-
ozzy osbuerne
ozzy určitě jednou umře ale jeho písničky budou pořád žít.Ozzzy je lepší neš te michael jakopson.100% -
-
Re: ozzy osbuerne
debile co to tady píšeš ozzy je mladej,krásnej muž a kurva dobrej zpěvák a neumře *16* *5* *10* ty vole. -
jak zemře Ozzy,metal zemře taky -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
už konečně přestaňte kecat o tom co bude když ozzy umře. ozzy neumře. jenom nás tím děsíte. on ozzy už na to sice tak trochu vypadá ale nestrašte s tím, nezakřikujte to a nepřejte mu to. já jsem ráda že žije.on je prostě nejlepší.jelikož je ozzy nejlepší tak mu odpustím i to že zpívá trochu falešně.rači se bavme o tom jestli ještě přijede do česka. oživujte ho! *5* . ozzy je bůh. *4* -
-
Re: Re: Re: ozzy osbuerne
To víš že do česka přijede (když mezitím neumře *3* ). Mě osobně by udělal největší radost, kdyby se ještě jednou, aspoň na jedno jediný turné dali do kupy a přijeli k nám Black Sabbath v původní sestavě - prostě Ozzy, Geezer Butler, Tony Iommi a Bill Ward. To bych byl v sedmým nebi (nebo pekle *5* ? *1* ). -
-
Re: Re: Re: Re: ozzy osbuerne
a nevíš kde bych sehnala plakát randyho rhoadse s ozzym? nebo zakka wyldea s ozzym? -
ahoj tome já jsem martina je mi 16 let jsem rockerka jako blázen předpokládám že ty taky. líbí se mi ty tvoje názory a nejvíc se mi líbí jak píšeš slušně a tak inteligentně chtěla bych se s tebou seznámit. -
ahoj tome to bych si taky moc přála ale ozzy říkal žě to teď momentálně nemá v plánu.ale mě se stejně nejvíc líbí ozzy jsko sám. se sabbathama je taky kurva dobrej ale řekla bych že tam se necítí jako ve vlastní kůži a že si tam nemůže dělat uplně všechno co chce když zpívá sám tak bych řekla že se cítí víc volnější.a i táta to říká. on byl na black sabbath a potom i jenom na ozzyho ještě když byl ozzy se zakkem a říkal táta že samotnej ozzy bez black sabbath byl rozhodně lepší že se se sabathama chová jako debil tak já ti nevim.ale rozhodně bych si taky moc přála vydět black sabbath já vyděla jenom ozzyho a to na řípfestu a byl skvělej nevím jak ho hodnotíš z řípu ty ale já jsem tam málem omdlela jak jsem šílela že vidím OZZYHOlidi vedle mě už chtěli volat rychlou. *1* *4*
-
-
-
-
michael jackson spiva iny zaner ako ozzy , nemuzes odsudzovat tak ako oni nemozu odsudzovat ozzyho...Ozzy je kral ROCKU a jackson POPU jackson je dobry v tom co robi aj ked osobne ho moc nemusim -
-
Re: Re: ozzy osbuerne
sorry to som cel inde napisat len to skopirovalo daco mi blbne
-
-
ozzy neumře!nesmí! je přece nesmrtlnej!!! *14* *9*
-
-
666
OZZY je můj bůh ..metalovej bůh... -
-
Re: 666
dyštak rockovej on spívá hardrock jo *3*
-
-
ozzy jsu já
Ozzy je ten nej zpěvák na světě a je jedno kolik mu je vždycky byl a bude nejlepší!! *14* *14* *14* *4* *5* je metalovej bůh a Ozzy je legemda.Ale zpívá pořád úžasně.Ozzy je úžasný zpěvák.Vždycky byl můj nejlepší zpěvák a navždy bude. *4* -
sindr
Ozzy je legemda.Ale zpívá pořád úžasně.Ozzy je úžasný zpěvák.Vždycky byl můj nejlepší zpěvák a navždy bude. -
Mate Pravdu
hip hop neni hudba je to presne to co tady pisete a to ze Ozzy je metalovej buh je taky pravda -
Cortigon
Jo ozzy je žijící legenda, za celej život do sebe naládoval tolik sraček, že se divím že se ještě postaví na nohy natož že může pořád skvěle zpívat :D ten bude hrát jako většína rockových legend až do sví smrti. A vy hoperský dětičky běžte si dělat bábovičky na pískoviště. Hip hop není hudba.. -
-
Re: Cortigon
Máš pravdu Hip Hop neni hudba *8* -
-
Re: Re: Cortigon
hip-hop je nej chotím na něj je to zábava a dost hustýýýý *14* *14* *1* *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Cortigon
bez pryc ty kundo do postele ceka tam na tebe tva mama cela naha.to nemuzes propasnout.jo ty mas bazadovku? vypadas na to cumis jak kdybys utekla z bohnic.Ozzy je nejlepsi.nakupte zapalovace a podpalte hoperum baraky.
Metal vladne svetem , hip-hop nechte detem -
a bavi ta to? vy tym tancite ze? ako na to mozte tancovat ked ani poriadny rytmus nema...
*5* -
No comment...
Ztracenj případ *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Cortigon
nevšímej si jí ona tomu nerozumí tak se na ní nerozčiluj to nemá cenu když vydíš jaká je to debilka tak prostě srát na ní.ona má ráda to svoje techno,rap,hip hop atd. a my jsme zase rockeři každej jsme jinej všichni nemůžeme být stejní.ber to tak že někdo má radši řízek se salátem a někdo zase knedlo zelo vepřo. tak to prostě je.s tím nic nenaděláš.a nevyřešíš to nadáváním.vyprdni se na ní. *4*
-
-
-
-
čauve máš pravdu hip hop není hudba jeto básnička dobrovázena elektonickými bicími. OZZY je hevymetalovej buh zdar *5* -
Jo Ozzy je fakt nejlepší.Umí podat hudbu pořádně a má nějaký smysl...hip hoperi umi jen okolo sebe nadávat a dělat machry...to ať si strčí do řitě. -
-
Re: Re: Cortigon
naprosto s tebou souhlasím. -
-
ozzy je prostě nejlepší my to ale víme všichni. nám to nemusíš vysvětlovat.my jsme rockeři. vysvětluj to těm uchyláckým hoperum.
-
-
-
-
:D
jo, je to prostě legenda. Nikdy se z historie pravý hudby nevytratí. A mymochodem: Vodka, ty si taky pořádnej chlapák, když čumíš na tu pubertální debilitu Hannah Montana, že? *3*
A ještě jedno sdělení pro naše "milé přátele" Hip-Hop-kretény: Děte si mávat rukama někam pod most a zmlaťtě nějakoubezbranou stařenku, jak jste zvyklí, a nekomentujte věci, o kterých nic nevíte, jako je třeba HUDB! *13* ! -
-
Re: :D
budu působit asi jako blbec ale chtěla bych se zeptat.co je hudba to vím ale co je to hudb? -
Re: :D
nevim co je to hudb ale vim co je to hudba a že hip hop neni hudba *13* *13* kde ste vzali že v hudbě se musí zpívat??????A jak řikáte že si sednem k pc a vyrobíme hudbu tak to sou djové *16* *8* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: :D
Já zastávám názor, že v hudbě se nemusí zpívat, ale musí ji vytvářet nějací hudebníci a to u Hip Hopu nejde. To že nějakej rádoby drsňák nadává a blábolí nesmysly, ruce mu při tom lítají skoro jako při Tanci svatého Víta a do toho zní elektronický hluk - tak to nemá s hudbou nic společnýho. A techno je ještě horší...
-
-
-
Ozzy je nejlepší!!
Ozzy je ten nej zpěvák na světě a je jedno kolik mu je vždycky byl a bude nejlepší!! *3* -
ozzy
ja bych rekl ze ozzy zas tak starej neni je to videt na tom co dela na podiu,ja ozzyho zboznuju a rikam ze na neho nakej dejdar nema ANI NAHODOU.ozyyyy je proste nejnejnejnejnej a nej!!!!! *14* *14* -
-
Re: ozzy
jak je možeš srovnávat,to nechápu! -
Re: ozzy
plne souhlasim...nechapu ty k*k*ty co si hrajou na strasny hopery a pritomsou to jenom sracky...OZZY JE NEJ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1*
-
-
božský ozzy
ozzy je ten nejlepší spěvák minulosti současnosti a budoucnosti -
-
Re: božský ozzy
souhlasim...ozzy je bozí...! -
-
Re: Re: božský ozzy
jo jasně Ozzy je fakt boží*3* *5* *4* *1*
-
-