-
Ozzy
Koncert v Praze 2007 neměl chybu,ikdyž ty jeho roky jsou už znát,už to asi nehrozí že by tady koncertoval.Škoda. -
Ahoj
Víte prosím někdo jak se jmenuju písnička v orginále od Ozzyho co nazpívala Marie Rottrová dík -
-
Re: Ahoj
Zpívali to black sabbath- album TECHNICAL ECSTASY- píseň : she's gone *15* *15* -
-
Re: Re: Ahoj
V Melodii,za totáče vyšel článek a Maruš byla velebena,že je tato skladba lepší než originál!!!To musel být autor asi festově sjetý *1* -
Re: Re: Ahoj
jej děkan *5*
-
-
Re: Ahoj
zpívá se tam lásko voníš deštěm...tak nějak :) *14*
-
-
borec
byl to dost dobrej zpěvák ale škoda že už je tak starej *4* *4* *4* -
-
Re: borec
ano je starší,.....co je na tom, když umí pořád dobře zpívat? Co je na tom když mu věříš,... když věříš můžeš žít jeho srdcem....tohle mi připadá jako názor nějakýho debilního puberťáka, který si myslí, že in a "cool" je jen nějakej mladoch nebo pussy cats dolzs- vypadaj jak coury na jevišti. Tohle nejsou hvězdy!!!! A my to víme i ty to víš... *7* Ozzy je a bude...ikdyž nás opustí *9* -
-
Re: Re: borec
Souhlasím, že je naprosto pubertální názor, že úžasnej je člověk jenom mladej. Svědčí to o povrchnosti lidí. Pokud mám někoho ráda a fandím mu, tak přece pořád a nezačnu mít radši někoho jiného jen kvůli tomu, že je mu 20. A pozor, mě je 19 a přesto mám takový názor, škoda, že málo lidí mé generace smýšlí podobně.
Ozzy sice není tak úplně můj šálek čaje, jak se říká, ale prostě nesnáším u kohokoli, aby ho někdo přestal obdivovat jen kvůli věku. Myslím, že je spousta chlapů, kteří jsou borci klidně i ještě starší, vždyť co má být. *13* *13* *3* -
-
Re: Re: Re: borec
za to muze to ze kolem je vsude plno zasranyho hiphopu chce to trochu vycistit myslim zety trapky s retezama co utikaj za 50centem brzo odtahnou myslite si vsichni ze metal nevladne jen proto ze na ulici sou vsude nejaky dementi co mlatej babicky ale metal de porad dal co se mne tyce ozzy je pro me uplne bezpodminecne jednicka posloucham ho kazdej den a vzdycky budu i kdyz kolem me budou vsude behat nejaky blazni v kalhotech vetsich nez sou oni sami.metal vladne svetem , hip-hop nechte detem
-
-
-
-
aktivita
konečně se taky někdo ozval *1* super..chválím *3* odpověd máš na emailu ozzfane *14* -
-
Re: aktivita
coze? na jakym emailu?
-
-
otazka
ahoj chtela bych se zeptat tady ve fanklubu na jednu pisnicku od ozzyho? slysela sem ju v radiu a byla takova pomala a romanticka a myslim ze je k tomu takovej videoklip na hrade - neco jako kraska a zvire. Moc dekuji za odpoved. -
-
Re: otazka
No nebo taky good bye to romance či mama i´m coming home ty sou taky dost pěkný! *16* -
Re: otazka
je to buď dreamer nebo in my life
-
-
Nezájem
Sice se hodně lidí přihlásilo na osbnosti.cz k Ozzymu ale nikdo z vás nepíše? Jste líní napsat pár řádek? Nebo co? Každý má na něco svůj názor!! -
pište lidi
lidi no tak písněte nějaký příspěvky!!!! otázky cokoli -
Píseň
She s gon... -
dotaz
Chtela bych se jenom zeptat,jak se v originalu jmenuje pisnicka,kterou prezpivala Marie Rottrova pod nazvem Lasko,vonis destem? diky moc -
web
Ahoj lidi plís chci aby se mi rozeběhl můj web
www.zdenkastojdlova.estranky.cz
dík najdete tam zjímavosti ze světa The OSbournes *5*