-
curak
marpo je curak a ma hnusny pisnicky.a vubec vsichni ti co delaji rap jsou hnupi to nejsou pisnicky ale basnicky to uz je lepsi bible nes tohle.nejlepsi na svete je Freddie Mercury-Queen to jsou aspon pisnicky a ne basnicky. *1* *1* *13* -
Ať žije MARPO !!!!!!
Hej!!JAko MArPo -krutej,těžkej a nej R35P3CT-fakt krutě rapuje a v ksichtu taky hustej-prostě je nej -AT zIJe!!!!!!!!!! -
Marpo
Totál úžasnej! *3* -
Marpo je nejlepšíí
Ty si ten nej,mas kruty lyrics,suprově rapuješ a si good ze delas tajskej box pstě doufám že vyjde hodně abum aže tu dlouho budeš i s wohnoutem pa *14* *14* *4* -
Marpo
Jsi fakt borec.Respect.Skvělé texty,flow,show...Marpo je metafor král,fandím ti kámo jen tak dál *5* -
marpo
Marpo fakt respect,mas skvely texty, podobny nazory jak ja a taky obdivuju to tvoje sportnovni nasazeni *4* Jses proste super moc ti fandim a doufam ze tu jeste dlouho budes a vsem prudicum nejen poradne nakopes p****l ale taky jim ukazes ze nemaj co kecat protoze ty budes mit vzdycky co rict....zdar *5* -
womenMates
Marpa proste zeru je to muj milacek dik ze tu si janak bych nemela co poslouchat *14* -
Otto
děkuju za to co o mě píšete špatný nebo dobrý ale díky *5* -
Marpík...nej raper na světě
tákže k Marpovi bych řekla že je to vážně jeden z nej raperů na světě...a jak je nádherný...já ho úpe lovuju...má hrubé texty...a když se spojí s Gipsym,tak je to dvojka k nenahrazení... *14* *14* *14* *14* -
Marpo
Marpo je jeden z nejlepších českejch rapperů!!!!!!! *4* -
...
i love U, Marpo!!!! Marpo je stě nej a když se někomu z wás nelíbí, tak by ste si nejdřív měli poslechnout jeho texty, ty wám něco daj... -
Re:
Marpo je nej ma charakter ma vsechno *14* -
....
Marpo je suprovy clovice, jeho pisnicky uplne zeru., je supr *14* *14* -
1
Marpo je podle mě Osobnost s velkym O.Je to sqělej raper,m úžasnej člověk a navíc krásnej.To co sem o něm slyšela a četla....no myslim si že má fakt dobrý názory.moc mu fandim!!!!!! *14* -
proste best of best....wymakany *14* *5* jen tak dal....a 6m hluboko je nej
-
Jj tohle je moje Lááásenka...lawuju Tě *14* *14*
-
Marpo je prostě nej....raper. *14*
-
Marpik je upe mega suupa muck* zlati moe *14*
-
Miluju a poslouchám!!!
Mapra poslouchám už asi rok a moc se mi líbí jeho písničky!!! Mucking Marpo!!! *14* *3* *1* -
Marpo je IN
Marpo je nejlepši bo ví co chce.a taky je to pěknej kus chlapa *4*