Přejít na výpis diskuzí

Owen Wilson

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -i-w-a-n-k-a-

Owen Wilson

cawec lidicky owen je ten nej nej herec jakeho znam jsem moc rada ze muzu byt ve fanklubu owena pac je to uplne bozi herec...........
  • Owen

Owen prostě nemá chybu..... *14* *14* *14* . Hele, nevíte někdo, jestli nemá náhodou ještě jedno bráchu kromě Luka?
  • :)

Owen je ten nejky herec co znám!! se mi s ním moc líbí tenkrát na východě, rytíři ze šenghaje, a starsky & hutch. *4* *1* *4*
  • owen

owen je strašně krásnej a má fakt super vlasy *1* *14* *14* a filmy s ním ¨třeba rytíři ze šanghaje nebo starsky & hutch *5* pekny moc ;-)
    • Re: owen

Vsichni tady mate pravdu je to upjne ten nejrozkosnejsi,vtipny a uplne nejvic sexy chlap jakyho znam.Miluju vsechny filmy kde hraje a nebo se v nich jenom nachvilku ukazal,je nejuuuuuuuzasnejsi clovek a herec na svete miluju ho cau. *14* *14* *14* *14* *14*
  • owen

owen je fakt super herec a má krásný vlasy! a je vtipnej! teda ja nechapu proč takovy kluci nemužou byt tady v česku takovy borci ach jo *9* tak koukejte sem psat pekne je to milacek roztomilej *15* *14* *3*
    • Re: owen

S teBou naprOstou soUHlasim!! *14* oN je tAk úžAsNej... *14*
  • film

Eště jim tam chybí Tvrďák Taylor (Drillbit Taylor) *5* *13*
  • zanesskaaaa

Marley

a taky chybí.. teda nechci kritizovat bo tak.. ale chybí tam film Marley & Me *14*
  • :-)

chybí MARLEY A JÁ !! *13* *13*
  • neco mu tamchybí

chybí mu tam film marley a já a pak jeste jeden ale nevzpomínam si jak se jmenuje ale podle popisů filmu tady proste neni ale všimnul sem si u hodne hereček a hercu že jim tam chybí filmy atd...
  • no a?

Owen je úžasnej herec. A to že si z něj nějaký ty vtipálci dělají srandu z jeho nosu což mi přijde totálně ubohý je jejich věc. Náhodou mi ten jeho nosík přijde roztomilej .. a co každej má něco a myslim si že kvůli tomu že má trochu křivej nos je to právě ON. *3*
    • Re: no a?

Taky si to myslím, Very *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit