Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda
    za 100 tisíc
    za hadry
    vypadat jako
    těhotná
    čtyřicetiletá šla..pkaaaaaa !
    To se fakt vyplatí !
  • t
    l
    u
    s
    t
    o
    • p
      r
      d
      k
      a
  • Fuj,obeza Ornella !!!
  • vypasené prase !!!!
    • Neurážej tak roztomilá a inteligentí a taky užitečná zvířatka.
  • Ornello, nenech se zahnat do kouta!!! Když Kokta ve svým věku nezná manželský slib, neví, co je manželská věrnost a lezl po tobě, tak ať taky cáluje. Gabča bude makat jak šroub, aby na ty alíky vydělala, jelikož Kokta jako zkrachovalý podnikatel nemá ani vindru a ty budeš krásně inkasovat. Oni se tě snaží jenom zamést pod koberec, neustupuj za žádnou cenu, žádej svá práva a nedej se!!! Jen ať cálujou. Až Gábinka otevře šrajtofli a s hrůzou zjistí, že ji nezbylo žádný penge na zaručeně pravou kabelčičku od Gucciho nebo že se nebude moct 14 dní válet na ostrůvku v Karibiku, tak pak bude moct poděkovat svému manžílkovi, že je přivedl na mizinu. :-DDD
    PS: Gábinko, stálo ti to za to před 10 lety roztahovat jak cacná nožičky před Koktíkem a přebírat ho jeho ženě? Stálo ti to za ty nervy???
    • Tak teď jste to krásně uvedla. Gábina bude makat jak šroub, aby zaplatila za chybu svého muže. A co bude dělat Ornella? Asi velký h.v.o. Bodeť by ne, bude vysmátá, páč narazila na chlapa, kterej neudržel péro v gatích a teď si musí svoji chybu vyžrat. A za další, na sex jsou potřeba dva. Takže jestli ji sváděl, nemusela podlehnout, leda by ji znásilnil, což dle jejích reakcí a sdílení intimností ohledně sexu na poli to asi bude tak, že zcela dobrovolně podlehla. A antikoncepce je čistě taky její záležitost. Hlavně že se dnes radí dívkám: chraňte se nejen před nežádoucím těhotenstvím, ale i nemocemi, používejte KONDOM!!! Pepa je staršího věku, oni tenkrát tohle moc řešit nemuseli. prostě buď ho včas vyndal, nebo se ženil...
      • Je pravda, že na sex jsou potřební dva. Pokud Ornella Koktu sváděla, on nemusel podlehnout. *1* Že Pepa za ta léta nepochopil, na co je kondom, to je jeho boj, tak ať si to vyžere.
        • Já osobně Koktu nebráním, jeho blbost, když myslí tím,co má mezi nohama. Naopak, taky jsem naštvaná, že se vyspal s tak mladou dívkou a má podíl na zkažení jejího života. Ale další podíl mají i rodiče, že ji podporují v tom, rozkřikovat do světa s kým, jak a kde.Ornella je pouze loutka v celé té kauze a myslí si, že si tímhle způsobem dobře a snadno zajistí budoucnost. Spousta dívek to tak dělá, jen se o tom tolik nemluví.Ale je hloupá v tom, že to zveřejňuje. Ale ona na to přijde a snad i brzy, že si šlo budoucnost zařídit i jinak.
      • Je smutné, že bráníte starého Koktu. Kokta je chudinka, Ornella mrcha. To je spravedlnost. Já se ptám, proč do ni Kokta šel, když je ženatý?
    • Jsi si jistá,že nemají předmanželskou smlouvu?
  • Světem protřelá,diplomaty kovaná,šoubyznyse obeznámená " a tak naivní " Snad nevěříte v pohádku o dívce nezkažené.

Zřejmě jinak,než přes pana Koktu a paní Partyšovou by se do rybníčku celebrit nedostala. Sláva je opojná, ale i nebezpečná. Trochu rozumu ,když ho nemá Ornela tak aspoň její rodiče. Pokud její rodiče jsou bohatí, potřebují takovou reklamu?
  • Pokud se Ornela pohybovala v diplomatických kruzích, mněla se při její inteligenci naučit diplomatickému chování. Stát se může každé,že se zaplete s ženáčem a otěhotní, ale záleží jak to pojme a zachová se. Štiková není ani dáma s malým d. Je to...a teď nechci urazit postižené osoby na hlavu. Nenašla jsem konkrétně čím se živí její rodiče. *9* *10* *9*
  • Že Gabrielka s Koktou nedokážou ctít základní pravidla slušného manželství, "nesesmilníš", už je v celku jejich problém. Pokud mají oba dva problémy ukočírovat své sexuální touhy, tak ať si nestěžujou na svoji situaci. Teď se z toho hroutěj a hrajou děsně ublížený. K smíchu. :-DDD Patří jim to. Místo výhrůžek na Ornellinu adresu by měli navštívit manželského psychiatra a svoji neukojitelnou sex. touhu po jiných lidech začít rozumně řešit a ne vyhrožovat mladý holce, kterou ženatý Kokta nestydatě sváděl, i když má doma manželku. Proč si na Ornellu stěžujou? Madam Partyšová by už konečně měla jít do sebe a místo neustálých nářků do mikrofonu pořádně vyfackovat svého manžílka, který tuhle situaci přivodil.
    • Clarisko, ty jsi taky svedla, nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
      • nejsem ty *3*
        • Clarisko, ty jsi taky svedla (jak Ornela), nebo byla svedená ženáčem a on tě poslal do .....
  • Já jsem toho názoru, že když ženská svádí chlapa, tak chlap může říct ne. Co mu v tom brání? A pokud je ženatý, tak by to "ne" měl říct stoprocentně.
  • Ornello nedej se, ubozí lidé to budou všechno jenom házet na tebe a z Kokty udělají neviňátko, které bylo sváděno a nemohlo se bránit. To je argument na úrovni pětiletého dítěte...Nechápu, jak někdo může být tak neskutečně zabedněný. Z mladý holky každý udělá mrchu a z 60tiletýho vometáka a nevěrníka udělají chudáčka, který za nic nemůže. Jako kdyby svoje pocity dokázala ovládat jen ženská a chlap ne. Nejsem psycholožka, ale mám dojem, že na pohlaví nezáleží a každý je zodpovědný za své chování ať je žena či muž. Kdyby to napsal chlap, tak bych to ještě brala, ale smutné je, že to tady píšou holky a snaží se chlapy obhajovat. Vážně nepochopitelné!!!Je to trochu postavený na hlavu, smysl mi to nedává. Mě srdce a rozum říká, že svoje pocity a sexuální touhy dokáže ovládat každý bez ohledu na pohlaví. Tak je to správné. Kašli na všechny tyhle blbečky, kteří kážou vodu a pijou víno, snaží se tě moralizovat a sami by potřebovali zmoralizovat a jdi si za svým štěstím!!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit