-
vše nej
všecko nejlepší k narozk¨ám ozzy,zůstaň takovej,jakej seš. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *3* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám Ozzy. -
maďaři
Nejedete někdo do budapešti na koncert? Nebo nevíte o nějaké agentuře, která pořádá zájezd? Rád bych jel ,ale nechci sám a na vlastní pěst. Ozvěte se prosím na mail. tomas.hvizd@iol.cz
Dík -
...
Ahoj..můžu se na neco zeptat???Asi budu působit jako blbec...Ozzy je nějak nemocný?Ptám se protože jsem se koukala na Osbournovi a on se pořádně nehýbe a špatně mluví...To udělaly ty drogy?? -
-
Re: ...
Klidně se ptej - od toho je to tady diskuze *3*
Jo, jo, Ozzy je živoucí důkaz toho co jsou drogy za svinstvo. Musíš si uvědomit, že jel určitě víc než 15 let na tvrdo v "koksu" do toho připočítej nějakou trávu + 'hektolitry' alkoholu a bův ví co ještě - to všechno se na lidském zdraví podepíše. A to navíc ve chvílích kdy byl "sjetej" předváděl neuvěřitelná kousky, jako zakousnutí živýho netopýra během koncertu nebo šňupání mravenců Doktoři dokonce nejsou schopní pochopit jakto že je Ozzy ještě naživu.
Realita je taková, že dnes má Ozzy docela problém ráno rozhýbat tělo k tomu připočítej výpadky paměti a špatnou artikulaci - dnes je z něj v podstatě troska, ale zároveň živoucí legenda... -
-
Re: Re: ...
ahoj tome.chtěla bych se s tebou seznámit. -
On nevěděl, že je ten netopýr živej. Jak to taky mohl vědět, když to byla taková ,,tradice'', že mu fanoušci házeli umělé nepoýry a on jim ukusoval hlavy. Jak mohl vědět, že byl živý? Kort jestli byl sjetý. -
-
Re: Re: Re: ...
Sjetej byl tehdy 100%, ale že by byla tradice to, že mu fanoušci házeli umělý netopýry na pódium, to slyím prvně.
-
-
Zas to neni tak pravda, v Osbournovych byl Ozzy TOTALNE sjety na praskach na predpis. Je na tom lip, co se tyce mluveni atd. ale kondicku straca :( Viď. Ripfest *9* Zacinam se o Ozzyho bat. -
-
Re: Re: Re: ...
To nemůžu posoudit, protože The Osbournes jsme nesledoval - podle mě Sharon z celé rodiny a hlavně z Ozzyho, kvůli pár dolarům udělala šašky. To že se o Ozzyho bojíš je správné, protože ani on zde nebude navždy a jeho způsob života za mlada mu ani ostatním ze "sabbatů" na zdraví určitě nepřidal.
-
-
Děkuju :)
-
-
-
Scream
A Ozzy je vonku so Scream, Zakka nahradil Gus G. celkom dobre sa i to pocuva, navrat do starych casov (no more tears) celkom fajn. Co myslite? *7* *3* -
-
Re: Scream
Jo, poslouchat se to rozhodně dá, akorát to album už je venku nějakej pátek, takže máš trochu zpoždění. Ale což, zítra budu moct hodnotit na živo *5*
VZHŮRU NA ŘÍPFEST!!! -
-
Re: Re: Scream
Trochu opozdene...dva mesiace som bol na dedine odrezany od sveta. :) Ked som prisiel domov som zistil ze uz ho ma vonku.
