Ornell teda clarriss něco pořádnýho - zviditelni se uz konečně ! !
-
do března času dost, to se může stát ještě věcí...
-
-
To je fakt, třeba se ještě stihne vdát za Koktu. *3*
-
-
Kokta se na ní vysere *4* *1*
-
-
Já myslím,že až utichne ten humbuk okolo rozvodu, až to bude klidnější, tak Kokta vyrukuje s pravdou ven....
-
-
Kokta nejeví zajem ani o ní ani o dítě hlavně je to deb*l nevycákanej jemu šlo a jde jenom o jedno...zvysoka na ní jebe ale ona si to asi nepřizná ten peroxid jí asi vypálil mozek ..(bez pardonu)každá normální ženská by ho poslala někam.
-
-
-
-
-
-
more ..koukám že tahle diskuze začíná být pěkně nudná....už se dlouho o Štikové nepsalo.....:-D