-
ON JE VĚŘÍCÍ?
ON JE VĚŘÍCÍ? -
Re: ozzy osbuerne
ozzy neumře!nesmí! je přece nesmrtlnej!!! *14* *9* -
ozzzzík
Ozzy je prostě nejlepší!! a vy co tady o něm píšete kraviny apod. tak si ty vaše kecy strčte někam!!já taky nepomlouvám váš hip hop i když ho prostě nesnášim...Ozzyho obdivuju, je to skvělej člověk a přesto co všechno prožil a do čeho se zaplet tak se z toho dostal a je prostě nejlepší!!!poslouchat jeho písničky je něco úžasnýho!!a vidět ho naživo?ještě lepší!!a kdo ho nemáte rádi tak sem vůbec nelezte!!!! *8* -
Re: Re: Cortigon
hip-hop je nej chotím na něj je to zábava a dost hustýýýý *14* *14* *1* *1* *5* -
Re: Cortigon
Máš pravdu Hip Hop neni hudba *8* -
Re: je nebo není??
Mno, Ozzy sám tvrdí, že ne, zpívá to v songu Get´s me trough. Mimochodem, ten song je úžasnej. Ozzy je bůh!! -
Best Ballads
Nevite kdy vyslo Best Ballads -
je nebo není??
je ozzy antikrist nebo není?? ono se všude píše něco jinýho... *4* *5* -
Re: 666
dyštak rockovej on spívá hardrock jo *3* -
ozzy osbuerne
ozzy určitě jednou umře ale jeho písničky budou pořád žít.Ozzzy je lepší neš te michael jakopson.100% -
666
OZZY je můj bůh ..metalovej bůh... -
ozzy jsu já
Ozzy je ten nej zpěvák na světě a je jedno kolik mu je vždycky byl a bude nejlepší!! *14* *14* *14* *4* *5* je metalovej bůh a Ozzy je legemda.Ale zpívá pořád úžasně.Ozzy je úžasný zpěvák.Vždycky byl můj nejlepší zpěvák a navždy bude. *4* -
sindr
Ozzy je legemda.Ale zpívá pořád úžasně.Ozzy je úžasný zpěvák.Vždycky byl můj nejlepší zpěvák a navždy bude. -
Mate Pravdu
hip hop neni hudba je to presne to co tady pisete a to ze Ozzy je metalovej buh je taky pravda -
čauve máš pravdu hip hop není hudba jeto básnička dobrovázena elektonickými bicími. OZZY je hevymetalovej buh zdar *5* -
Jo Ozzy je fakt nejlepší.Umí podat hudbu pořádně a má nějaký smysl...hip hoperi umi jen okolo sebe nadávat a dělat machry...to ať si strčí do řitě. -
Re: prosba
She's gone se jmenuje ta skladba co ses ptal -
Cortigon
Jo ozzy je žijící legenda, za celej život do sebe naládoval tolik sraček, že se divím že se ještě postaví na nohy natož že může pořád skvěle zpívat :D ten bude hrát jako většína rockových legend až do sví smrti. A vy hoperský dětičky běžte si dělat bábovičky na pískoviště. Hip hop není hudba.. -
Re: Re: božský ozzy
jo jasně Ozzy je fakt boží*3* *5* *4* *1* -
Re: :D
nevim co je to hudb ale vim co je to hudba a že hip hop neni hudba *13* *13* kde ste vzali že v hudbě se musí zpívat??????A jak řikáte že si sednem k pc a vyrobíme hudbu tak to sou djové *16* *8* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1*