Jeden z mala albumov co sa naozaj oplatilo kupovat original ;)
A aky bol Ripfest? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Scream
No Ozzy docela zklamal. Ty záplavy bahna, kterýho bylo po kotníky by mě až tak nevadily, ale jel jsem tam hlavně kvůli Ozzymu a přitom mě nejvíc asi zaujala Deborah Bonham kterou jsem předtím v životě neslyšel a Nazareth od kterejch jsem nic moc nečekal. Ozzy už žije jen z toho, že je legenda - ale předvést sotva hodinový vystoupení, když měl hrát 90 minut a 10 minut z toho byly navíc sóla (kytara + bicí) to se fakt moc nepřekonal - navíc zpěv taky nic moc *9*
-
-
-
-
Vstupenky
Prodám 2 vstupenky na Řípfest do zlaté zóny, oba za 2000,-Kč, nevhodný dárek...Oliv24@seznam.cz -
ozzy
Ozzy bude v čr... jupí *1* -
-
Re: ozzy
kdy? -
-
Re: Re: ozzy
Akce: Řípfest
Místo: Krabčice-Rovné
Datum: 28.08.2010-8:30 - 28.08.2010-23:59
Účinkující: Ozzy Osbourne, KORN, Nazareth, Ken Hensley
Vlezné: 1.646/2.160 - platí do 18. tohoto měsíce, potom se bude zdražovat. Předprodej do 27.8.2010.
-
-
-
I love you Ozzy
Víte co je zvláštní?..to říkám jen metalistům..hopeři ať radši ani nereagují, bo jinak budou mít problém *16* *1*
..No ,i když je Ozzymu 61 a tu spoustu let fetoval..je strašně krásný *14* ...neodsuzujte mě :D a ,aby náhodou nebyli kecy že sem nějaká stará baba...tak je mi pro info 14 :D
Jo a prosím všechny hopery,folkaře,techno něco :D,ty co poslouchaj madonu a dechovky ať se schovaj do těch svým Gay klubů ,kde si můžou vylízat prdel (slušně řečeno) a neopruzujte ty jenž se tato překrásná ,melodická, inspirující a také rozumná hudba líbí *13* *1* -
-
Re: I love you Ozzy
Mě se teda vzhledem moc extra nelíbí ale jeho písničky zbožnuju !! *14* *14* -
znam lidi co vypadaj lip...muj dedecek napr. xDDD -
teda Ozzy je fakt borec krák metalu *16* -
nevypadá nejhůř...kdybych nebyl kluk řikám něco jinýho páč sem normální :D
-
-
ozzy
pls četl sem že ozzy byl slušnou část svýho života na drogách(nepřeetržitě 24hodin deňe)jak dlouho to s nim takhle bylo? -
-
prestal roku 1984 -
-
mesic a den?:D:D -
-
Re: Re: Re: ozzy
A hodinu??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ozzy
minutu? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ozzy
sekundu?
-
-
-
-
-
to se presne nevi, aspon myslim...ale myslim ze on je na nich stale..nevim sice na 100% ale vypada tak, ale kamos je toho nazoru ze prestal Nevim kdo z nas keca...Muze needo poradit? *7* *7* *7* pls -
-
nn mužu říct že ozzy už drogy nebere vím to na 98.5% od spolehlivých zdrojů. *5* *5* -
No Ozzy s drogama začal někdy na začátku 70tých let a ve velkým v nich jel řekněme od poloviny 70tých let, v 80tých letech přišla řada odvykaček a myslím si, že minimálně posledních 10 let je více méně čistej. Většinu z nás, běžnejch smrtelníků by asi zabila i polovina toho svinstva co si Ozzy napumpoval do těla. Jeden doktor mu prý údajně řekl: "Proč žijete? Z lékařského hlediska to nedává smysl!" A proto asi Ozzy vypadá, tak jak vypadá. -
-
diki moc tata ho videl na zivo na koncerte srasne zavidim le prej vypadal jak troska :(:(..ale stejne by sem chtel jit na ozzyho:(:( zatim sem byl jen na metallice.:D:D *16*
-
-
už přestal,ale drogy ho uplně doďelaly,tak je rád že chodí...Se koukněte na ňáký video z koncertu,on se musí polívat belíkama s vodou,aby se tam nezhroutil...Zvlhčovač pleti používá 5x denňe...je z něho zároveň troska ale LEGENDA... -
-
dik jo a videl sem The Osbournes...na koncertch vypada lip..namalovanej..:D jo a dik uz vim o neco vic... *3* *5*
-
-
-
-
Ozzy
Ikdyž už je Ozzy slušne na kaši(na sračky),tak je pořád vládcem našich srdcí!!!:) *3* -
-
Re: Ozzy
Kdyby tak zase ožily Black Sabbath... *14*
-