-
ozzy
OZZY OSBOURNE JE NEJVETŠÍ BOREC *3* *3* -
-
Re: ozzy
Pochválen buď Ozzy Osbourne!!! *3*
-
-
hlas
hej proc ma ozzy takovej divnej hlas kdyz zpiva(takovej diitalni) -
-
Re: hlas
Právě že ten jeho naříkavej až 'kňouravej' zpěv je taková Ozzyho značka. I když Ronnie Dio je taky skvělej zpěvák, tak s ním už Sabbati nejsou Sabbati - prostě už to není ono - třeba jejich první písnička Black Sabbath, když zpívá Ozzy, to je úplnej balzám na uši *3* -
-
Re: Re: hlas
jo,díky...
OZZY
-
-
Re: hlas
ne len kdyz spiva on ma prirozene takovej divnej hlas
-
-
Help please
kde sa da pozriet The Osbournes okrem youtube? za pomoc vopred diki *7* -
-
Re: Help please
co chces? ved na youtube mas vsetky casti...
-
-
ozzy
ozzyho neposloucham moc dlouho,ale dneska jsem kouknul na video z concertu 2002 a zdálo se mi že se Ozzymu podlamují kolena a že se jen tak tak drží mikrofonu aby nespadl.Taky tak podivně chodil jako by měl právě umřít.To je už Ozzy fakt tak mimo taková "troska"(bez urážek,zpívá super a texty jeho písní by hodně lidím promluvyli do duše) -
...
Mám jednu otázku.Proc vsichni metalisti nesnasi Hip Hop ? to jako zavidite, že metal uz je out ? a ted svetu vladne prave hip hop ?
Pokud hip hop podle vas neni muzika,tak by mě zajímalo,co je teda metal ? ječet do mikrofonu a hrat si na strasne "tvrdyho" dokáze kazdej .. -
-
Re: ...
Mám otázku...proč ten ignorant leze někam,kde vubec nemá co dělat?? To je jako kdybych já vlezla na fan stránku padesátnika (50 Cent) a začala tam psát jakej to je uřvanej debil a jak ho nenávidim..Co je ty blbečku?? Cejtíš konkurenci?? Viš co? Bejt tebou radši bych nedělala rozbroje..Ještě ti nekdo zlomí placku ubožáku ;) -
out , in co jinyho vam zasranejm hoperum muze z tech cernejch hub vypadnout.kdybyste nebyli tak retardovany tak byste nikdy neposlouchali ty debilni mleti bandy negru do mikraku bez rytmu a bez stylu . me moc nepride normalni proc ty negri mlatej kolem sebe rukama jak pri epileptickym zachvatu. ses debil nic vic a nic min -
Hrát si na strašně tvrdýho je běžný jen u jistýho druhu bezmozků na vymření, kterým se říká hopeři. U hoperů je běžný druh chování, kdy na osamělého člověka si troufají jen v houfu minimálně 10 kusů, v počtu 6 kusů si troufnou maximálně ostatním nadávat, aniž by vůbec věděli co jejich nadávky znamenají a pokud je hoper sám troufne si maximálně po nocích čmárat po zdech. Dalším poznávacím znamením hopera je hlava plná sraček a ty které se tam už nevejdou nosí v mohutném sracím vaku, který je umístněn mezi stehny v minimálně o 5 čísel větších kalhotách *15* -
-
Re: Re: ...
XD asi tak by se to dalo vyjádřit... -
Re: Re: ...
METAL:metalove zvuky, ohlusujici rev bez rytmu a to je tak vsechno
HIP-HOP:puvodem cerna muzika z gheta, tzn. daleko lepsi a tvrdsi texty, protoze v ghetu byl horsi a slozitejsi zivot nez nekde v prdeli (misto zrozeni metalu).Pokud se jedna o kvalitni Hip-Hop (cernosi) tak je mnohem mnohem mnohem lepsi nez metal.Ale nemuzete to srovnavat s bilym hip hopem jakej predvadi treba eminem...Jo a mnohem lepsi je mit o pet cisel vetsi kalhoty nez se v lete potit v o pet cisel mensich kozenych kalhotech a koule mit slisovany az u krku (pokud tam metalistum automaticky nerostou a nebo pokud je vubec mate) *1* -
-
Re: Re: Re: ...
P.S. Ti kvalitní hip-hopeři (černoši), kteří jsou ověšení zlatejma řetězama, mají auta za statisíce dolarů, luxusní vily a milióny US$ na kontě určo zpívají o tom jak je v ghettu těžkej život, že? Nech se radši vyšetřit kreténe. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Většina z nich má texty o jejich bývalém životě ze kterýho se za pomoci rapu dostali *3* Proto si teď žijí tak luxusně.
A mimochodem, Hip Hop je jednotný označení pro celou kulturu, ve který je zahrnut rap, dj-ing, beat-box, breakdance a graffiti (tzv. 5 elementů).
Doufám, že mě tu nějaký chytrolín nebude nadávat, že se zastávám Hip Hopu. Poslouchám Hip Hop i Metal, líbí se mi prostě oboje. A myslím si, že porovnávat tyhle dva styly je naprostá blbost. Jde prostě jen o vkus, pokud se někomu jeden z těchto stylů nelíbí, tak ať ho neposlouchá a nepomlouvá ho, nikdo mu ho necpe.
Díky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No hlavně jestli se z toho bývalého života nedostali pomocí dealování heroinu a pasáctvím. Konec konců kdyby nebylo neustálého protěžování HIP-HOPu v médiích, tak ho u nás dnes neposlouchá skoro nikdo. Bohužel ti, kdo poslochají rap ho neposlouchají ani tak proto, že by byl dobrý, nebo se líbil, ale proto aby byli 'in', protože ho přece poslouchají ostatní.
Tak to že se HIP-HOP skládá z 5 elementů, které každý zvlášť stojí za velkej bobek, ještě neznamená, že celek je kvalitní.
Rap - recitace nadávek a textů o ničem na jedno téma pořád dokola.
Dj-ing - prznění gramofonů, gramofonových desek a písniček na nich umístněných.
Beat-box - nesmyslné prskáni do mikrofonu, které někteří považují za "umění".
Breakdance - neboli simulace epileptického záchvatu.
Graffiti - ničení a poškozování cizího majetku, za které bych bez váhání sekal ruce.
Já pokud nemusím, tak ty styly neporovnávám, protože porovnávat hudbu (rock, metal) s hlukem (rap, techno) nemá cenu.
A kdyby mě ten styl nikdo nenutil ,tak to neřeším, ale:
z jedoucích aut slyším neustále ten humus 5 minut před tím a po té co auto projede, rap na mě útočí kdykoli zapnu TV, po městě jsou počmárané zdi, na ulicí se do lidí naváží skupinky sračkokalhoťáků a rovnokšilťáků (pochopitelně když jsou smai tak mlčí), kteří se potom cítí jako největší drsňáci na světě. Tak laskavě neblekotej o tom, že mě ten styl nikdo necpe *16* *5*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
METAL = ohlušující řev bez rytmu? No hlavně že v HIP-HOPu je jeden rytmus pořád dokola, do toho pořád stejný texty na jedno téma a když hoper nemůže přijít na pokračování textu tak tam vrazí madafaka nebo podobnou nadávku a má vystaráno. Život v ghettu byl horší a složitější? Kdyby se černochům chtělo pracovat tak by na tom byli líp - podobně jako cigáni v Chánově. Jen pro zajímavost členové Black Sabbath včetně Ozzyho vyrůstali v těžkých poválěčných letech ve vybombardovaném Birminghamu - takže nevím kde byl život těžší. A na závěr kožený kalhoty nosím v létě maximálně na mašinu, jinak nosím kraťasy. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
di do piči vole co tu urazis hopery vole ja ti taky nerikam ze ses peknej blb kdyz mas orgasmus z 60ti letyho slizkyho dedka jak zpiva country *13* *13* *13*
proste se neser do ciziho stilu vo hazis vsechny hopery do jednoho pytle ty curaku!!!! *16* kdyz ti tady jeden hoper zanadava tak nemusis rikat ze vsichni hoperi sou posrany bez rytmu!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Pěkný antidemente, ale že jsi se sem nepodíval v době, kdy tady hopeři psali se zapnutým CAPS LOCKEM 8 řádkový příspěvky o tom co všechno je Ozzy a všichni metalisti. Teď se ti kritizujou odpovědi na tyhle "příspěvky", když už je cenzůra smazala. To, že všichni hopeři jsou bez rytmu je pravda, kterou znají všichni normální lidi, to jenom hopeři to nedokážou pochopit a dokonce si myslí, že HIP-HOP je hudba nebo umění. Zklamu tě - není.
P.S. Styl se píše s tvrým Y, ty inteligente...
-
-
-
-
-
-
1 otazka
pls mozu se zeptat?
je pravda ze Ozzy vie hrat na harmoniku?
nejak mi to nesedi *7* -
-
Re: 1 otazka
A nebo na youtube zadej Black Sabbath The Wizard a pravděpodobně jako první video Ti naskočí živák z Ozzfestu 2005. -
-
Re: Re: 1 otazka
diki -
-
Re: Re: Re: 1 otazka
Není zač, když vím, tak rád poradím *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 1 otazka
jo, taky dik *4*
-
-
-
-
Re: 1 otazka
Jestli myslíš foukací harmoniku, tak si piš, že umí. Neříkám, že bude nějakej virtuoz, ale posoudit můžeš sám - pusť si skladbu The Wizard od Black Sabbath...
-
-
OZZY- number one!!!!
Ozzy je fakt někdo,kdo se zapsal do tvrdé hudby a udal směr všem!Je to osobnost a pojem.....na to co si v životě musel užít,klobouk dolů! *3* -
Borec
Otec metalu je nej. *16* -
-
Re: Borec
néééééé! to není pravda otec metalu je ještě lepší než jenom nej!!!! -
-
Re: Re: Borec
*15* *1* *14* *3* *3* *1* *16*
-
-
-
...
Všechno nej, Ozzy!! A teď řeknu větu, která se nikdy nestane starou a opotřebovanou : Jsi navždy ten nejlepší..!! -
lblblbllblb
všechno nej. a nežer ty netopyry! -
-
Re: lblblbllblb
Klid, netopýři mají prej moc kalorií a Ozzy si chce držet figuru *1* *15* *5* -
Re: lblblbllblb
zní to zvláštně ( xD ) ale všechno nejlepší ozzy =). jsi legenda a vžacky budeš
-