Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si zas myslím, že Ornella je jen Koktova další oběť....tyhle postarší chlápkové už vědí, jak oblbnout mladou holku a Ornella mu bohužel podlehla. Asi se jí líbil a Kokta toho jen zneužíval. Můžeme tady jen spekulovat, zda antikoncepci vynechala úmyslně nebo neúmyslně. To ví jen ona sama. Každopádně Koktovi je teď asi velice trapně, když vylezlo na povrch, co je to zač a Partyšový asi taky, když vidí,jak jí její drahý šíííííleně miluje. Když se dohodli na tom, že budou mít otevřený manželství a budou moct spát s kýmkoliv, tak nerozumím, proč okolo toho dělají neskutečný haló. Že Kokta narazil zrovna na Ornellu a ona mu to takhle vrací, to už bych neřešila. To je jen důsledek jeho činu. Mohl narazit na horší ženskou. Kdo ví taky, co Ornelle nakecal a nasliboval... Takže se tady nenavážejte jen do Ornelly, ale koukejte se na to rozumně ze všech úhlů....
    • Kokta s Gábinou, že dělají neskutečný humbuk? To bych tedy opravdu neřekla.. jediný, kdo to neustále dokola řeší a vykřikuje po celé republice je Ornella! Ti dva pouze čelí tomu jejímu otřesnému chování! Gábina pak jen korektně prohodila něco o soudu, o urážce a veřejné pomluvě, s čímž naprosto souhlasím.. vše začala Ornella a vše to také bude muset skončit.. kdy? Jak dlouho se ještě bude veřejně ponižovat?..no asi o ní ještě nějaký ten čas uslyšíme..
      • Kdyby ti dva neměli mezi sebou dohodu, že můžou vyšukávat bokem, nic z toho by se nedělo.... *5* Jak jednoduché k pochopení.
        • Jak jednoduché k pochopení? Asi ne ale pro Tebe, když jsi zřejmě nepochopila o čem mluvím..
          • tys nepochopila o čem mluvím,sorry..
            • ne, to jsem teda vážně nepochopila..:P
    • Ať na to koukám ze všech stran vychází mi jediné.....když ženská nedá, chlapovi zbývá ji jedině znásilnit, což v tomto případě asi nenastalo. Takže pokud by Ornellka nenastavila, Kokta by s ní nic neměl. A v 19 letech už by to neměla být naivní blka, která skočí chlapovi na sladké řečičky.
      • vtipný....za všechno může vždycky ženská. A proč ji Kokta sváděl, když je ženatý?
  • na svůj věk si trapná a chceš se pouze medializovat a dělat jiným problémy.To jak se o Tobě píše,že jsi bohatá atd.zajímalo by mě,kde si na to ve svém věku vzala ??? Asi samej bohatej chlap co ??? že Ti není hanba fuj !!!!!!!!!!
    • Né, ji sponzorují rodiče. Ona pracovat nemůže.Možná jedině tak ve filmech pro dospělé, na to by měla figuru, náturu i rozum.
  • Podle mě, jenom někdo bez charakteru může vlézt ženatému chlapovi do postele (či pole) a rozhlašovat do celého světa jaké to bylo. Píše se tu, že Ornella je inteligentní a dost toho umí, ale podle tohoto moc inteligence nepobrala. Proč jsme o ní neslyšeli jako o skvělé tanečnici nebo umělkyni, ale jenom jako o milence stárnoucího, manželkou vyživováného obšourníka? Asi to s tou uměleckou dráhou nebude tak žhavé, co? Než se zviditelňovat takovým způsobem, tak budu radši nula, které si nikdo nevšímá a nefotí jí na každém kroku, než rádoby celebrita.
  • Občas, když sem zavítám a čtu si příspěvky jiných mě to vrátí do dob základky, kdy jsme se hádaly kdo je lepší. Jestli Spice Girls, nebo Kelly Family. Je to zábavné ( doufám, že tím nikoho neurazím ) si tu přečíst různé reakce a názory lidí
  • Fandím Ornelle, podle mého názoru je hezká a jednou to dotáhne daleko. *5*
    • možná dalšímu ženatému do postele !!!!
    • a podle mě jsi z Marsu ! *1*
  • A Clarisko, NEHRAJ!!! Všichni víme, že Ornelka to tady čte neustále! A ty to za ni píšeš! Nemá co jiného na práci když ji Kloktav nechce! Baf nununu većerníček a dobrou noc!
  • STOP Clarisko, co seš tak zainteresovaná? Dávají Tobě a Tvojí rodině Štikovi vajíčka nebo jiné zpropitné?
    Když jseš tady tak aktivní doporičuji Ti sežeň si na ně kontakt a třeba Ti to Ckarisko něco hodí!
    Nebo jseš už nyní zaplacená a děláš jim promo tady na diskuzi??!!
    Prozrad´ nám své pravé jméno ... clariso *3*
  • haha clarissa = ornelka nebo rodina štikojc ...Clar je jako dravá Štika nebo ne přátelé zúčastnění? Typuji matku Štikovou! *3*
  • Ornella souloží s Koktou v poli a chce Jirku Pomeje
    A tohle jsme si bohužel fakt nevymysleli.
    Poté, co Pepa Kokta zplodil malého Loje Vitona Štiku von Peroxid, manželka Gábina Partyšová ho tahá na vodítku a zabavila mu penis, který mu vrátí až na konci školního roku.
    Tak už aspoň víme, jak vznikaj kruhy v obilí. A rodina Štikova očividně ví, jak vznikaj olejový kruhy v benzínu, protože když někdo řekne následující, musí pít benzín. „Sice to leží to všechno jen na mě, ale snáším to dobře, protože mít dítě s Pepou Koktou je mi dáno osudem. Kdysi dávno to mé mamince předpověděla vědma. Mamince by se ke mě ale více líbil Jirka Pomeje, protože má ráda jeho charismatický sametový hlas.“Kokta, Štika, Pomeje. Předtím Tomio Okamura. Až Ornella řekne, že spala s Ivetou Bartošovou, začneme jí platit za PR na náš web.
  • ..a pravdivě ! Ornella Štiková bude dělat moderátorku Miss Junior
    Bohužel ne volby nejhezčího junior salámu.
    Jak jsme se milionkrát přesvědčili, kariéru v českém šoubyznysu může udělat každá, co políbila aspoň jednoho senilního lemroucha a pravidelně se ocitá v prodejně cyklistických potřeb, protože si na ceduli přečetla, že se tam prodávaj šlapky.Takže Ornella Štiková roztáhla nohy na Pepu Koktu, on si to spletl s obličejem, a katastrofa byla na světě. Dědička výrobny sádla z druhých brad svojí matky s názvem Štika Prasečí Lůj Vitón – Ideas for life porodí za pár měsíců malého Koktu Štiku. A to je dostatečná kvalifikace na to, aby Ornella moderovala volbu Miss Junior.
    Plácly si na to s ředitelkou Miss Junior, kterou kupodivu nedělá Miloš Zapletal. Ornella je totiž prý chytrá, inteligentní a zajímavá dívka, přesně taková, jako by měla být Miss Junior.
    Milé dívky, chcete se stát vymletou zlatokopkou, co posílá bulváru fotky z ultrazvuku a všem vypráví, jak jí padesátiletý zkrachovalý seladon s vizáží člena Maxim Turbulenc revival udělal dítě menším penisem, než má lady Gaga? Přihlašte se do Miss Junior! Úplně vidíme ty hesla na plakátech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit