Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2838 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gábina Partyšová prodává vilu za moře za 9 melounů a chudák stará Štiková má na krku exekutory. To musí bolet. *3*
  • Lepší je být SOCKOU ,než si hrát na milionářky a čelit 7 exekucím. Po dlouhé době jsem koukla na článek o Štikových a nestačila jsem se divit. Tady na diskusi "nějaký jedinec" pravidelně nám nadával do socek co jen pomlouvají Váženou bohatou rodinu Štikovic a hle ona ta rodina je na tom ještě hůř než kdejaká socka. Tak milá rodinka se bude muset hodně ohánět, aby mněla aspoň na žrádlo.
    • Taky se tu ten jedinec už tak často neobjevuje. Asi to bude tím, že Ornella dosáhla svého a tak nějak se stáhla,kdežto její máti, to je mor... Objeví se ze špíny,nadělá paseku a při tom ho zahubí obyčejná plíseň...
  • Ornellko jsi krásná
  • ještě pár kliků a bude mít 4000 nelíbí se ! *15*
    • aspoň v něčem bude no.1
      • 4000 prolomeno ! *15* Dáme 5 tisíc ! *15*
  • Proč už není Ornella v TOP 10 ale až na 33. místě.
    To je blamáž, taková hvězda
    *11*
  • Kdyby si téhle rodiny nikdo nevšímal, tak si ani neškrtnou. Celebrity z nich totiž udělali novináři, kteří horlí po senzacích a samozřejmě čtenáři, kteří si bulvár kupují a krmí s tím svoje vyprahlé dušičky, jako kdyby nic jiného neexistovalo. Tak tak...
    • Sem si říkala,žes dlouho nedala svůj příspěvek. Ale je zajímavé, že po Ornelle téměř ani vidu,ani slechu, za to její matinky je všude dost. A nemusím číst bulvár, ono to vyskočí samo z reklamy na Vyhulený! , když se snažím najít nějaké zajímavé zprávy, atd.
  • by se k sobě hodili, co říkáte?
    nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
    http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *3* *3* *14* *14*
  • prej vypadá teď jako Miro Šmajda, s tím účesem...
    no mě se to zdá jako dobrá změna, s tim jejim ksichtem, co bychom taky mohli chtít, že???
    aspoň že to už není ta ukrajinská blond... *1*
  • Tak což děcka, co je novýho? Nic,že? Jedna tupá blondýna zastínila druhou. Ta první se chce udržet v povědomí lidí svojí závislostí, ta druhá to udělala prostřednictvím své tuposti a jednoduchostí. Tuhle sem přemýšela nas tím,jak dlouho se kouzelná školka vysílá a napadá mě,že to zas tak dlouho nebude a tudíž by se v ní Ornella ukázala jako téměř pubertálně pokročilý jedinec. A nebo tam vůbec neúčinkovala,páč sem hledala v archivu a nic...
    • Ja nezaregistrovala Qrnellu ani jako modelku.No zato ted ji mame skoro všude.Staci porodit dite starému pupikovi a hle zrodi se nova VIP!
      • Jj, VIP=very imbecil people...
        Sama za sebe, bych to tlustý prase nepustila ani na krok k sobě. Se říká,že láska je slepá, ale Ornella musela vypít už tenkrát pančovanej alkohol a má teď poškozenej zrak no a mozek nevyvinutej od 1.trimestru...takže za to vlastně ani chudák nemůže...
  • Tak jsem si našla pár rozhovorů s Ornellou na netu a je to teda síla. Pominu nepříjemný hlas, za to nemůže. Ale za tu vypatlanou hlavinku asi ano. Pokud vím, že jsem intelektuálně v slabší polovině světa, tak se spíš stáhnu a neprezentuju své názory na veřejnosti. Ať Kokta řekne, co se mu na ní líbí. Mně by to fakt zajímalo, studium psychologie nemám až tak dávno za sebou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit