Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to piiiiča a ještě k tomu hnusná jak ta její vyžraná matka *11* *11*
    • je horší než ta prostitutka *1*
    • uplně s tebou souhlasím
  • Nerozumím jedné věci - když jste z Ornelly tak unavení, tak proč čtete zprávy o ní a proč sem lezete? Vážně nechápu. Tak ji ignorujte ne? Hmmm jasně, vyskytla se zprávička, že Ornella krade...to jste předpokládám četli v zaručeně pravdivé bulvární škváře viďte? Bulvár totiž vždycky píše čistou pravdu. Zítra tam bude zpráva, že Ornella někoho zabila. A zase tomu budete věřit a rozebírat to tady. Nechápu, jak někdo může být tak neuvědomělý a věřit tomu, co si bulvární špína vymyslí.
    • Rád bych podotknul že to je pouze bulvár ktery se vůbec obtěžuje o tomhle polopraseti něco psát a toto zmíněne poloprase toho rádo využívá.Nehledě na to že by po tehle děvce bez bulváru neštěkl ani pes!

Pokud chcete tvrdit že existuje nějaké jiné medium než bulvár které by o ni podávalo zprávy tak si dovolím doporučit okamžitý návrat k realitě :)

Takže pro mě je bezpečné předpokládat že špína kradla!

Jinak ohledně toho proč sem lidi chodí,v mém případě je to jako cesta do zoo.V zoo člověk uvidí divoké prase a případně i jiné tvory,například hyenu.
      Díky slečně Štikové máme nyní možnost sledovat život křížence těchto dvou tvorů volně a mimo zajetí v jeho přirozeném prostředí.

Za sebe musím říct že v tomto případě je příroda mocná čarodějka a ja si to prostě nechci nechat ujít *16*
      • A dovoluji si oponovat té hrubé nadávce poloprase. Ornella beztak vypadá líp než polovina lidí zde diskutujících. Takové označení bych si nedovolila říct nikomu, ani kdyby to byla pravda. Je to jen známka něčí podprůměrnosti.
        • Nezlobte se na mne, ale ačkoli nevím, jak vypadají zdejší diskutující, rozhodně si myslím, že jich většina vypadá líp než Ornella. Tato slečna je totiž škaredá, nesympatická, taková divně chlapatá a nepřitažlivá, a na svůj věk vypadá dost staře, ale co jí dělá nejošlivější, je nedostatek soudnosti a rozumu, prostě je hloupá, a myslím, že u ní se to nedá omluvit věkem. Možná je ovlivněna svojí rodinou, kdo ví.
        • Podivej se na to takhle ty idiotko,clovek ktery si dovoli napsat vec jako je tahle....

"Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
          I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
          Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá!"

si nemuze dovolit oponovat nicemu!!!
          Ve skutecnosti povazuju za mensi zazrak ze ses po napsani tohohle zvratku vubec nezadusila vlastni debilitou a drzosti.Mozna jsem to prehnala a mozna ne,ale vy slecno/pani nejste na miste aby jste to mohla komentovat.Toto pravo maji vyhrazene lide a vas nemistne psychopaticky komentar o pani Partysove vas z teto kategorie odstranil!

Co se me tyka,slecna Ornella pro me nadale zustane poloprastem uz jen z tech duvodu ze neni dost dobra na to aby vubec byla cistym prasetem.
          • Poloprase seš sama, navíc tak ubohá, že mi nadáváš do idiotek a debilek a pod. Tohle dělá ta největší lůza, která se nedokáže ovládat, víš děvenko?? Chtěla bych vidět tebe, jak vypadáš. Anebo radši ne.
            • ááá paní Štiková promluvila)))))))))
        • No samozrějmě, že my všichni, co je nám Ornella a celá její famílie pro smích jsme podprůměrní chudáčci.. jak jinak.. tak už nás konečně přestanete přestanete krmit těma nesmyslama?
      • Koukám, že budete asi další chudáček, který hltá bulvár každým douškem.:-)) Nevím zda Ornella kradla, ale může se stát, že nějaká slávychtivá prodavačka si tohle vymyslela, protože se jí zachtělo popularity. Vy ani nevíte, co všechno si bulvár dokáže vymyslet. Proč se v tomhle státě bulvární špíně tak daří? Protože to lidi žerou, milujou senzace a lži a nemůžou bez toho být. Jak ubohý národ.
    • Že někoho zabila, tak tomu bych nevěřil.
      Že se zabila, protože neumí chodit v botech na podpatcích, tomu bych věřil, ale že někoho zabila, to ne, to určitě ne
      *5*
      • Anonyme, tak jsem to nasla, je to od Tomase z 5.9. A spolecnost, ktera zamestnavala starou, se jmenuje ETF;), Mona a vratna...-) HEEJ, kam se cpete, vy debilove, musite se u mne zapsat!!;)) Zive si to predstavuju.)
  • Proboha, ať už zavře tu svou nevymáchanou hubu, je blbá, až to bolí, škaredá a vypadá jako králík. To nenarozené dítě už teď lituju - za takovou matku by styděl každý.
    • Hahahah vypada fakt jak kralík ... Bravoo ,to je on !! Tady za pokladnou najdete 100x hezcí a príjemnejsí holky,nez toto pretrhdílo!! Akorat nemaji ty spravne konexe.....
  • Ornella Štiková se odmala pohybovala mezi předními umělci a váženými lidmi z diplomatických služeb-jak už jí to rodiče předurčili.
    ------------------------------------------------------------------------

:))))))
  • Nesympatická , mladá,rozmazlená,najivní, nehezká coura!! 19 let? takovou holku snad nikdo nemůže brát vážně! Ta je opravdu zralá na bulvár akorát!!! A kdo jí podlehne ,tak asi taky na tom není zrovna s inteligencí dobře...... *16* *1*
  • Může mi někdo sdělit seriózně kdo je Ornela Štiková ?
    Každé ráno při otevření PC na mne vykoukne nějaký článek o ní.
    Mám pocit, že je to vymyšlená figurka bulváru.
    Takto se přece nemůže chovat devatenáctiletá holka !
    • Ty nevíš, kdo je Ornella Štiková?????

