-
Re: Re: Re: 1 otazka
Není zač, když vím, tak rád poradím *3* -
Re: Re: 1 otazka
diki -
Re: hlas
ne len kdyz spiva on ma prirozene takovej divnej hlas -
hlas
hej proc ma ozzy takovej divnej hlas kdyz zpiva(takovej diitalni) -
Re: Help please
co chces? ved na youtube mas vsetky casti... -
Help please
kde sa da pozriet The Osbournes okrem youtube? za pomoc vopred diki *7* -
ozzy
ozzyho neposloucham moc dlouho,ale dneska jsem kouknul na video z concertu 2002 a zdálo se mi že se Ozzymu podlamují kolena a že se jen tak tak drží mikrofonu aby nespadl.Taky tak podivně chodil jako by měl právě umřít.To je už Ozzy fakt tak mimo taková "troska"(bez urážek,zpívá super a texty jeho písní by hodně lidím promluvyli do duše) -
Re: Re: Re: ...
P.S. Ti kvalitní hip-hopeři (černoši), kteří jsou ověšení zlatejma řetězama, mají auta za statisíce dolarů, luxusní vily a milióny US$ na kontě určo zpívají o tom jak je v ghettu těžkej život, že? Nech se radši vyšetřit kreténe. -
Re: Re: Re: ...
METAL = ohlušující řev bez rytmu? No hlavně že v HIP-HOPu je jeden rytmus pořád dokola, do toho pořád stejný texty na jedno téma a když hoper nemůže přijít na pokračování textu tak tam vrazí madafaka nebo podobnou nadávku a má vystaráno. Život v ghettu byl horší a složitější? Kdyby se černochům chtělo pracovat tak by na tom byli líp - podobně jako cigáni v Chánově. Jen pro zajímavost členové Black Sabbath včetně Ozzyho vyrůstali v těžkých poválěčných letech ve vybombardovaném Birminghamu - takže nevím kde byl život těžší. A na závěr kožený kalhoty nosím v létě maximálně na mašinu, jinak nosím kraťasy. -
Re: Re: ...
METAL:metalove zvuky, ohlusujici rev bez rytmu a to je tak vsechno
HIP-HOP:puvodem cerna muzika z gheta, tzn. daleko lepsi a tvrdsi texty, protoze v ghetu byl horsi a slozitejsi zivot nez nekde v prdeli (misto zrozeni metalu).Pokud se jedna o kvalitni Hip-Hop (cernosi) tak je mnohem mnohem mnohem lepsi nez metal.Ale nemuzete to srovnavat s bilym hip hopem jakej predvadi treba eminem...Jo a mnohem lepsi je mit o pet cisel vetsi kalhoty nez se v lete potit v o pet cisel mensich kozenych kalhotech a koule mit slisovany az u krku (pokud tam metalistum automaticky nerostou a nebo pokud je vubec mate) *1* -
Re: ...
Hrát si na strašně tvrdýho je běžný jen u jistýho druhu bezmozků na vymření, kterým se říká hopeři. U hoperů je běžný druh chování, kdy na osamělého člověka si troufají jen v houfu minimálně 10 kusů, v počtu 6 kusů si troufnou maximálně ostatním nadávat, aniž by vůbec věděli co jejich nadávky znamenají a pokud je hoper sám troufne si maximálně po nocích čmárat po zdech. Dalším poznávacím znamením hopera je hlava plná sraček a ty které se tam už nevejdou nosí v mohutném sracím vaku, který je umístněn mezi stehny v minimálně o 5 čísel větších kalhotách *15* -
...
Mám jednu otázku.Proc vsichni metalisti nesnasi Hip Hop ? to jako zavidite, že metal uz je out ? a ted svetu vladne prave hip hop ?
Pokud hip hop podle vas neni muzika,tak by mě zajímalo,co je teda metal ? ječet do mikrofonu a hrat si na strasne "tvrdyho" dokáze kazdej .. -
Re: Re: Re: ozzzzík
Tvůj názor Ti vyvracet nebudu, ale za to že Ozzy v Sabbatech zkončil si mohl s Billem wardem sám. Díky jejich silné závislosti se s nimi asi nedalo spolupracovat. Druhá věc je to, že se Tony Iommi snažil Sabbaty (což byla jeho kapela) za každou cenu udržet na živu. -
Re: 1 otazka
A nebo na youtube zadej Black Sabbath The Wizard a pravděpodobně jako první video Ti naskočí živák z Ozzfestu 2005. -
Re: 1 otazka
Jestli myslíš foukací harmoniku, tak si piš, že umí. Neříkám, že bude nějakej virtuoz, ale posoudit můžeš sám - pusť si skladbu The Wizard od Black Sabbath... -
1 otazka
pls mozu se zeptat?
je pravda ze Ozzy vie hrat na harmoniku?
nejak mi to nesedi *7* -
Re: Ozzy je nejlepší
jo ozzy je spicka, len nekdy mi neda a rozmyslam z kteri planety prijel , kdyz sem ho slysel poprve predstavil sem si ho jinak.... *5*
ale to mi bylo 7...:D
Ozzy forever -
Re: Re: Re: Cortigon
a bavi ta to? vy tym tancite ze? ako na to mozte tancovat ked ani poriadny rytmus nema...
*5* -
Re: Re: ozzy osbuerne
sorry to som cel inde napisat len to skopirovalo daco mi blbne -
Re: ozzy osbuerne
michael jackson spiva iny zaner ako ozzy , nemuzes odsudzovat tak ako oni nemozu odsudzovat ozzyho...Ozzy je kral ROCKU a jackson POPU jackson je dobry v tom co robi aj ked osobne ho moc nemusim