Zavolej její mámě, ona ti to vysvětlí, jestli už tedy nezměnila číslo.

733 357 922

*3*
      • Volat nikam nebudu, za to mi nestojí.
        Jen mě zajímalo, kdo to je, protože předtím jsem o ní nikdy neslyšela.
        • nikdo
          • No to vis, ze si to pamatuju, a ten dotycny to psal docela verohodne, i se jmenem podniku...;), to musela byt prca- stara Stikova s tou svoji nevymachanou, prorizlou drzkou, plnou splasku..;), a proc;)?
            • Asi si to budeme muset ověřit, docela mě to zajímá.
              Proč by bohatá matka musela pracovat jako vrátná, něco na tom bude divného. Zkusím to zjistit.
              Že se toho ještě nechytil bulvár. Statisíce za oblečky, boty a kabelky a máma na to dře ve vrátnici???
              Divný
              *1*
      • Ahoj;), dlouho o tobe nebylo slyset, anonyme;), uz mi chybely tvoje story;)
        • Ahoj
          Jsem už z toho nějaký unavený
          *6*
          • Ja taky, je to porad dokola, 1 den klid a bum- zase naloz s Ornelou, dnes pro zmenu P.R. jak ukradla nejake hadry, svetry, jojo, navonena bida to je, mne nedochazi, ze ji to fakt neni blby, odevsad ji vyhazujou a vsem je pro smich, no nic, posli taky neco;))
            • Co se týká té krádeže, tak tomu bych asi věřil. Pokud se dotyčná odvolává na to, že vše bylo nahlášeno na policii, tak je krytá a nikdo to nemůže vyvrátit. Asi je to pravda.
              Zaujala mě tady před časem informace, že stará Štiková někde dělala vrátnou, pamatuješ na to???
  • Že Gábina bude muset makat jak řezačka,aby vydělala Ornelle na alíky? No a co.....Primadona si asi myslela, že když pro sebe urve ženatýho pracháče, tak bude mít sladký medový život. Jsi vedle jak ta jedle Gábi, prachy ti šťastný život nezaručí. O tom ses sama přesvědčila. Když sis Koktu pověsila na krk,tak se teď starej....a žehli jeho chyby.
    I ten nejsladší život se může změnit v noční můru. V ukradeném přepychu sis pobývala dost dlouho a teď Ornella. Ten falešný klídek je ten tam. Vůbec se nedivím, že ti to je proti srsti a že se snažíš Ornellu umlčet.
    Pokud by se s tebou Kokta rozvedl, tak si z toho vem ponaučení a nebuď tak blbá!
  • tak ok jsem Ornella a co jako, to se podle vás nemůžu bránit?? jste všichni trapní *7* *6*
    • Fakt je to Ornella osobne??!!
    • Ať jsi kdo jsi, kráct nick někomu jinému je ubohé!!! Ty jsi trapná, tohle by udělalo tak 10leté děcko i když je možné, že ti tolik buď fyzicky, nebo mentálně je...
      A jestli jsi opravdu Ornella, nemyslíš si, že je to pro Clarisku podpásovka? Tě tu hájí, hádá se tu s námi a ty jí ukradneš nick pro chabou obhajobu sebe samé a akorát si tím přitěžuješ. Sice tu do sebe s Clariskou ryjem jak bachyně do hov.. ale teď se jí budu zastávat já!!!
    • Nebo si myslíš, že mě tím shodíš? Tím akorát poukazuješ na svoji blbost a podprůměrnost. *12*
      • Tak Teď jsem z toho mimo??? Clarisko, to se někdo snaží udělat z tebe Ornellu, nebo opravdu používá tvůj nick??? Ať jsem ve světle, na čí komentář reaguji...
    • vymysli si jiný nick ubožačko. Psát pod stejným nickem může jen blbec.
  • Ornellko, jsem na tvé straně. Prohlížela jsem si tvoje nejnovější fotky a sluší ti to. Hezky se směješ, máš pěkný úsměv. Takový příjemný, upřímný a veselý. Kašli na tyhle závistivce, co ti tady pořád jenom nadávají a shazujou tě, beztak sami vypadají daleko hůř a tebe budou kritizovat. Tak to totiž většinou bývá. Stejnak ti jenom záviděj, že nebudeš muset nic dělat a budeš v balíku. Vsadím se, že tady všichni makaj na lince a o něčem takovým si můžou nechat jen zdát.
    Držím ti pěsti, ať jako moderátorka uspěješ. Všechno se dá zvládnout. Koktu s Gábinou nešetři. Když tě přivedl do jiného stavu, ať cáluje jak mourovatej. Že na ty alíky bude muset vydělávat Gábina, to už je věc jiná. Je to jeho chyba. Pokud byl nadrženej, tak od toho má doma Gábinu. Pokud mu Gábina nestačí, tak se neměl ženit.
    Takže hodně štěstí, přeju ti, ať se ti splní všechny sny.
  • Nepochopím jak si může taková NULA brát do huby lidi,kterým nesahá ani po paty !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit